Connect with us

ALL MEDIA

Cele mai urate celebritati masculine

Published

on

Ca să reuşeşti la Hollywood, ai nevoie de un chip frumos, în primul rând. Dar cum orice regulă are şi excepţia ei, iată o listă de bărbaţi care nu sunt exact ceea ce ai numi Făt-Frumos:

10. John Heder
[Actor]
John a devenit cunoscut în urma rolului Napoleon Dynamite. Provine dintr-o familie de şase copii, are un frate geamăn şi vorbeşte fluent japoneza. A locuit în Japonia cu ocazia unei misiuni mormone din care făcea parte.
09. John C. Reilly [Actor]
Cunoscut pentru rolul din “Chcago” şi “Gangs of New York, John a reuşit să facă carieră chiar dacă natura nu l-a înzestrat cu frumuseţe exterioară. Faţa lui amuzantă i-a oferit câteva roluri şi în comedii precum “Anger Management”. 0
08.Nick Nolte [Actor]
Şi-a începu cariera cu un rol în miniserialul “Om bogat, om sărac”. De atunci a devenit unul dintre actorii consacraţi ai Hollywood-ului. Cu toate acestea Nick tot are probleme cu poliţia şi alcoolul..şi cu duşul, se pare.
07. Pete Doherty [Cântăreţ]
Pete a devenit cunoscut nu pentru muzica lui, ci pentru fosta relaţie tumultoasă cu Kate Moss. Dwe atunci Pete nu şi-a schimbat nici stilul trasy şi n-a şăsat nici drogurile. 0
06. Elton John [Cântăreţ]
Cu toate că nu are un chip fermecător, personalitatea excentrică combinată cu eleganţa britanică şi talentul, au făcut din Elton un chip îndrăgit.
05. Malcolm McDowell [Actor]
Poate nu viţl amintiţi aşa de bătrân, dar Malcom e cel care i-a dat viaţă personajului Alex din “Portocala Mecanică”. Malcom nu e neapărat urât, cât pare a fi un copil îmbătrânit.
04. Lyle Lovett [Actor/Cântăreţ]
Toată America s-a isterizat când a auzit că Julia Roberts s-a măritat cu Lyle. Frumuşica Americii părea a fi de mână cu bestia. Poate că Lyle îi cânta frumos, pe întuneric…
03. Steve Buscemi [Actor]
Vi-l amintiţi probabil din rolul pedofilului din “Con Air”. Datorită chipului lui ciudat şi interesant, Steve a pus mâna pe câteva roluri bune.
02. Marilyn Manson [Cântăreţ]
La Marylin nici nu ştii dacă el e urât sau pur şi simplu machiajul lui e nefericit…
01.Michael Jackson
Ştii că n-ai să iei coroniţa de Mister odată ce ţi-ai pierdut nasul pe scenă…

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

2 Comments

2 Comments

  1. DULCIK11

    31 iulie 2009 at 23:35

    MIE MICHAEL JACKSON MI S A PARUT MEREU UN BARBAT FOARTE FRUMOS CEL PUTIN PRIN 1991 ERA DE INVIDIAT ACUM CE DRACU A MAI IMBATRANIT OMUL JI DEPINDE CUM ITI FAC SI POZA DAR MICHAEL A FOST UN BARBAT FRUMOS

  2. Ionut

    8 aprilie 2009 at 08:30

    Mie mi se par haiosi … chiar i-as pupa!:))

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

KANAL D, amendă maximă de la CNA pentru prea multă publicitate difuzată!

Published

on

Televiziunea Kanal D a mai primit o amendă maximă, de 200.000 de lei, de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, informeaza adevarul.ro .

Potrivit monitorizării realizate pentru perioada 1-30 noiembrie 2017, în intervalul orar 07.00–18.00, Kanal D a avut în total depăşiri de aproape trei ore (2 ore, 59 de minute şi 31 de secunde), depăşirea cea mai mare fiind de două minute şi 10 secunde. Pe 18 ianuarie, Kanal D a mai fost amendată cu 200.000 de lei de CNA pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, dar pentru intervalul orar 18.00–23.00. Pentru acel interval orar s-au constatat depăşiri de 3 ore, un minut şi 31 de secunde, iar depăşirea cea mai mare a fost de un minut şi 57 de secunde.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

DigiFM, Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon: ” nu mai știam să umblu pe telefon”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM

Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon, a fost invitat la matinalul Digi FM cu Bogdan Miu și Catalin Striblea. Acesta a fost nevoit să se retragă din concurs din cauza unei accidentări pe care a suferit-o în cadrul competitiei.

“Îmi pare rău. Ce pot să fac? Exatlonul este un concurs foarte dur, iar condițiile foarte grele de acolo m-au adus în situația în care m-am accidentat și să părăsesc concursul. Nu m-am gândit că va fi atât de greu. Probele erau grele dar frumoase. Lipsa mâncării și a vitaminelor a devenit de nesuportat la un moment dat, cel puțin de corpul meu.”, a spus Andrei Stoica. El a slăbit 10 kilograme în cele 9 săptămâni pe care le-a petrecut în cadrul concursului.

Despre show, fostul concurent a spus că totul se întâmplă în timp real.

“Se filmează nonstop. Noi nu știm foarte multe detalii. Nu știm nici cât e ceasul, ne orientăm după soare. Nu avem acces la telefoane. Când am ieșit din concurs și am intrat în posesia telefonului, mi-am dat seama că nu mai știu să umblu pe el, să intru în meniu.”, a mai zis el.

Andrei a răspuns și la întrebarea unui ascultător Digi FM, care era curios să afle dacă probele au loc zilnic.

“Aproape în fiecare zi jucam. O zi sau două pe săptămână erau de reality, ne plimbam pe plajă, stăteam, făceam testimoniale. Primele trei săptămâni au fost cele mai grele pentru că nu am avut pauză deloc.”, a povestit el.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Vlad Mixich se alatura echipei DIGI FM

Published

on

La DigiFM schimbăm rețeta rubricilor de sănătate. Le dăm substanță, le difuzăm cu încredere și le dăm culoarea celor mai noi descoperiri medicale.

Ne ajută unul dintre cei mai de încredere experți în politici de sănătate, dr. Vlad Mixich, aflat de mulți ani în arena Sănătății românești unde aduce seriozitate, onestitate și grijă pentru pacienți și pentru informațiile sigure și verificate științific.

Inserția “pastilelor” lui Vlad Mixich în programele Digi FM vine să întărească astfel promisiunea brandului de a respecta acuratețea și relevanța informațiilor livrate ascultătorilor. “Mixul de sănătate” este un răspuns firesc la nevoia continuă a oamenilor de a afla care sunt lucrurile care le alterează sănătatea și care sunt căile pentru ocrotirea acesteia.

Vlad Mixich este visiting research fellow al Facultății de Medicină a King’s College (Colegiul Regal din Londra). A lucrat cu cele mai prestigioase instituții internaționale în domeniul politicilor de sănătate și a scris în România mii de articole despre sănătatea românilor și medicina modernă.

Vlad Mixich va aduce la Digi FM, atât în rubricile din matinal, cât și în retrospectiva de sâmbătă dimineața, știri, radiografii ale sistemului medical românesc, ultimele noutăți din avanposturile științelor medicale, dar și sfaturi utile despre cum ne protejăm sănătatea și cum prevenim anumite afecțiuni. Împreună cu el și invitații săi, ascultătorii Digi FM vor avea ocazia să (re)descopere încrederea în medicina bazată pe dovezi.

Tot ce este important în domeniul Sănătății, prin vocea expertului, de luni până vineri, la matinal, intre 8:00 si 9:00, precum și sâmbăta, de la ora 11:00. Doar la DigiFM. Ca să știi.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending