HomeALL MEDIA13 noiembrie. Revista Presei Media – Dan Diaconescu chemat din nou la audieri de catre DNA si in topul audientelor Prima Tv are cea mai mare crestere in Prime Time!

13 noiembrie. Revista Presei Media – Dan Diaconescu chemat din nou la audieri de catre DNA si in topul audientelor Prima Tv are cea mai mare crestere in Prime Time!

Dan Diaconescu, audiat din nou de DNA pentru santaj

Omul de afaceri Dan Diaconescu este chemat din nou, luni, la DNA, pentru a da explicaţii în legătură cu posibile fapte de şantaj într-un dosar început în urmă cu aproape doi ani

dan diaconescu 2

Procurorii anchetează posibile fapte de şantaj asupra fostului primar al localităţii Zărani, Ion Moţ şi au omului de afaceri, Petre Ţîrdea.

 

 

TOP 20 AUDIENTE PRIME TIME! TVR 1 pierde batalia in prime time, iar Prima Tv are cea mai mare crestere in top

Dupa ce zilele trecute v-am prezenta TOP 20 DIVERTISMENT si TOP 20 TALK SHOW, astazi RADAR DE MEDIA va prezinta situatia exacta a audientelor din segmentul PRIME TIME.

top 20 audiente divertisment octombrie 2013

Conform cifrelor furnizate de Kantar Media, televiziunile generaliste au prezentat o crestere semnificativa in mediul urban. Astefl primele 3 pozitii sunt ocupate de Pro Tv, care a avut o crestere de 35.000 de telespectatori pe minut, Antena 1 fiind urmarita de peste 33.000 de telespectatori

 

 

Fostul șef al Ziua, Sorin Roşca Stănescu, exclus din PNL. Antonescu: “Excluderea trebuie confirmată de Delegaţia Permanentă”

Conducerea PNL a decis luni, în şedinţa BPN, excluderea din partid a senatorului Sorin Roşca Stănescu după ce preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat această propunere, în urma acuzelor publice adresate de acesta preşedintelui Traian Băsescu

rosca stanescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că propunerea sa de excludere din partid a senatorului Sorin Roşca Stănescu a fost aprobată, urmând ca decizia să fie validată în Delegaţia Permanentă a PNL.

 

 

Adelin Petrişor aduce, în premieră la Iaşi, documentarul „Coreea de Nord, nimic de invidiat”

Miercuri, 13 noiembrie, la ora 18.00, la Ateneul Tătăraşi va avea loc în premieră la Iaşi proiecţia documentarului „Coreea de Nord, nimic de invidiat”, realizat de jurnalistul Adelin Petrişor şi colegul său, Cătălin Popescu, în urma vizitei în Coreea de Nord, în 2012.

adelin-petrisor-tara-cu-un-singur-gras-iasi-afis-lansare-14-noiembrie-2013

Cu acest prilej, Adelin Petrişor, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti de război din România, va vorbi despre cel mai recent volum al său, Ţara cu un singur gras, apărut la Editura Polirom, în colecţia „Ego. Publicistică”.

 

Stenograma sedintei CNA: PRO TV nu a primit nici o sanctiune. Voturile CNA pro si contra privind nunta homosexualilor de la PRO TV

Jurnalistul Victor Roncea ridică pe blogul său o întrebare fierbinte în toată lumea: Homosexualitatea și exhibarea ei pe micile ecrane. Va prezentam mai jos textul in cauza:

CNA media tv

Conform unui comunicat oficial al Consiliului National al Audiovizualului (CNA), la data de 31.11.2013, CNA a amendat cu 10.000 de lei postul de televiziune ELECTRON M BIT Paşcani, pentru încălcarea prevederilor legislaţiei audiovizuale referitoare la protecţia minorilor şi la protecţia demnităţii umane

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns