HomeALL MEDIA“Vreau să mă răzbun”, noul show al Zăvorancei de la OTV nu mai incepe?

“Vreau să mă răzbun”, noul show al Zăvorancei de la OTV nu mai incepe?

Noul Show al Zavorancei nu mai incepe? Iata ce se anunta cu surlite si trambite…

Scorpia din OTV, porecla primita chiar de colegi din echipa, va avea o noua emisiune la postul OTV. „Vreau sa ma razbun” este numele noului show ce Oana Zavoranu il va prezenta de la mijlocul lunii februarie… posibil ca anul acesta…

Conform unor surse din OTV, citate de libertatea.ro, Oana Zavoranu va prezenta emisiunea saptamanl la postul care „deja o face celebra” , filmarile vor avea loc in acelasi studio in care s-a realizat show-ul esec, „Judecata de apoi” numai ca se vor schimba decorurile.

“Vreau să mă răzbun”  va avea un buget de 12.000 de euro per ediţie (cu 4000 de euro mai mult decât la ultima sa emisiune). Această sumă nu include şi onorariul vedetei. După ce a descoperit că reprezentanţii casei de producţie care făcea ”Judecata de apoi” o „trăgeau în ţeapă”, Oana a ales de data aceasta o nouă firmă. Este vorba despre Zucchero.

Asteptam cu nerabdare noua emisiune!!!

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns