Connect with us

ALL MEDIA

Cele mai urate celebritati masculine

Published

on

 

Ca să reuşeşti la Hollywood, ai nevoie de un chip frumos, în primul rând. Dar cum orice regulă are şi excepţia ei, iată o listă de bărbaţi care nu sunt exact ceea ce ai numi Făt-Frumos:

10. John Heder
[Actor]
John a devenit cunoscut în urma rolului Napoleon Dynamite. Provine dintr-o familie de şase copii, are un frate geamăn şi vorbeşte fluent japoneza. A locuit în Japonia cu ocazia unei misiuni mormone din care făcea parte.
09. John C. Reilly [Actor]
Cunoscut pentru rolul din “Chcago” şi “Gangs of New York, John a reuşit să facă carieră chiar dacă natura nu l-a înzestrat cu frumuseţe exterioară. Faţa lui amuzantă i-a oferit câteva roluri şi în comedii precum “Anger Management”. 0
08.Nick Nolte [Actor]
Şi-a începu cariera cu un rol în miniserialul “Om bogat, om sărac”. De atunci a devenit unul dintre actorii consacraţi ai Hollywood-ului. Cu toate acestea Nick tot are probleme cu poliţia şi alcoolul..şi cu duşul, se pare.
07. Pete Doherty [Cântăreţ]
Pete a devenit cunoscut nu pentru muzica lui, ci pentru fosta relaţie tumultoasă cu Kate Moss. Dwe atunci Pete nu şi-a schimbat nici stilul trasy şi n-a şăsat nici drogurile. 0
06. Elton John [Cântăreţ]
Cu toate că nu are un chip fermecător, personalitatea excentrică combinată cu eleganţa britanică şi talentul, au făcut din Elton un chip îndrăgit.
05. Malcolm McDowell [Actor]
Poate nu viţl amintiţi aşa de bătrân, dar Malcom e cel care i-a dat viaţă personajului Alex din “Portocala Mecanică”. Malcom nu e neapărat urât, cât pare a fi un copil îmbătrânit.
04. Lyle Lovett [Actor/Cântăreţ]
Toată America s-a isterizat când a auzit că Julia Roberts s-a măritat cu Lyle. Frumuşica Americii părea a fi de mână cu bestia. Poate că Lyle îi cânta frumos, pe întuneric…
03. Steve Buscemi [Actor]
Vi-l amintiţi probabil din rolul pedofilului din “Con Air”. Datorită chipului lui ciudat şi interesant, Steve a pus mâna pe câteva roluri bune.
02. Marilyn Manson [Cântăreţ]
La Marylin nici nu ştii dacă el e urât sau pur şi simplu machiajul lui e nefericit…
01.Michael Jackson
Ştii că n-ai să iei coroniţa de Mister odată ce ţi-ai pierdut nasul pe scenă…

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

2 Comments

2 Comments

  1. DULCIK11

    31 iulie 2009 at 23:35

    MIE MICHAEL JACKSON MI S A PARUT MEREU UN BARBAT FOARTE FRUMOS CEL PUTIN PRIN 1991 ERA DE INVIDIAT ACUM CE DRACU A MAI IMBATRANIT OMUL JI DEPINDE CUM ITI FAC SI POZA DAR MICHAEL A FOST UN BARBAT FRUMOS

  2. Ionut

    8 aprilie 2009 at 08:30

    Mie mi se par haiosi … chiar i-as pupa!:))

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Radio

Exclusiv la DigiFM, Horia Tecau: „Nu e un regret medalia olimpică”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM
 

În această dimineață la Digi FM, Horia Tecău a vorbit despre rolul părinților în viață tinerilor jucători de tenis. Cătălin Striblea a stat de vorbă cu cel mai bun jucător de dublu al României la interviurile de colecție pe pagina de facebook Digi FM.

„Părinții să nu uite că acei copii care încep să joace tenis sau orice alt sport au nevoie de un părinte, în primul rând, și după de un antrenor de tenis. Tu, ca părinte, devii antrenor de tenis și nu mai ești părinte, e dificil acolo. Cred că rolul părintelui este să găsească educatorii, antrenorii potriviți pentru copilul lui, în care crede, îl poate dezvolta într-un mod sănătos și să îi ofere condițiile necesare”, a spus Tecău.

Tenismenul a avut parte de o perioadă grea, atunci când a pierdut 3 finale consecutive de Grand Slam.

„Începusem să mă gândesc dacă voi mai avea oportunitatea să ajung într-o finală de Grand Slam și dacă voi putea câștiga vreodată. Îmi lipsea acea încredere în mine și acea credință până la final. Ca să joci o finală e foarte diferit, față de o semifinală, e altă încărcătură, e meciul suprem. Dacă nu ai pe cineva în jur care să te facă să înțelegi de ce ai nevoie ca să câștigi, e mai greu.”

Cătălin Striblea a fost curios să afle dacă Horia Tecău regretă că nu a devenit și campion olimpic.

„Nu e un regret medalia olimpică. Cu toate că e foarte greu să fii acolo pe podium, eram bine pentru că am avut câteva minute de pauză, în care ne bucuram că eram acolo, dar era și regretul că am fost atât de aproape.”, a spus tenismenul.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Alexandru Giboi a fost ales Secretar General al Alianței Europene a Agențiilor de Presă

Published

on

 

Vineri, 21 septembrie 2018, directorul general al AGERPRES, Alexandru Giboi, a fost ales în funcția de Secretar General al Alianței Europene a Agențiilor de Presă, în cadrul Conferinței EANA de la Varșovia, Polonia.

La Varșovia a avut loc în perioada 20-21 septembrie întâlnirea șefilor agențiilor de presă membre EANA, ocazie cu care a fost aleasă și noua conducere a Alianței: Peter Kropsch, CEO dpa (Germania), președinte, Michalis Psilos, CEO ANA-MPA (Grecia), și Jiri Majstr, CEO CTK (Cehia), membri în board.

În cadrul Conferinței s-a discutat și despre provocările actuale din domeniul media, despre întărirea colaborării dintre agențiile membre, dar și despre directiva privind drepturile de autor.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Digi FM lansează campania de imagine “Ca să știi” – toamna 2018

Published

on

Foto Credit: DIGI FM
 

Digi FM iese din studioul radio și merge în stradă, alături de ascultători. “Ca să știi” este și în acest sezon out of home, nu doar On Air. Campania de imagine urmărește să apropie publicul de radio de cea mai inspirată combinație de știri și muzică, difuzată exclusiv la Digi FM.

„În prezent, Digi FM ajunge săptămânal la peste două milioane de ascultători. După trei ani de la prima emisie, aceasta este o reușită datorată muncii de echipă, un rezultat care ne determină să continuăm investițiile pentru susținerea creșterii. Ne dorim ca Digi FM să fie, în continuare, principalul reper al zilei pentru cei care apreciază calitatea informației, alternanța dinamică între știrile și hit-urile zilei, dezbaterile documentate despre evenimentele actuale”, a declarat Serghei Bulgac, CEO al grupului Digi|RCS&RDS.

Campania de imagine din această toamnă continuă seria veștilor bune despre Digi FM, marcată de rezultatul sondajelor recent făcute publice. Conform studiilor de audiență pe valul de vară (aprilie – august 2018),  Digi FM are la nivel național o cotă de piață* care l-a dus pe locul 4 în topul celor mai ascultate radiouri din România.

Ca sa știi – Digi FM 2018” se desfășoară în perioada 17 septembrie 2018 – 17 decembrie 2018 la nivel național. Vizualul campaniei se va vedea pe mijloacele de transport public din București și din țară, pe una dintre rețelele de LED screen-uri din București și din țară, în rețeaua de metrou și pe stâlpi, sub formă de steaguri, în București.

Sloganul “Ca să știi” a fost lansat în 2017, printr-o campanie On Air, continuată și în OOH.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending