HomeALL MEDIA“Happy Hour” ii cauta o partenera lui Liviu Varciu (galerie foto)

“Happy Hour” ii cauta o partenera lui Liviu Varciu (galerie foto)

Liber si fara obligatii, Liviu Varciu este in cautarea sufletului pereche. Dupa ce s-a pronuntat divortul, Liviu se numeste ”singurel si disponibil”, asa ca, mai in gluma, mai in serios, proaspatul fost insuratel a declarat ca e din nou un barbat liber dornic sa mearga la vanatoare de … caprioare.

Asa ca “Happy Hour” si-a propus sa formeze cuplul Mr. & Mrs. Varciu. Nimic mai simplu! Tanar, gelat, stilat, posesor al unui suflet mare si al unui tatuaj modificat – asa suna anuntul pe care l-a facut ”Happy Hour” in speranta ca va gasi sufletul pereche al lui Liviu.

Toate domnisoarele care isi doresc sa ia parte la maratonul ”Mr. & Mrs. Varciu” si care cred ca il pot cuceri pe Liviu trebuie sa trimita pe adresa de mail happyhour@protv.ro o fotografie si o scurta prezentare. Cele mai norocoase, dar si aratoase, cele fara fite si care nu-si doresc neaparat celebritatea, cele care isi vor pune la bataie toate farmecele vor avea ocazia sa se intalneasca fata in fata cu Liviu Varciu, sa mearga impreuna la film sau la restaurant si sa-l cucereasca!

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

<p>Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti<br /> Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.</p>

Latest comment
  • incerc de o saptamana sa trimi tmesaj pentru liviu varciu si nu pot,mi se spune ca adresa nu este buna.

Lasă un răspuns