HomeALL MEDIA12 noiembrie. Revista Presei Media – Aplicatia WhatsApp detroneaza Facebook la numarul de utilizatori si ”Sinteza zilei” in continuare cel mai urmarit talk-show!

12 noiembrie. Revista Presei Media – Aplicatia WhatsApp detroneaza Facebook la numarul de utilizatori si ”Sinteza zilei” in continuare cel mai urmarit talk-show!

Facebook pierde teren in fata aplicatiilor instantanee precum WhatsApp

Adolescenţii renunţă la Facebook în favoarea altor aplicaţii de comunicare instantanee precum WhatsApp, WeChat şi Kakao Talk, din cauza faptului că părinţii lor au început să folosească tot mai mult această reţea de socializare.

Facebook a făcut un anunţ surprinzător în această lună, potrivit căruia a înregistrat o scădere a numărului utilizatorilor zilnici, în special în rândul adolescenţilor. Cu alte cuvinte, adolescenţii folosesc în continuare Facebook, dar nu mai utilizează reţeaua de socializare la fel de mult ca în trecut

 

 

TOP 20 AUDIENTE TV TALK SHOW – “Sinteza zilei” ramane lider, iar Pro Tv pe locul 3 cu emisiunea “Dupa 20 de ani”

RADAR DE MEDIA va prezinta astazi TOP 20 AUDIENTE TV – TALK SHOW, cifre inregistrate in perioada 28 octombrie – 3 noiembrie 2013 in mediul urban.

top 20 audiente talk show

Conform cifrelor furnizate de Kantar Media, primele doua pozitii sunt ocupate de Antena 3, cu talk show-urile “Sinteza zilei” si “Punctul de intalnire”

 

 

VOCEA ROMANIEI. Brenciu si Moga s-au impacat in prima editie de confruntari si show-ul a inregistrat audiente record!

Sambata seara, 9 noiembrie, prima editie de confruntari de la “Vocea Romaniei” a castigat fara drept de apel lupta pentru audienta si a obtinut cea mai mare cota de piata din istoria show-ului la nivelul publicului comercial din mediul urban si al celui national, iar Pro Tv a fost lider absolut pe toate segmentele de public cu cifre triple fata de concurenta.

Horia Brenciu 2

Confrom Kantar Media, Pro Tv a inregistrat o medie de 15,8 puncte de rating si 36,7% cota de piata pe segmentul publicului comercial din mediul urban in intervalul orar 20:29 – 23:32 in care a fost difuzata “Vocea Romaniei”, de trei ori mai mult fata de Antena 1, care a obtinut 5,4 puncte de rating si 12,6% cota de piata

 

 

DANSEZ PENTRU TINE. Elena Ionescu a parasit competitia visurilor iar show-ul a fost lider de audienta!

Averse de surprize si momente inundate de emotii aseara in ringul visurilor de la Dansez pentru tine! Concurentii au dansat in ploaie, iar perechile aflate la duel au avut parte de nenumarate momente dragi puse la cale de echipa de la Dansez pentru tine, devenita pentru multi a doua familie.

iulia vantur pro tv dansez pentru tine

Colegii de trupa ai Elenei Ionescu, solista trupei Mandinga, au aratat ca stiu sa danseze la fel de bine pe cat stiu sa si cante, iar colegii din LaLa Band ai lui Dima i-au pregatit un moment special, la finalul caruia reprezentantele sexului frumos i-au putut admira pe Levent, Dorian, Rapha si Gabi la bustul gol, “tatuati”

 

 

Kanal D trece de pe Thor pe Eutelsat din 15 noiembrie

Kanal D a anunțat industria de comunicații că începând cu data de 15 noiembrie a.c. televiziunea va trece pe satelitul Eutelsat și va fi codată, urmând ca firmelor de cablu din Romania să li se furnizeze în custodie receptoare cu norma de codare inclusă

kanal-d

Kanal D nu va folosi o procedură care implică receptoarele furnizate de Amiko din Ungaria iar criptarea este de tip BISS (din engleză „Basic Interoperable Scrambling System”), un sistem de criptare dezvoltat de European Broadcasting Union și un consorțiu de producători de echipamente care oferă proprietarilor de drepturi controlul deplin asupra transmisiilor prin satelit.

 

 

Din totdeauna Dan Negru a fost in topul audientelor. Vezi cifrele aici!

Dan Negru este unul din cei mai iubiti oameni de televiziune din Romania si cel care conduce detasat topul audientelor in randul show-urilor de divertisment.

Dan Negru

Daca aruncam o privire in arhive, ne putem forma o idee corecta asupra carierei lui Dan Negru.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns