Connect with us

Emisiuni

10 semifinaliști promit un spectacol de neuitat în cea de-a doua gală live Românii au talent!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Ianis Anghel, Leonardo Drăgușin, trupa Idiot, Vlad & Ioana, Vlad Zapu & DJ Est, Badea Brothers, Jorik Păpușoi, Alex Ștefănescu, Anastasia & Serghey și Alla au făcut spectacol pe scena talentului în etapa preselecțiilor, au impresionat publicul și jurații și s-au calificat în galele live Românii au talent.

Vinerea aceasta, de la 20:30, cei zece concurenți vor duce show-ul la un alt nivel și vor lupta pentru un loc în marea finală.

Alex Ștefănescu scrie versuri și le cântă acompaniat de chitară. Nu îi place cuvântul “cantautor”, așa că preferă să spună că este un poet care își performează singur materialul. În afară de prieteni și de familie, îl susțin foarte mult oameni necunoscuți, care îl aud întâmplător la spectacole, dar a fost încurajat și în perioada când a cântat în Parcul Cișmigiu, pe un pod, în 2013. Nu are studii în domeniu, este autodidact. Primul job pe care l-a avut a fost să împartă pliante pe stradă, pe bani puțini. Cele mai importante momente pentru Alex au fost atunci când a fost admis la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, apoi când a fost admis la London International School of Performing Arts, dar și când a reușit să își scrie concertul lui solo, la care visase de ani buni.

Alla – Paula Moldovan a primit butonul auriu din partea Mihaelei Rădulescu, iar acum este pregătită să cucerească telespectatorii cu o reprezentație fascinantă. Alla și-a descoperit pasiunea pentru dans pe când avea doar șase ani. Spune că a știut sigur că asta vrea să facă și a simțit că nu se va mai opri. A început să danseze singură, acasă, iar de la 7 ani mama ei a înscris-o la cursuri de dans modern. De asemenea, cântă cu vocea și desenează. O face din pură pasiune, însă nu a exploatat această latură artistică. În clasa a noua a fost recrutată de pe holurile liceului de către coregraful trupei KID A, trupă din care încă mai face parte.

Anastasia & Serghey formează un cuplu de mai bine de trei ani, dar în spectacole au început să apară împreună de doi ani. Încă de mic, el și-a dorit să facă acrobații. La vârsta de 10 ani, părinții l-au dus la o școală cu profil sportiv, unde i s-a spus că s-a născut pentru așa ceva. De la vârsta de 18 ani, Serghey face acrobații încontinuu. Fiecare zi este importantă pentru ei, pentru că își riscă viețile, așa că încearcă să se bucure cât pot de mult de ceea ce au. Amandoi sunt pasionați de călătorii și au avut parte de foarte multe experiențe memorabile. Prin participarea la Românii au talent, ei vor să arate că nu contează unde crești, ce studii ai sau în ce familie te-ai născut, pentru că oricine poate orice dacă își dorește cu adevărat.

Badea Brothers, Valentin și Cătălin, au absolvit clasa de artă acrobatică de circ a Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București, în iunie, 2005. Valentin și-a început activitatea artistică în 1997, iar fratele său în 2002. Pentru a ajunge la un nivel performant de talie internațională, ambii au lucrat mulți ani în sălile de antrenamente, practicând gimnastică artistică.  Performează împreună din anul 2003. Au prezentat momente de echilibristică pe plan național, dar mai mult s-au axat pe expuneri internaționale, în țări precum Australia, Noua Zeelandă, Spania, Italia, Mexic, Philadephia, Miami, Franța, Germania, Ungaria sau Turcia. De-a lungul timpului, au participat la diverse concursuri și au obținut premii importante.

Ianis Anghel are 9 ani, a locuit împreună cu părinții la Zărnești, dar s-au mutat în  Brașov. Cel mai mult îi place matematica, iar tatăl lui a fost cel care i-a descoperit talentul. Se uitau la filme și băiețelul dansa prin casă, încerca să îi imite pe cei pe care îi vedea dansând la televizor. Așa că, în urmă cu un an și jumătate, tatăl a decis să-l înscrie la o școală de dans, unde l-au cunoscut pe viitorul lui instructor. La prima vedere, acesta spunea că Ianis nu a ieșit cu nimic în evidență. După o lună-două însă a văzut că dădea dovadă de creativitate și imaginație. Făcea și mișcări pe care nu le vedea la orice copil. Atunci și-a dat seama de potențialul lui, l-a inclus într-o grupă de avansați și a început să lucreze zilnic cu el.

Cea mai mare pasiune a lui Jorik Păpușoi este dansul. Primele mișcări de dans, mai serioase, le-a făcut în jurul vârstei de 11 ani, inspirat de fratele lui mai mare, care dansa. Decis să meargă pe acest drum, Jorik a început să se înscrie la diverse competiții, iar de-a lungul anilor a reușit să se claseze pe primele locuri la concursuri de breakdance din Republica Moldova, România, dar și din Italia și Austria. A participat atât individual, cât și în echipă, cu mai mulți dansatori. O altă pasiune este muzica. Nu compune, îi place doar să asculte mai multe genuri, printre care hip-hop.

Leonardo Drăgușin și-a descoperit talentul la școală, când a învățat să cânte la chitară.  Crede că a moștenit talentul muzical de la bunicul din partea tatălui. Îl ține minte când cânta la drâmbă și la fluier în anii copilăriei. De asemenea, cânta și vocal într-un mod extraordinar, spune concurentul Românii au talent. El i-a insuflat dragostea pentru muzică. Familia lui a fost întotdeauna lângă el. Mama, cu ultimii bani, i-a cumpărat chitara pe care și-a dorit-o mult. Din momentul respectiv, nu s-a mai îndepărtat de muzică. Leonardo a plecat în Italia la vârsta de șase ani, astfel că toate studiile le-a urmat acolo. În prezent este și producător muzical. De curând a lucrat și la primul lui album cu o casă de producție independentă.

Membrii trupei Idiot, Codrin, Ovidiu, Mitru, Katerina, Theodor și Alexandru, sunt șase actori din Iași. Trupa a luat naștere pe 17 iulie 2011. Trei dintre ei sunt foști colegi de liceu, al patrulea tot coleg, dar cu un an mai mare. S-au pregătit două luni și apoi au dat drumul la primul show. De atunci, aproape în fiecare duminică au show-uri de improvizație într-un bar din Iași. Au dezvoltat treptat trupa – spectacole de stradă, festivaluri în Iași, în țară (inclusiv primul Festival Național de Improvizație). Au investit mult timp și au ajuns singura și cea mai bună trupă de improvizație din zona Moldovei. Banii obținuți i-au investit în deplasări și în decont. O parte din trupă face doar asta – improvizație/ teatru.

Vlad & Ioana iubesc dansul și așa se exprimă cel mai bine. Pentru Ioana, totul a început când avea cinci ani, iar părinții au înscris-o la un curs de balet. S-a făcut rapid remarcată, și-a dezvoltat talentul și mai târziu a urmat și cursurile unui liceu de coregrafie. După absolvire, a participat la o audiție pentru postul de balerină la Opera Maghiară din Cluj-Napoca, în urma căreia a fost acceptată. Vlad spune despre el că nu s-a considerat niciodată un geniu, însă muzica și dansul i s-au potrivit ca o mănușă. Cu foarte multă muncă și studii în domeniu, el a reușit să se transforme în profesionistul de astăzi, lucând ca balerin atât în țară, cât și în străinătate.

Vlad Zapu & DJ. Est. Vlad cântă de la 14 ani. Totul a început în Romania, el este din Baia Mare, a avut o trupă acolo, însă a continuat să cânte singur. A plecat în Spania în urmă cu patru ani, unde muncea în domeniul Construcțiilor, dar în același timp făcea și o școală de tehnician de sunet. Acum doi ani a făcut cunoștință cu producători muzicali din Spania, s-au împrietenit și le-a povestit despre talentul lui. Băiatul care l-a descoperit pe Vlad se numește DJ Est. Deja lucrează la primul lui album. Vlad a moștenit talentul din familie. Bunicul lui cânta la taragot, bunica scria poezii și unchiul lui este scriitor. El își scrie singur versurile și cântă la pian, după ureche.

Cea de-a doua gală live Românii au talent va umple vineri casele telespectatorilor cu bucurie, emoție și foarte multă energie. Cei 10 semifinaliști așteaptă cu nerăbdare să-și prezinte momentele  și să convingă publicul că merită să meargă în marea finală.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Razvani si Dani nu vor mai prezenta X FACTOR la Antena 1

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Dupã şapte sezoane, Rãzvan şi Dani se despart de proiectul „X Factor”, de la Antena 1. „Simplu, direct, de anul acesta nu mai prezentãm X Factor. Au fost şapte ani minunaţi.

Au fost şapte ani de emoţie purã. Au fost şapte ani de poveşti de viaţã. Timpul trecut al verbului nu înseamnã pentru noi renunţare, ci doar o rearanjare a ideilor. Mulţumim!”, au declarat vedetele Antena 1.

„X Factor” va reveni la Antena 1 în aceastã toamnã cu cel de-al optulea sezon. Noul prezentator al show-ului va fi ales în scurt timp, în urma mai multor probe organizate de echipa de producţie. Cel de-al optulea sezon pregãteşte surprize nu doar la nivelul componenţei echipei, cât şi la nivelul conţinutului şi promite un spectacol de zile mari.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

PRO TV: Astăzi, vezi show-ul suprem prin ochii juriului, pe pagina de Facebook Românii au talent!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Cea de-a patra gală Românii au talent se vede în seara aceasta și pe pagina de Facebook a show-ului! De la 19:30, timp de o oră, Oana Tache continuă să aducă atmosfera dinaintea emisiunii și va lua pulsul competiției direct de la concurenți, dar și de la juriu și invitați speciali.

În plus, spectacolul continuă online și începând cu ora 20:30, când transmitem show-ul LIVE din fața scenei pe Facebook Românii au talent. Așa vei putea și tu să vezi exact ce văd Florin, Mihaela, Andra și Andi de la masa juriului și vei putea urmări show-ul prin ochii lor! Astfel vei avea parte de o experiență unică, îți vei vedea favoriții din toate unghiurile și nu vei rata niciun detaliu din momentele care vor fi prezentate în seara aceasta pe scenă. Sustine-ți preferații din cea de-a patra gală și nu uita să-i votezi pentru marea finală a talentului, care va avea loc pe 1 iunie la PRO TV!

Corul de copii Unison, Natalia Duminică, 7 Klase, Ștefan Glăvănescu, Duo Romance, ADNEU, Bianca Ceaușescu, Rareș Florescu, Pavel Sfera și Bianca Badea sunt cei 10 semifinaliști care vor urca pe scenă astăzi și vor face totul pentru a cuceri publicul cu reprezentațiile pe care le-au pregătit pentru cea de-a patra gală live. Spectacolul va fi completat de două momente speciale, aduse la Românii au talent de trupa VUNK și de Alex Magala.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Sezonul 2 VOCEA ROMANIEI JUNIOR va incepe la PRO TV

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Andra, Marius Moga și INNA sunt pregătiți să descopere voci de pici în cel de-al doilea sezon Vocea României Junior! Show-ul va începe în această vară și le va aduce telespectatorilor o competiție extraordinară, în care micuți extrem de carismatici vor face scena să vibreze și îi vor provoca pe antrenori să se lupte pentru ei.

Copiii vor demonstra și de această dată că niciodată nu ești prea mic ca să devii mare, că sunt pregătiți să cânte în fața unui public numeros și să primească ropote de aplauze și că fac totul pentru a trăi povestea frumoasă a copilăriei lor.

Dacă antrenorii sunt hotărâți să descopere voci incredibile și talente neșlefuite cu care să meargă cât mai departe spre marele trofeu, cei mici îi vor cuceri cu ajutorul calităților lor vocale remarcabile, dar și cu dezinvoltura lor și cu determinarea de a reuși.

Telespectatorii vor avea parte în această vară de un spectacol fabulos pus în scenă de concurenți plini de energie, de povești frumoase și întâmplări amuzante, pe care gazdele show-ului, Mihai Bobonete și Robert Tudor, le află de la cei mici, de foarte multă distracție și de emoții care se transformă la primul contact pe care concurenții îl au cu scena.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending