HomeLIFE STYLE“Galileo” va dezvaluie misterele universului, la Prima TV

“Galileo” va dezvaluie misterele universului, la Prima TV

“Galileo”, un show pentru care planeta nu mai are secrete !

Te-ai întrebat vreodată care este originea Halloween-ului? Cum va arata casa viitorului? Este posibila decodificarea genetica a cancerului? De ce este moartea asociata cu intunericul ? Exista apa pe luna? Este teleportarea posibila?

Din 22 februarie, Prima TV lanseaza o noua provocare. , va incerca sa gaseasca raspunsuri la toate aceste intrebari si nu numai.

Inca de la inceputul vietii pe Pamant, omul a cautat sa descifreze misterele lumii in care traieste si ale universului. De atunci si pana acum s-au facut multe descoperiri in domeniul astronomiei, matematicii, fizicii, din dorinta de a se gasi o explicatie fenomenelor din Univers.

La mai bine de 400 de ani de la evenimentul care a schimbat lumea, un show de televiziune iti dezvaluie cele mai mari mistere ale universului.

In 1609 savantul italian Galileo Galilei facea o descoperire epocala. In contradictie cu teoria lui Ptolomeu, fizicianul a aratat ca Pamantul si celelalte plante se invart in jurul Soarelui. Timpul a demonstrat ca aceasta descoperire a insemnat enorm pentru evolutia ulterioara a umanitatii.

La Prima TV, “Galileo” explica lumea in care traim si raspunde intrebarilor pe care nu ai stiut vreodata ca le ai.

Cele mai mari mistere ale spatiului le veti afla urmarind “Galileo”, de luni pana vineri, de la ora 17:15, numai la Prima TV.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns