HomeALL MEDIACele mai urate celebritati masculine

Cele mai urate celebritati masculine

Ca să reuşeşti la Hollywood, ai nevoie de un chip frumos, în primul rând. Dar cum orice regulă are şi excepţia ei, iată o listă de bărbaţi care nu sunt exact ceea ce ai numi Făt-Frumos:

10. John Heder
[Actor]
John a devenit cunoscut în urma rolului Napoleon Dynamite. Provine dintr-o familie de şase copii, are un frate geamăn şi vorbeşte fluent japoneza. A locuit în Japonia cu ocazia unei misiuni mormone din care făcea parte.
09. John C. Reilly [Actor]
Cunoscut pentru rolul din “Chcago” şi “Gangs of New York, John a reuşit să facă carieră chiar dacă natura nu l-a înzestrat cu frumuseţe exterioară. Faţa lui amuzantă i-a oferit câteva roluri şi în comedii precum “Anger Management”. 0
08.Nick Nolte [Actor]
Şi-a începu cariera cu un rol în miniserialul “Om bogat, om sărac”. De atunci a devenit unul dintre actorii consacraţi ai Hollywood-ului. Cu toate acestea Nick tot are probleme cu poliţia şi alcoolul..şi cu duşul, se pare.
07. Pete Doherty [Cântăreţ]
Pete a devenit cunoscut nu pentru muzica lui, ci pentru fosta relaţie tumultoasă cu Kate Moss. Dwe atunci Pete nu şi-a schimbat nici stilul trasy şi n-a şăsat nici drogurile. 0
06. Elton John [Cântăreţ]
Cu toate că nu are un chip fermecător, personalitatea excentrică combinată cu eleganţa britanică şi talentul, au făcut din Elton un chip îndrăgit.
05. Malcolm McDowell [Actor]
Poate nu viţl amintiţi aşa de bătrân, dar Malcom e cel care i-a dat viaţă personajului Alex din “Portocala Mecanică”. Malcom nu e neapărat urât, cât pare a fi un copil îmbătrânit.
04. Lyle Lovett [Actor/Cântăreţ]
Toată America s-a isterizat când a auzit că Julia Roberts s-a măritat cu Lyle. Frumuşica Americii părea a fi de mână cu bestia. Poate că Lyle îi cânta frumos, pe întuneric…
03. Steve Buscemi [Actor]
Vi-l amintiţi probabil din rolul pedofilului din “Con Air”. Datorită chipului lui ciudat şi interesant, Steve a pus mâna pe câteva roluri bune.
02. Marilyn Manson [Cântăreţ]
La Marylin nici nu ştii dacă el e urât sau pur şi simplu machiajul lui e nefericit…
01.Michael Jackson
Ştii că n-ai să iei coroniţa de Mister odată ce ţi-ai pierdut nasul pe scenă…

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • MIE MICHAEL JACKSON MI S A PARUT MEREU UN BARBAT FOARTE FRUMOS CEL PUTIN PRIN 1991 ERA DE INVIDIAT ACUM CE DRACU A MAI IMBATRANIT OMUL JI DEPINDE CUM ITI FAC SI POZA DAR MICHAEL A FOST UN BARBAT FRUMOS

  • Mie mi se par haiosi … chiar i-as pupa!:))

Lasă un răspuns