HomeMAGAZIN12 decembrie. Omul Zilei pe Radar de Media: PEPE a câștigat cel de-al patrulea sezon Te Cunosc de Undeva

12 decembrie. Omul Zilei pe Radar de Media: PEPE a câștigat cel de-al patrulea sezon Te Cunosc de Undeva

Nimeni nu se aștepta ca Pepe să reușească atâtea transformări la „Te Cunosc de Undeva”. Dan Teodorescu, PSY, Silvia Dumitrescu, Elena Cârstea, Julie Andrews sau Michael Jackson, sunt doar câteva din personajele cu care solistul a făcut senzație în două sezoane Te Cunosc de Undeva, aseară câștigând competiția pentru a doua oară.

De aceea, Pepe este Omul Zilei pe Radar de Media.

Pepe s-a născut la 20 iulie 1979, în București pe numele adevărat Nicolae-Ionuț Pascu, este cântăreț și prezentator de televiziune.

A studiat, între anii 1993-1998, cursul de canto-clasic de la Școala populară de artă, sub îndrumarea profesorului, criticului muzical și compozitorului Camelia Dăscălescu. Ca să-mi plătesc lecțiile de canto, eu am muncit pe brânci. Am făcut o grămadă de lucruri: am filmat pe la nunți și alte petreceri private, am fost ospătar, vânzător de haine sau de cafea… Niciodată nu mi-a fost rușine …, după cum spunea într-un interviu.

A debutat în 1996 la Ploiești, la un festival de muzică ușoară, unde a obținut premiul trei. Dar succesul a venit în 1999, când a devenit solistul fostei trupe „Latin Express”, care a introdus pentru prima dată stilul flamenco în România. În vara anului 1999, „Latin Express” a câștigat premiul I la festivalul de muzică ușoară de la Amara, iar ulterior locul II la festivalul de muzică ușoară de la Mamaia, cu piesa „Nu te mai doresc”. .
A urmat un videoclip, și după aceea albumul „Pasiune”.

Din 2000 până în prezent, evolueză individual sub numele Pepe, fiind unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică latino din România.

În 2004, a compus cântecul „Numai iubirea” de pe coloana sonoră a primei telenovele românești de succes, „Numai Iubirea”.
A fost prezentator și producător al emisiunilor de televiziune „Îndrăgostește-mă de tine” (Acasă TV) și „100% adevărat” (O TV).

A participat la emisiunea „Te cunosc de undeva” pe Antena 1, este jurat la „Next Star” pe Antena 1 și a prezentat emisiunile „Splash! Vedete la Apă” pe Antena 1 și la „Națiune te cunosc” la Prima TV.

În curând veți putea citi un super interviu cu Pepe, pe Radar de Media.

Pepe, castigator pentru a doua oara la “Te cunosc de undeva” (video)

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns