HomeLIFE STYLENou! 100% Adevarat, show-concurs la OTV

Nou! 100% Adevarat, show-concurs la OTV

Ramona Badescu si Pepe vor prezenta un nou show de divertisment la OTV. Emisiunea se va numi „100% adevarat” si a fost introdusa in grila intr-o incercare de rebranduire a postului lui Dan Diaconescu.

pepe si ramona badescu
„Da, informatia este adevarata, insa deocamdata sunt in tratative cu cei de la OTV, inca nu am semnat contractul”, a spus Ramona Badescu, citata de Evenimentul Zilei.

Pe de alta parte, directorul executiv al postului de televiziune, Diana Voiculescu, a declarat ca va fi un show de divertisment, care va debuta pe 12 iulie si se va difuza in fiecare duminica, intre orele 20.00-24.00.

Bugetul emisiunii „100% adevarat” este unul foarte mare, avand in vedere ca numai premiile oferite in fiecare editie a programului vor ajunge la aproximativ un milion de euro: „Nu se vor da premii in bani, ci in obiecte, case, masini”, a spus Voiculescu. Sursa: EVZ.ro

CITESTE: 100% ADEVARAT VS MEDIA ROMANEASCA

Emisiunea este difuzata in direct la OTV si dupa spusele lui Dan Diaconescu emisiunea va „sparge” toate audientele !

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

<p>Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti<br /> Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.</p>

Latest comments
  • verau s particip pot sa ami iau un fiat punto

Lasă un răspuns