HomeALL MEDIA1 noiembrie. Aniversare AISHWARYA RAI, actrita implineste 41 de ani

1 noiembrie. Aniversare AISHWARYA RAI, actrita implineste 41 de ani

Aishwarya Rai Bachchan s-a născut la data de 1 noiembrie 1973 în Mangalore, Karnataka, India.

Este una dintre cele mai frumoase femei în viaţă dovada fiind titlul de Miss World câştigat în 1994. Este şi una dintre faimoasele actriţe de la Bollywood, dar şi de la Hollywood.

Aishwarya Rai este cel de-al doilea copil al lui Krishnaraj Rai si Brindya Rai. Aishwarya s-a nascut cu ochi albastrii, la fel ca bunicul sau. In timp insa, culoarea s-a schimbat si a devenit faimoasa combinatie de verde ce a facut-o atat de celebra. Aishwarya Rai este una dintre cele mai bine platite actrita din industria de film Indiana.

Si-a inceput ascensiuna ca model (la varsta de 14 ani) prin aparitia in cateva reclame pentru Pepsi India. In anul 1994 a castigat t itlul de Miss World.
In anul 1991, Aishwarya Rai a debutat in cinematografie cu rolul din „Mamagaru”. Printre filmele de inceput, mai putem aminti Iruvar, Aur Pyaar Ho Gaya si Jeans.

Initial, Aishwarya Rai nu a fost extrem de apreciata de catre critici. Intr-un comentariu, un critic a comparat-o pe Aishwarya Rai cu „o bucata de lemn”. „Hum Dil De Chuke Sanam” a schimbat insa totul. Prestatia deosebita a Aishwarya Rai a transformat-o peste noapte dintr-o gluma intr-un adevarat star. Dintre cele mai importante filme ale sale putem enumera Mohabbatein, Chokher Bali si Devdas.

Talentul si frumusetea sa au fost remarcate si de catre industria cinematografica de la Hollywood, fiindu-i oferite multe roluri in filme. A reusit si aici sa fie foarte iubita si admirata ca actrita, dar si pentru frumusetea sa uluitoare. Aishwarya Rai este si imaginea ceasurilor de lux Longines, dar si a produselor cosmetice L’Oréal Paris, fiind numită una dintre ambasadoarele L’Oréal. Este primul fotomodel care a aparut intr-o campanie Pepsi si in revista Vogue.

Aishwarya Rai este prima actrita din India care are statuie din ceara la muzeul Madame Tussads din Londra, dar si prima care a fost numita membru al juriului Festivalului de la Cannes.

191692-actress-aishwaryal
Sursa articol
Sursa foto din articol
Sursa foto principala

Lasa un comentariu aici!

Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns