HomeTELEVIZIUNEEmisiuniGașca de la „Jurnal pentru copii”, Distracție cu Sara, Miruna și Radu la împlinirea a 100 de ediții

Gașca de la „Jurnal pentru copii”, Distracție cu Sara, Miruna și Radu la împlinirea a 100 de ediții

La împlinirea unui an de emisie Digi24 gașca de la “Jurnal pentru copii”, emisiune difuzată sâmbăta și duminica de la ora 09.30, are parte de o dublă sărbătoare, un an de Digi24 și 100 de ediții de Jurnal. Singura emisiune din România care se adresează în egală măsură celor mici, dar şi părinţilor şi bunicilor, a ajuns la ediţia numărul 100, ediție celebrată de trio-ul celor mici cu o distracție pe cinste.

Plini de energie Sara, Miruna și Radu au încercat pentru prima dată plimbarea cu roller coaster-ul. “Mi-a fost un pic teamă însă i-am văzut pe Sara și pe Radu cât sunt de relaxați și mi-a trecut”, spune Miruna, cel mai tânăr reporter de televiziune.

Cu un format inedit de televiziune, prezentată de doi copii, Sara şi Radu şi având un alt mic reporter în echipă, pe simpatica Miruna, emisiunea postului Digi24 şi-a propus, încă de la început, să fie un sprijin real în  educarea celor mici şi în informarea celor mari; dar şi un prilej pentru toţi telespectatorii, indiferent de vârstă, de a învăţa în joacă lucruri noi şi de a se distra, în acelaşi timp. De-a lungul timpului, la „Jurnal pentru copii”, echipa de realizatori a vorbit despre problemele reale ale celor mici,  a adus în prim plan copii foarte talentaţi, cu adevărat excepţionali, mici cântăreţi, balerine, actori ,mici sportivi etc.

Pe parcursul primului an de emisiune, Sara şi Radu au avut în studioul lor invitaţi celebri, din toate domeniile, vedete, artişti cunoscuţi şi îndrăgiţi ca: Anca Ţurcaşiu, Eugen Cristea, Alexandru Arşinel, Adrian Vasilescu, Marian Râlea, Irina Margareta Nistor, Miţă de la Bere Gratis, Alin Oprea, Dan Helciug, Amalia Năstase, Tavi Colen, Nico, Nicola, şi mulţi alţii.

Iar Miruna, cel mai simpatic reporter de televiziune, nu s-a lăsat mai prejos şi a luat interviuri unor oameni importanţi de la care a aflat pentru copii şi părinţi lucruri interesante: Marius Urzică, Ana Blandiana, Miodrag Belodedici, Silviu Biriş, Ilie Balaci, Vladimir Găitan, Maria Buză, Dan Chişu, Laurenţiu Reghemcampf, Marius Manole, Mihai Covaliu, Sanda Ladoşi, Cristian Gaţu, Vasile Muraru, Nicu Alifantis, Anca Sigartău, Stela Popescu, Daniel Dăianu, Ileana Stana Ionescu, Virgil Ogăşanu, Ion Iliescu, Petre Roman, Adriana Săftoiu, Victor Socaciu, Raed Arafat.

Iar cei mici nu au de gând să se oprească aici. Urmeză o nouă etapă în viaţa emisiunii „Jurnal pentru copii” şi realizatorii ei promit multe alte surprize, până la ediţia cu numărul 1000, cel puţin.

Lasa un comentariu aici!

Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment
  • sINTETI,FOARTE TARI …AMI PLACE EMISIUNEA VOASTRA FOARTE MULT…VAUREZ MULTE EMISIUNII DE MARE SUCCES VA VIZIONEZ EMISIUNEA VOASTRA DE FOARTE MULTA VREME SI AM REALIZAT CA ESTE O EMISIUNE BUNA,EDUCATIVA SI DE mare succes…Mergeti inainte…MULT SUCCES Si Multa sanatate… Iar micutei domnisoarei reporter MIRUNA ESTE O SCUMPA,ami place foarte mult de EA… este o fetita pe gustul meu…mi-ar placea s-o cunosc ca de la om la om. AI UREZ MULTA SANATATE,FERICIRE BUCURII CIT DE MULTE SIMULT SUCCES IN NOUL AN DE SCOALA,IN FINAL…MULT,MULT SUCCES LA SCOALA. Arata Foarte Bine si FRUMOASA si INTELIGENTA…VORBESC DESPRE MIRUNA…dar nu-mi place ca este la sfirsitul emisiunii,ar fi trebuit sa fie la inceputul s-aula jumatatea emisiunii…. AM O MARE RUGAMINTE LA VOI…PREZENTATORILOR SARA.. SA PRELUNGITI EMISIUNEA JURNAL PTR.COPII CU O JUMATE DE ORA S-AU O ORA …VA MULTUMESC, MULTUMIM FOARTE MULT PTR.INTELEGERE… Cu Mult Drag Si RESPECT eu VALY SIFam. mea MARC din BAIA-MARE.

Lasă un răspuns