HomeMAGAZIN100 copii au sărbătorit duminică familia, la Ambasad’Or Play!

100 copii au sărbătorit duminică familia, la Ambasad’Or Play!

Weekend-ul trecut, locul de joacă pentru copii Ambasad’Or Play a lansat o campanie ce îi spijină pe cei mici să petreacă mai mult timp cu părinții lor. Campania a fost marcată de o petrecere de deschidere fabuloasă, la care au participat și cele mai îndrăgite familii din showbiz-ul autohton.

Anca Serea, Irinel Columbeanu, Adriana Bahmuțeanu, Deea și Dinu Maxer, Mara Bănică, Grațiela și Andrei Duban, Adina Halas, Denisa Nechifor și Ani Crețu au uitat, preț de câteva ore, de camerele de filmat și s-au distrat, alături de copiii lor, cât a fost ziua de lungă.

 

La petrecere au luat parte aproximativ 100 copii. Micuții s-au jucat alături de personaje Disney, au făcut karaoke, au dansat alături de roboți uriași, au fost pictați pe față și s-au bucurat de muzică, jocuri, simulatoare de curse, candybar-uri, cadouri și multe alte surprize.

Într-o eră a vitezei, în care clipele petrecute în familie devin din ce în ce mai puține, Ambasad’Or Play trage semnalul de alarmă și lansează o campanie care să le reamintească tuturor cât de frumoase sunt momentele alături de cei dragi. Începând cu 2 octombrie, campania continuă, iar petrecerile vor avea loc la fiecare sfârșit de săptămână.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns