Connect with us

ALL MEDIA

13 Ianuarie. Recomandari TV. Concurentii se lupta pentru a demonstra ca merita un loc in semifinala Top Chef, la Antena 1.Baiatul in pijama vargata, o drama care te va impresiona pana la lacrimi,la TV 1000

Published

on

 

Astazi, 13 ianuarie RADAR DE MEDIA va recomanda sa vizionati urmatoarele productii TV:

EMISIUNI:

  • 20.30 Top Chef, la Antena 1
  • 20.30 Ajutor! Vreau sa slabesc! la Prima TV
  • 22.30 Biziday, la TVR 1

MOISE GURAN-ORA DE BUSINESS

SERIALE:

  • 18.30 Maricruz, la Acasa TV
  • 20.00 Feriha, la Kanal D
  • 22.00 Anatomia lui Grey, la Diva Universal

FILME:

  • 20.30 Ingerii lui Charlie, la PRO TV (actiune)

Remake după faimosul serial din anii ’70, un adevărat fenomen, recunoscut până astăzi ca fiind prima încercare reuşită în industria de divertisment de a consacra „puterea femeilor” în ochii marelui public…
Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) şi Alex (Lucy Liu) lucrează ca detectivi particulari pentru un şef pe care nu l-au văzut niciodată (voce John Forsythe), dar pe care îl iubesc ca pe un tată, şi cu care ţin legătura prin telefon şi prin Bosley (Bill Murray), adjunctul lui cam excentric şi cam împiedicat…
Noua lor misiune este să îl găsescă pe Eric Knox (Sam Rockwell), răpit din biroul lui de la Knox Technologies. Knox crease un program pentru recunoaşterea amprentei vocale în sistemele de telecomunicaţii, o inovaţie care s-ar dovedi dezastruoasă dacă ar încăpea pe mâini greşite. Pentru cei trei „îngeri” primul suspect se impune oarecum de la sine: Roger Corwin (Tim Curry), rivalul lui Knox şi deţinătorul celei mai mari reţele de telecomunicaţii prin satelit, Red Star Systems.
Lucrând sub acoperire ca gheişe, piloţi de Formula 1, dansatoare exotice ş.a.m.d., Natalie, Dylan şi Alex se infiltrează în cercul de prieteni şi asociaţi ai lui Corwin şi sunt pe cale să rezolve cazul, dar Dylan descoperă un secret care le poate pune viaţa în pericol, atât lor cât şi lui Charlie…

  • 21.00 Baiatul in pijama vargata, la TV 1000 (drama)

Ecranizare a romanului cu acelaşi titlu scris de irlandezul John Boyne.

Foarte interesantă şi emoţionantă poveste despre prigoana evreilor în timpul celui de-al doilea război mondial, cu atât mai mult cu cât este văzută prin ochii unui copil de 9 ani, Bruno.

Tatăl acestuia primeşte ordin direct de la Hitler să se ocupe de lagărul de concentrare de la Auschwitz. Aşa că el îşi ia familia şi se mută acolo unde trebuie să fie comandant general.
Dar într-o zi, în timp ce se plimbă prin lagăr, Bruno îl cunoaşte pe micul Shmuel, cu care se împrieteneşte…

  • 23.00 Atlasul norilor, la HBO

Povestea se întinde pe parcursul a cinci secole şi explorează scopul vieţii oamenilor pe Pământ, temă care a preocupat omenirea de la începutul vremurilor. Cu o serie caleidoscopică de acţiuni, emoţii şi conexiuni umane, filmul sugerează ideea că vieţile individuale îşi continuă traiectoriile personale de-a lungul vremurilor. Sufletele renăscute îşi reiau legăturile unul cu celălalt, în epoci diferite. Greşelile pot fi reparate sau… repetate. Libertatea poate fi câştigată sau pierdută, fără ca oamenii să înceteze vreodată să o caute.
Şi, întotdeauna, dragostea supravieţuieşte.

Povestea urmăreşte evoluţia unui suflet care se transformă de-a lungul câtorva secole dintr-un ucigaş într-un erou, modelându-se prin acţiune, mister, dramă şi romantism.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Radio

Exclusiv la DigiFM, Horia Tecau: „Nu e un regret medalia olimpică”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM
 

În această dimineață la Digi FM, Horia Tecău a vorbit despre rolul părinților în viață tinerilor jucători de tenis. Cătălin Striblea a stat de vorbă cu cel mai bun jucător de dublu al României la interviurile de colecție pe pagina de facebook Digi FM.

„Părinții să nu uite că acei copii care încep să joace tenis sau orice alt sport au nevoie de un părinte, în primul rând, și după de un antrenor de tenis. Tu, ca părinte, devii antrenor de tenis și nu mai ești părinte, e dificil acolo. Cred că rolul părintelui este să găsească educatorii, antrenorii potriviți pentru copilul lui, în care crede, îl poate dezvolta într-un mod sănătos și să îi ofere condițiile necesare”, a spus Tecău.

Tenismenul a avut parte de o perioadă grea, atunci când a pierdut 3 finale consecutive de Grand Slam.

„Începusem să mă gândesc dacă voi mai avea oportunitatea să ajung într-o finală de Grand Slam și dacă voi putea câștiga vreodată. Îmi lipsea acea încredere în mine și acea credință până la final. Ca să joci o finală e foarte diferit, față de o semifinală, e altă încărcătură, e meciul suprem. Dacă nu ai pe cineva în jur care să te facă să înțelegi de ce ai nevoie ca să câștigi, e mai greu.”

Cătălin Striblea a fost curios să afle dacă Horia Tecău regretă că nu a devenit și campion olimpic.

„Nu e un regret medalia olimpică. Cu toate că e foarte greu să fii acolo pe podium, eram bine pentru că am avut câteva minute de pauză, în care ne bucuram că eram acolo, dar era și regretul că am fost atât de aproape.”, a spus tenismenul.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Alexandru Giboi a fost ales Secretar General al Alianței Europene a Agențiilor de Presă

Published

on

 

Vineri, 21 septembrie 2018, directorul general al AGERPRES, Alexandru Giboi, a fost ales în funcția de Secretar General al Alianței Europene a Agențiilor de Presă, în cadrul Conferinței EANA de la Varșovia, Polonia.

La Varșovia a avut loc în perioada 20-21 septembrie întâlnirea șefilor agențiilor de presă membre EANA, ocazie cu care a fost aleasă și noua conducere a Alianței: Peter Kropsch, CEO dpa (Germania), președinte, Michalis Psilos, CEO ANA-MPA (Grecia), și Jiri Majstr, CEO CTK (Cehia), membri în board.

În cadrul Conferinței s-a discutat și despre provocările actuale din domeniul media, despre întărirea colaborării dintre agențiile membre, dar și despre directiva privind drepturile de autor.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Digi FM lansează campania de imagine “Ca să știi” – toamna 2018

Published

on

Foto Credit: DIGI FM
 

Digi FM iese din studioul radio și merge în stradă, alături de ascultători. “Ca să știi” este și în acest sezon out of home, nu doar On Air. Campania de imagine urmărește să apropie publicul de radio de cea mai inspirată combinație de știri și muzică, difuzată exclusiv la Digi FM.

„În prezent, Digi FM ajunge săptămânal la peste două milioane de ascultători. După trei ani de la prima emisie, aceasta este o reușită datorată muncii de echipă, un rezultat care ne determină să continuăm investițiile pentru susținerea creșterii. Ne dorim ca Digi FM să fie, în continuare, principalul reper al zilei pentru cei care apreciază calitatea informației, alternanța dinamică între știrile și hit-urile zilei, dezbaterile documentate despre evenimentele actuale”, a declarat Serghei Bulgac, CEO al grupului Digi|RCS&RDS.

Campania de imagine din această toamnă continuă seria veștilor bune despre Digi FM, marcată de rezultatul sondajelor recent făcute publice. Conform studiilor de audiență pe valul de vară (aprilie – august 2018),  Digi FM are la nivel național o cotă de piață* care l-a dus pe locul 4 în topul celor mai ascultate radiouri din România.

Ca sa știi – Digi FM 2018” se desfășoară în perioada 17 septembrie 2018 – 17 decembrie 2018 la nivel național. Vizualul campaniei se va vedea pe mijloacele de transport public din București și din țară, pe una dintre rețelele de LED screen-uri din București și din țară, în rețeaua de metrou și pe stâlpi, sub formă de steaguri, în București.

Sloganul “Ca să știi” a fost lansat în 2017, printr-o campanie On Air, continuată și în OOH.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending