Connect with us

Emisiuni

10 semifinaliști promit un spectacol de neuitat în cea de-a doua gală live Românii au talent!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Ianis Anghel, Leonardo Drăgușin, trupa Idiot, Vlad & Ioana, Vlad Zapu & DJ Est, Badea Brothers, Jorik Păpușoi, Alex Ștefănescu, Anastasia & Serghey și Alla au făcut spectacol pe scena talentului în etapa preselecțiilor, au impresionat publicul și jurații și s-au calificat în galele live Românii au talent.

Vinerea aceasta, de la 20:30, cei zece concurenți vor duce show-ul la un alt nivel și vor lupta pentru un loc în marea finală.

Alex Ștefănescu scrie versuri și le cântă acompaniat de chitară. Nu îi place cuvântul “cantautor”, așa că preferă să spună că este un poet care își performează singur materialul. În afară de prieteni și de familie, îl susțin foarte mult oameni necunoscuți, care îl aud întâmplător la spectacole, dar a fost încurajat și în perioada când a cântat în Parcul Cișmigiu, pe un pod, în 2013. Nu are studii în domeniu, este autodidact. Primul job pe care l-a avut a fost să împartă pliante pe stradă, pe bani puțini. Cele mai importante momente pentru Alex au fost atunci când a fost admis la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, apoi când a fost admis la London International School of Performing Arts, dar și când a reușit să își scrie concertul lui solo, la care visase de ani buni.

Alla – Paula Moldovan a primit butonul auriu din partea Mihaelei Rădulescu, iar acum este pregătită să cucerească telespectatorii cu o reprezentație fascinantă. Alla și-a descoperit pasiunea pentru dans pe când avea doar șase ani. Spune că a știut sigur că asta vrea să facă și a simțit că nu se va mai opri. A început să danseze singură, acasă, iar de la 7 ani mama ei a înscris-o la cursuri de dans modern. De asemenea, cântă cu vocea și desenează. O face din pură pasiune, însă nu a exploatat această latură artistică. În clasa a noua a fost recrutată de pe holurile liceului de către coregraful trupei KID A, trupă din care încă mai face parte.

Anastasia & Serghey formează un cuplu de mai bine de trei ani, dar în spectacole au început să apară împreună de doi ani. Încă de mic, el și-a dorit să facă acrobații. La vârsta de 10 ani, părinții l-au dus la o școală cu profil sportiv, unde i s-a spus că s-a născut pentru așa ceva. De la vârsta de 18 ani, Serghey face acrobații încontinuu. Fiecare zi este importantă pentru ei, pentru că își riscă viețile, așa că încearcă să se bucure cât pot de mult de ceea ce au. Amandoi sunt pasionați de călătorii și au avut parte de foarte multe experiențe memorabile. Prin participarea la Românii au talent, ei vor să arate că nu contează unde crești, ce studii ai sau în ce familie te-ai născut, pentru că oricine poate orice dacă își dorește cu adevărat.

Badea Brothers, Valentin și Cătălin, au absolvit clasa de artă acrobatică de circ a Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București, în iunie, 2005. Valentin și-a început activitatea artistică în 1997, iar fratele său în 2002. Pentru a ajunge la un nivel performant de talie internațională, ambii au lucrat mulți ani în sălile de antrenamente, practicând gimnastică artistică.  Performează împreună din anul 2003. Au prezentat momente de echilibristică pe plan național, dar mai mult s-au axat pe expuneri internaționale, în țări precum Australia, Noua Zeelandă, Spania, Italia, Mexic, Philadephia, Miami, Franța, Germania, Ungaria sau Turcia. De-a lungul timpului, au participat la diverse concursuri și au obținut premii importante.

Ianis Anghel are 9 ani, a locuit împreună cu părinții la Zărnești, dar s-au mutat în  Brașov. Cel mai mult îi place matematica, iar tatăl lui a fost cel care i-a descoperit talentul. Se uitau la filme și băiețelul dansa prin casă, încerca să îi imite pe cei pe care îi vedea dansând la televizor. Așa că, în urmă cu un an și jumătate, tatăl a decis să-l înscrie la o școală de dans, unde l-au cunoscut pe viitorul lui instructor. La prima vedere, acesta spunea că Ianis nu a ieșit cu nimic în evidență. După o lună-două însă a văzut că dădea dovadă de creativitate și imaginație. Făcea și mișcări pe care nu le vedea la orice copil. Atunci și-a dat seama de potențialul lui, l-a inclus într-o grupă de avansați și a început să lucreze zilnic cu el.

Cea mai mare pasiune a lui Jorik Păpușoi este dansul. Primele mișcări de dans, mai serioase, le-a făcut în jurul vârstei de 11 ani, inspirat de fratele lui mai mare, care dansa. Decis să meargă pe acest drum, Jorik a început să se înscrie la diverse competiții, iar de-a lungul anilor a reușit să se claseze pe primele locuri la concursuri de breakdance din Republica Moldova, România, dar și din Italia și Austria. A participat atât individual, cât și în echipă, cu mai mulți dansatori. O altă pasiune este muzica. Nu compune, îi place doar să asculte mai multe genuri, printre care hip-hop.

Leonardo Drăgușin și-a descoperit talentul la școală, când a învățat să cânte la chitară.  Crede că a moștenit talentul muzical de la bunicul din partea tatălui. Îl ține minte când cânta la drâmbă și la fluier în anii copilăriei. De asemenea, cânta și vocal într-un mod extraordinar, spune concurentul Românii au talent. El i-a insuflat dragostea pentru muzică. Familia lui a fost întotdeauna lângă el. Mama, cu ultimii bani, i-a cumpărat chitara pe care și-a dorit-o mult. Din momentul respectiv, nu s-a mai îndepărtat de muzică. Leonardo a plecat în Italia la vârsta de șase ani, astfel că toate studiile le-a urmat acolo. În prezent este și producător muzical. De curând a lucrat și la primul lui album cu o casă de producție independentă.

Membrii trupei Idiot, Codrin, Ovidiu, Mitru, Katerina, Theodor și Alexandru, sunt șase actori din Iași. Trupa a luat naștere pe 17 iulie 2011. Trei dintre ei sunt foști colegi de liceu, al patrulea tot coleg, dar cu un an mai mare. S-au pregătit două luni și apoi au dat drumul la primul show. De atunci, aproape în fiecare duminică au show-uri de improvizație într-un bar din Iași. Au dezvoltat treptat trupa – spectacole de stradă, festivaluri în Iași, în țară (inclusiv primul Festival Național de Improvizație). Au investit mult timp și au ajuns singura și cea mai bună trupă de improvizație din zona Moldovei. Banii obținuți i-au investit în deplasări și în decont. O parte din trupă face doar asta – improvizație/ teatru.

Vlad & Ioana iubesc dansul și așa se exprimă cel mai bine. Pentru Ioana, totul a început când avea cinci ani, iar părinții au înscris-o la un curs de balet. S-a făcut rapid remarcată, și-a dezvoltat talentul și mai târziu a urmat și cursurile unui liceu de coregrafie. După absolvire, a participat la o audiție pentru postul de balerină la Opera Maghiară din Cluj-Napoca, în urma căreia a fost acceptată. Vlad spune despre el că nu s-a considerat niciodată un geniu, însă muzica și dansul i s-au potrivit ca o mănușă. Cu foarte multă muncă și studii în domeniu, el a reușit să se transforme în profesionistul de astăzi, lucând ca balerin atât în țară, cât și în străinătate.

Vlad Zapu & DJ. Est. Vlad cântă de la 14 ani. Totul a început în Romania, el este din Baia Mare, a avut o trupă acolo, însă a continuat să cânte singur. A plecat în Spania în urmă cu patru ani, unde muncea în domeniul Construcțiilor, dar în același timp făcea și o școală de tehnician de sunet. Acum doi ani a făcut cunoștință cu producători muzicali din Spania, s-au împrietenit și le-a povestit despre talentul lui. Băiatul care l-a descoperit pe Vlad se numește DJ Est. Deja lucrează la primul lui album. Vlad a moștenit talentul din familie. Bunicul lui cânta la taragot, bunica scria poezii și unchiul lui este scriitor. El își scrie singur versurile și cântă la pian, după ureche.

Cea de-a doua gală live Românii au talent va umple vineri casele telespectatorilor cu bucurie, emoție și foarte multă energie. Cei 10 semifinaliști așteaptă cu nerăbdare să-și prezinte momentele  și să convingă publicul că merită să meargă în marea finală.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

J.Lo, Viorica de la Clejani, Roman Iagupov, de la Zdob și Zdub, dar și cuplul comic Romică Țociu și Cornel Palade vin la “Te cunosc de undeva!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Concurenții celui de-al 13-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, și-au pregătit pentru sâmbăta aceasta, 22 septembrie, de la ora 20.00, perucile, tocurile, unghiile și genele false pentru noi transformări.

Așadar, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, Alexandra Velniciuc va fi extrem de sexy în rolul celebrei J.Lo, Mihai Trăistariu se va transforma într-un rocker energic și foarte charismatic, Roman Iagupov, solistul trupei Zdob și Zdub, pe când Romică Țociu va cânta “Rise Up” și va etala niște plete demne de invidiat,  transformat în Jaba.

Jean de la Craiova va cânta în travesti pentru a doua oară consecutiv, transformat de data aceasta în Viorica de la Clejani, Alin Gheorghișan va interpreta o piesă de top, “Kisses Back”, în rolul lui Matthew Koma, Barbara Isasi, solista trupei Mandiga, va fi cântăreața britanică originară din Kovovo, Rita Ora, pe când Connect-R ne va întoarce în timp, în anii ’60, cu transformarea sa în Howard Kaylan, solistul trupei The Turtles.

Primul travesti pentru Carmen Rădulescu, la “Te cunosc de undeva!”, va fi unul dificil, căci va trebui să-l imite pe unul dintre jurați, Aurelian Temișan, cu recenta sa piesă, “Cântă toată mahalaua”. De asemenea, în travesti vor cânta sâmbăta aceasta Ana Baniciu și Raluka. Cele două bune prietene vor interpreta “Banana-Banana”, un cuplet al unuia dintre cele mai de succes cupluri umoristice de la noi, format din Romică Țociu, colegul lor din acest sezon, de la “Te cunosc de undeva!”, și Cornel Palade.

Trei prieteni, trei titani vor deschide cea de-a treia gală a show-ului transformărilor, în cadrul momentului special propus săptămâna trecută de Gianina Corondan. Juratul Cristi Iacob și Raluka se vor transforma în doi dintre ei. Pe cine vor întruchipa ei, dar și cine va fi cel de-al treilea invitat care va urca pe scenă alături de ei, telespectatorii vor afla mâine seară.

Ca de fiecare dată, momentele coregrafice ale show-ului vor fi susținute de Furnix Team, baletul condus de Furnica. Iar imaginile și întâmplările de culise le vor fi arătate telespectatorilor de Gianina Corondan, “curioasa noastră de serviciu”.

Cine este concurentul care va realiza cea mai bună transformare a acestei gale, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Marturisirea Laviniei Parva la Vulturii de Noapte: “Am facut mai multe gafe de genul acesta!”

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

In aceasta seara, de la ora 23:15, trio-ul Catalin Cazacu, Giani Kirita si Victor Slav dau startul unei noi editii “Vulturii de Noapte”. Alaturi de doua invitate superbe, Adelina Pestritu si Lavinia Parva, cei trei “vulturi” incep pleiada intrebarilor la adresa invitatelor.

Lavinia Parva, prinsa in colimatorul “vulturilor”, “da din casa” si dezvaluie ce gafe a facut, de-a lungul timpului, in ceea ce priveste anumite achizitii personale. La ce nu a rezistat vedeta, desi stia ca face o greseala, dezvaluie chiar aceasta.

“Odata am cumparat o canapea care nu a incaput in casa! Mi se intampla destul de des, nu-i o problema! (…) Am facut mai multe gafe de genul acesta”, povesteste amuzata, Lavinia.

Catalin Cazacu reactioneaza imediat la destainuirile Laviniei.

“Stiu cum este pentru ca si eu, am avut o perioada in care ajungem dimineata acasa si prindeam Teleshopping-ul. Am debaraua plina de tigai!”, marturiseste, amuzat, <vulturul>.

Nu ratati in seara aceasta, de la ora 23:15, o editie inedita “Vulturii de Noapte”, cu invitati unul si unul, cu muzica buna si distractie la maxim, alaturi de gazdele late night show-ului Victor Slav, Giani Kirita si Catalin Cazacu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Mihai Trăistariu trage de fiare, pentru “Te cunosc de undeva!: „O să-mi fie greu să mă dezbrac la bustul gol”

Published

on

 

Ca să arate bine la “Te cunosc de undeva!”, transforming show-ul difuzat în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, Mihai Trăistariu a slăbit patru kilograme si jumătate.

A renunțat la pâine, paste făinoase și prăjituri, și la preferatele sale, zacusca și salata de vinete. Face sport, cu un antrenor personal, la Constanța. Și folosește o cremă miraculoasă. “Mi-am adus din America o cremă pe bază de ardei iute, cu care mă ung pe burtă, seara. Ajută la “topirea” grăsimii.”, spune concurentul de la “Te cunosc de undeva!”.

Mihai își va etala noua siluetă sâmbăta aceasta, la Antena 1, când se va transforma în Roman Iagupov, solistul trupei Zdob și Zdub. “O să-mi fie greu să mă dezbrac la bustul gol. N-am cântat niciodată așa. Dar acum trag de fiare, ca să fie totul bine”, mai spune el.

Cum vor aprecia jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan transformarea lui Mihai Trăistariu, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 20.00, într- nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending