Connect with us

Emisiuni

10 semifinaliști promit un spectacol de neuitat în cea de-a doua gală live Românii au talent!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Ianis Anghel, Leonardo Drăgușin, trupa Idiot, Vlad & Ioana, Vlad Zapu & DJ Est, Badea Brothers, Jorik Păpușoi, Alex Ștefănescu, Anastasia & Serghey și Alla au făcut spectacol pe scena talentului în etapa preselecțiilor, au impresionat publicul și jurații și s-au calificat în galele live Românii au talent.

Vinerea aceasta, de la 20:30, cei zece concurenți vor duce show-ul la un alt nivel și vor lupta pentru un loc în marea finală.

Alex Ștefănescu scrie versuri și le cântă acompaniat de chitară. Nu îi place cuvântul “cantautor”, așa că preferă să spună că este un poet care își performează singur materialul. În afară de prieteni și de familie, îl susțin foarte mult oameni necunoscuți, care îl aud întâmplător la spectacole, dar a fost încurajat și în perioada când a cântat în Parcul Cișmigiu, pe un pod, în 2013. Nu are studii în domeniu, este autodidact. Primul job pe care l-a avut a fost să împartă pliante pe stradă, pe bani puțini. Cele mai importante momente pentru Alex au fost atunci când a fost admis la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, apoi când a fost admis la London International School of Performing Arts, dar și când a reușit să își scrie concertul lui solo, la care visase de ani buni.

Alla – Paula Moldovan a primit butonul auriu din partea Mihaelei Rădulescu, iar acum este pregătită să cucerească telespectatorii cu o reprezentație fascinantă. Alla și-a descoperit pasiunea pentru dans pe când avea doar șase ani. Spune că a știut sigur că asta vrea să facă și a simțit că nu se va mai opri. A început să danseze singură, acasă, iar de la 7 ani mama ei a înscris-o la cursuri de dans modern. De asemenea, cântă cu vocea și desenează. O face din pură pasiune, însă nu a exploatat această latură artistică. În clasa a noua a fost recrutată de pe holurile liceului de către coregraful trupei KID A, trupă din care încă mai face parte.

Anastasia & Serghey formează un cuplu de mai bine de trei ani, dar în spectacole au început să apară împreună de doi ani. Încă de mic, el și-a dorit să facă acrobații. La vârsta de 10 ani, părinții l-au dus la o școală cu profil sportiv, unde i s-a spus că s-a născut pentru așa ceva. De la vârsta de 18 ani, Serghey face acrobații încontinuu. Fiecare zi este importantă pentru ei, pentru că își riscă viețile, așa că încearcă să se bucure cât pot de mult de ceea ce au. Amandoi sunt pasionați de călătorii și au avut parte de foarte multe experiențe memorabile. Prin participarea la Românii au talent, ei vor să arate că nu contează unde crești, ce studii ai sau în ce familie te-ai născut, pentru că oricine poate orice dacă își dorește cu adevărat.

Badea Brothers, Valentin și Cătălin, au absolvit clasa de artă acrobatică de circ a Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București, în iunie, 2005. Valentin și-a început activitatea artistică în 1997, iar fratele său în 2002. Pentru a ajunge la un nivel performant de talie internațională, ambii au lucrat mulți ani în sălile de antrenamente, practicând gimnastică artistică.  Performează împreună din anul 2003. Au prezentat momente de echilibristică pe plan național, dar mai mult s-au axat pe expuneri internaționale, în țări precum Australia, Noua Zeelandă, Spania, Italia, Mexic, Philadephia, Miami, Franța, Germania, Ungaria sau Turcia. De-a lungul timpului, au participat la diverse concursuri și au obținut premii importante.

Ianis Anghel are 9 ani, a locuit împreună cu părinții la Zărnești, dar s-au mutat în  Brașov. Cel mai mult îi place matematica, iar tatăl lui a fost cel care i-a descoperit talentul. Se uitau la filme și băiețelul dansa prin casă, încerca să îi imite pe cei pe care îi vedea dansând la televizor. Așa că, în urmă cu un an și jumătate, tatăl a decis să-l înscrie la o școală de dans, unde l-au cunoscut pe viitorul lui instructor. La prima vedere, acesta spunea că Ianis nu a ieșit cu nimic în evidență. După o lună-două însă a văzut că dădea dovadă de creativitate și imaginație. Făcea și mișcări pe care nu le vedea la orice copil. Atunci și-a dat seama de potențialul lui, l-a inclus într-o grupă de avansați și a început să lucreze zilnic cu el.

Cea mai mare pasiune a lui Jorik Păpușoi este dansul. Primele mișcări de dans, mai serioase, le-a făcut în jurul vârstei de 11 ani, inspirat de fratele lui mai mare, care dansa. Decis să meargă pe acest drum, Jorik a început să se înscrie la diverse competiții, iar de-a lungul anilor a reușit să se claseze pe primele locuri la concursuri de breakdance din Republica Moldova, România, dar și din Italia și Austria. A participat atât individual, cât și în echipă, cu mai mulți dansatori. O altă pasiune este muzica. Nu compune, îi place doar să asculte mai multe genuri, printre care hip-hop.

Leonardo Drăgușin și-a descoperit talentul la școală, când a învățat să cânte la chitară.  Crede că a moștenit talentul muzical de la bunicul din partea tatălui. Îl ține minte când cânta la drâmbă și la fluier în anii copilăriei. De asemenea, cânta și vocal într-un mod extraordinar, spune concurentul Românii au talent. El i-a insuflat dragostea pentru muzică. Familia lui a fost întotdeauna lângă el. Mama, cu ultimii bani, i-a cumpărat chitara pe care și-a dorit-o mult. Din momentul respectiv, nu s-a mai îndepărtat de muzică. Leonardo a plecat în Italia la vârsta de șase ani, astfel că toate studiile le-a urmat acolo. În prezent este și producător muzical. De curând a lucrat și la primul lui album cu o casă de producție independentă.

Membrii trupei Idiot, Codrin, Ovidiu, Mitru, Katerina, Theodor și Alexandru, sunt șase actori din Iași. Trupa a luat naștere pe 17 iulie 2011. Trei dintre ei sunt foști colegi de liceu, al patrulea tot coleg, dar cu un an mai mare. S-au pregătit două luni și apoi au dat drumul la primul show. De atunci, aproape în fiecare duminică au show-uri de improvizație într-un bar din Iași. Au dezvoltat treptat trupa – spectacole de stradă, festivaluri în Iași, în țară (inclusiv primul Festival Național de Improvizație). Au investit mult timp și au ajuns singura și cea mai bună trupă de improvizație din zona Moldovei. Banii obținuți i-au investit în deplasări și în decont. O parte din trupă face doar asta – improvizație/ teatru.

Vlad & Ioana iubesc dansul și așa se exprimă cel mai bine. Pentru Ioana, totul a început când avea cinci ani, iar părinții au înscris-o la un curs de balet. S-a făcut rapid remarcată, și-a dezvoltat talentul și mai târziu a urmat și cursurile unui liceu de coregrafie. După absolvire, a participat la o audiție pentru postul de balerină la Opera Maghiară din Cluj-Napoca, în urma căreia a fost acceptată. Vlad spune despre el că nu s-a considerat niciodată un geniu, însă muzica și dansul i s-au potrivit ca o mănușă. Cu foarte multă muncă și studii în domeniu, el a reușit să se transforme în profesionistul de astăzi, lucând ca balerin atât în țară, cât și în străinătate.

Vlad Zapu & DJ. Est. Vlad cântă de la 14 ani. Totul a început în Romania, el este din Baia Mare, a avut o trupă acolo, însă a continuat să cânte singur. A plecat în Spania în urmă cu patru ani, unde muncea în domeniul Construcțiilor, dar în același timp făcea și o școală de tehnician de sunet. Acum doi ani a făcut cunoștință cu producători muzicali din Spania, s-au împrietenit și le-a povestit despre talentul lui. Băiatul care l-a descoperit pe Vlad se numește DJ Est. Deja lucrează la primul lui album. Vlad a moștenit talentul din familie. Bunicul lui cânta la taragot, bunica scria poezii și unchiul lui este scriitor. El își scrie singur versurile și cântă la pian, după ureche.

Cea de-a doua gală live Românii au talent va umple vineri casele telespectatorilor cu bucurie, emoție și foarte multă energie. Cei 10 semifinaliști așteaptă cu nerăbdare să-și prezinte momentele  și să convingă publicul că merită să meargă în marea finală.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Maya Ciosa din echipa Andra a castigat Vocea României Junior!

Published

on

 

Maya Ciosa a câștigat aseară marele trofeu Vocea României Junior și premiul în valoare de 50.000 de euro! Marea finală a fost un adevărat spectacol plin de emoție și momente fascinante, iar cele trei finaliste au reușit să convingă publicul că merită să fie parte din generația viitoarelor voci ale României.

Anul acesta, trofeul Vocea României Junior a ajuns în echipa Andrei, cea care a mizat de la început pe talentul și pe carisma Mayei Ciosa. Îndrumată de antrenoarea sa, Maya a reușit să impresioneze la fiecare interpretare cu vocea și naturalețea ei. ”Cea mai importantă lecție din toată experiența a fost că trebuie să lupți chiar și atunci când porțile ți se închid. Andra mi-a spus de la început că a văzut în mine un potențial câștigător și că trebuie să lupt ca să ajung unde îmi doresc. Cel mai important este că am ajuns până aici și că am reușit să o fac mândră de mine. Nu pot să mă opresc aici”, a declarat Maya Ciosa.

Andra a fost impresionată de puterea cu care Maya a luptat Vocea României Junior. ”Mulți oameni sunt talentați, dar puțini luptă până în pânzele albe pentru visul lor. Maya ne-a învățat că poveștile cu oameni care au succes se scriu cu multă dăruire și perseverență. Sunt foarte mândră de ea, a evoluat cu fiecare ediție, a reușit să transmită atât de multă emoție și și-a pus tot sufletul în piesele pe care le-a interpretat. Nu doar ea a învățat de la mine, ci și eu am fost inspirată de energia buna și de talentul ei extraordinar”, a spus Andra.

 

Finala sezonului doi Vocea Ronaniei Junior, lider de audienta!

Vineri seara, Vocea României Junior a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, show-ul a înregistrat 4.7 puncte de rating și 18.4% share, în timp ce televiziunea clasată pe poziția secundă, ANTENA 1 avea 3.2 puncte de rating și 12.4% share. La nivel național, în minutul de aur de la ora 22.29, peste 1.2 milioane de telespectatori stateau cu sufletul la gură să afle cine va câștiga marele premiu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Marian Drãgulescu în rol de Sancho Panza la „Next Star”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

O nouã searã spectaculoasã şi încãrcatã de emoţie se anunţã sâmbãta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, când pe scena „Next Star” va urca o nouã serie de copii uimitori.

Muzicã bunã, un moment excepţional de acrobaţie, desen pe apã, calcul japonez, dans tradiţional ucrainean, umor, o demonstraţie la calul cu mânere sau un moment muzical emoţionant, din care nu va lipsi toaca sunt doar câteva dintre ingredientele unei seri speciale marca „Next Star”.

Printre invitaţii speciali ai acestei ediţii se numãrã şi multiplul campion mondial şi european Marian Drãgulescu, care, costumat în Sancho Panza, vine alãturi de David, un puşti de 12 ani, gimnast de performanţã, pentru un moment executat la calul cu mânere.

„Don Quihote, aici de faţã, este maestrul meu, care o sã mã înveţe azi sã cãlãresc!”, le va mãrturisi Marian Drãgulescu juraţilor, crescând aşteptãrile acestora. „Ştiam de la <<Asia Express>> cã Marian e un tip extrem de comic, acum mi se confirmã lucrurile!”, va dezvãlui Dorian Popa. Întregul moment va putea fi urmãrit sâmbãta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, când telespectatorii vor putea afla  şi cine sunt ceilalţi copii talentaţi care vor lupta pentru trofeul „Next Star”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Incepand de astazi, cupluri de vedete se vor duela in bucatarie, la Cine-i Chefu’?

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

Incepand de astazi, in cea mai delicioasa competitive culinara, “Cine-i Chefu’?”, un cuplu de vedete va concura alaturi de celelalte doua perechi, alcatuite din oameni obisnuiti, in fiecare editie, pentru premiul de 1000 de Euro.

Printre cuplurile de vedete care isi vor face aparitia in platoul de la “Cine-i Chefu’?” se vor numara Raluca Badulescu si Catalin Botezatu, Cristian si Roxana Geaman, Teo Trandafir si Bursucu, Stefan Floroaica si Diana Bulimar, dar si multe alte nume alese pe spranceana, care vor sa demonstreze ca au chimie in bucatarie.

Provocarea gastronomica ajunge la un alt nivel, probele de foc contracronometru, tensiunea, dinamismul si discutiile spumoase intre concurentii de la “Cine-i Chefu’?” vor face deliciul celor din fata micilor ecrane. Nelipsite vor fi si accidentele inevitabile din bucatarie, dar si sfaturile utile din partea lui Chef Foa, atat pentru cei aflati in platou, cat si pentru telespectatori.

Nu ratati, de luni pana vineri, de la ora 17:00, cel mai delicios show culinar, “Cine-i Chefu’?”, numai la Kanal D!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending