HomeALL MEDIA„Traveler” este dat dispărut la Pro Cinema (galerie foto)

„Traveler” este dat dispărut la Pro Cinema (galerie foto)

Prietenul la nevoie se cunoaşte, dar ce se întâmplă atunci când prietenul dispare de parcă nici n-ar fi existat? Un nou serial îşi face debutul la Pro Cinema, „Traveler”, din 6 mai, de miercuri până vineri de la orele 20.00.

În regia lui David Nutter, care şi-a lăsat amprenta şi pe serialele de succes „Dosarele X” şi „Dispăruţi fără urmă” şi de la producătorii filmului de Oscar „American Beauty”, „Traveler” îi are în rolurile principale pe Matthew Bomer, Logan Marshall-Green („Rebel în California”, „24”) şi Aaron Stanford („X-Men: Ultima înfruntare”), numit de revista Variety în topul „10 actori de urmărit”. Pentru trei prieteni de nedespărţit, Jay Burchell, Tyler Fog şi Will Traveler, o farsă nevinovată la unul dintre cele mai vechi muzee de artă din New York, coincide cu bombardarea clădirii. Jay şi Tyler sunt învinuiţi pentru atacul terorist, iar lucrurile se complică atunci când Will Traveler dispare fără urmă şi nicio dovadă a existenţei lui nu este de găsit.
Distribuţia serialului este completată de Viola Davis în rolul agentei Jan Marlow, nominalizată la Oscar şi la Globul de Aur pentru filmul „Îndoiala”, Pascale Hutton („Smallville”), Anthony Ruivivar („Schimbul trei”), Steven Culp („Neveste disperate”) şi William Sadler („Închisoarea îngerilor”).
Un serial dramatic plin de acţiune, adrenalină pură şi personaje complexe, „Traveler” începe la Pro Cinema pe 6 mai şi va fi difuzat de miercuri până vineri de la orele 20.00.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns