HomeTELEVIZIUNEEmisiuni147.000 de euro vor fi câştigaţi în finala emisiunii Dansez pentru tine

147.000 de euro vor fi câştigaţi în finala emisiunii Dansez pentru tine

După şase ediţii în care au dat tot ce au avut mai bun pe ringul de dans, echipele finaliste de la Dansez pentru tine se pregătesc de marea finală. Drept răsplată pentru efortul depus şi pentru dedicarea cu care luptă prin dans pentru a-şi vedea visurile devenite realitate, concurenţii vor fi răsplătiţi cu nu mai puţin de 147.000 de euro. În ultima ediţie din acest sezon toate perechile rămase în concurs vor dansa musical si, la alegere, Bollywood sau street dance.

Fericiţii care, în urma votului telespectatorilor, vor fi declaraţi ocupanţii locului I, vor fi răsplătiţi cu trofeul emisiunii Dansez pentru tine şi cu 60.000 de euro. Următorii clasaţi vor primi 20.000 de euro, iar ocupanţii locului al III-lea, 15.000 de euro.

Fiecare caz umanitar pentru care vor dansa mâine seară perechile formate din Inna şi Emil Rengle, Horia Tecău şi Iulia Vântur, Ioana Maria Moldovan şi Dan Cruceru va primi suma de 3000 de euro. Iar premiile speciale nu se opresc aici, pentru că fiecare concurent din acest sezon va primi un ajutor financiar pentru a face un prim pas în indeplinirea visului pentru care a luptat prin dans.

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns