Connect with us

ALL MEDIA

17 ianuarie. Aniversare JIM CARREY, actorul împlineşte 53 de ani

Published

on

 

Jim Carrey, născut pe 17 ianuarie 1962, la Newmarket, Ontario în Canada este un actor comediant de film.

James Eugene „Jim” Carrey a devenit faimos datorita rolurilor sale din filmele „Truman Show”, „Batman Forever” sau „Ace Ventura: When Nature Calls”.

Acesta are trei frați mai mari John, Patricia și Rita. Este catolic și are strămoși franco canadieni. Când familia sa s-a mutat Scarborough, Ontario, Carrey avea 14 ani, frecventa o școală catolică din New York unde stătuse timp de 2 ani.

Se înrolează la Institutul Agincourt pentru încă un an, după care frecventează Northview, o școală secundară. Carrey a locuit în Burlington, Ontario, timp de 8 ani și frecventa liceul Aldershot.

Carrey a fost căsătorit de două ori, prima dată cu actrița Melissa Womer cu care are o fiică, Jane Erin Carrey născuta în 6 septembrie, 1987 în Los Angeles. Cu actrița Lauren Holly s-a căsătorit pe 23 septembrie, 1996, dar căsătoria a durat mai puțin de un an.

Apoi a început să se întâlnească cu actrița Renée Zellweger, relația sfârșindu-se în decembrie 2000. În timpul anului 2004, Carrey se întâlnea cu Tiffany O. Silver. În mai 2006, revistă Playboy menționa că se vedea și cu modelul Anine Bing. În decembrie 2005, Carrey a început să se întâlnească cu actrița/modelul Jenny McCarthy.

Filmografie:
A Christmas Carol – O poveste de Crăciun (2009) – Scrooge
Under the Sea 3D (2009) – Narrator
I Love You Phillip Morris (2009) – Steven Russell
Yes Man – Un cuvânt poate schimba totul (2008) – Carl Allen
Horton Hears a Who! – Horton Hears a Who (2008) – Horton
The Number 23 – Numarul 23 (2007) – Walter Sparrow
The 50 Greatest Comedy Films (2006) – Various
The Last Guy on Earth (2006) – ‘JJ’ Johnny Johnson
Fun with Dick and Jane – Distractie cu Dick si Jane (2005) – Dick Harper
Episode #1.6 (2005) – Truman
Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events – Lemony Snicket – O serie de evenimente nefericite (2004) – Count Olaf
Saturday Night Live: The Best of Cheri Oteri (2004) – Lochmiel
Eternal Sunshine of the Spotless Mind – Stralucirea eterna a mintii neprihanite (2004) – Joel Barish
The Greatest Canadian (2004) –
The Work of Director Michel Gondry (2003) – The Driver (segment „Pecan Pie”)
Bruce Almighty – Dumnezeu pentru o zi (2003) – Bruce Nolan
Pecan Pie (2003) – The driver
The Majestic – Majestic (2001) – Peter Appleton
How the Grinch Stole Christmas (2000) – Grinch
Me, Myself & Irene – Eu, cu mine si Irene (2000) – Charlie
Man on the Moon – Omul din Luna (1999) – Andy Kaufman
Simon Birch (1998) – Adult Joe Wenteworth
The Truman Show – Truman Show (1998) – Truman Burbank
100 Years of Comedy (1997) –
Liar Liar (1997) – Fletcher Reede
The Cable Guy – Tipu’ de la cablu (1996) – The Cable Guy
Ace Ventura: When Nature Calls – Ace Ventura: Un nebun in Africa (1995) – Ace Ventura
Batman Forever (1995) – Riddler
Dumb & Dumber – Tantalaul si gogomanul (1994) – Lloyd Christmas
The Mask – Masca (1994) – Stanley Ipkiss

Sursa articol: cinemagia.ro

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

Digi Sport va difuza meciurile din Liga 2 plus alte competitii cu traditie

Published

on

 

Digi Sport va difuza timp de trei sezoane meciurile din Liga 2, posturile grupului Digi deținând dreptul de a difuza primele patru opțiuni din fiecare etapă. De asemenea, canalele Digi Sport vor transmite și Cupa României și Supercupa României.  

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunţat, miercuri, 18 iulie, componenţa Ligii 2 pentru sezonul 2018-2019, iar joi, 19 iulie, a fost făcut public calendarul competițional, stabilit prin tragere la sorți. Telespectatorii Digi Sport se vor putea reîntâlni, în noul sezon care va debuta în 4-5 august 2018, cu echipe cu tradiție cum ar fi UTA, Petrolul Ploieşti, FC Argeş, U Cluj şi Farul, dar și cu echipe mai tinere. În ceea ce privește Cupa României, aceasta va debuta pe 1 august 2018, iar finala se va juca în data de 2 iunie 2019. Supercupa Romaniei se dispută între campioana Ligii 1 și deținătoarea Cupei României, ultima câștigătoare fiind CFR Cluj.

În afară de sportul rege, pe cele 4 canale ale Digi Sport, telespectatorii se pot întâlni și cu alte sporturi îndrăgite de români. Până în 2021, Digi Sport transmite, în exclusivitate, 50 de turnee WTA pe an, unde Simona Halep, numărul 1 mondial, scrie istoria tenisului, alături de Mihaela Buzărnescu, Sorana Cârstea, Irina Begu, Monica Niculescu și Ana Bogdan, aflate între primele 90 de jucătoare ale lumii. Acestor trasmisiuni li se adaugă meciurile din Cupa Davis, Fed Cup și ATP 1000 și 500.

În grilele de programe Digi Sport se regăsesc și competiții interne și internaționale de handbal, baschet, volei și motorsport, oferind telespectatorilor și abonaților Digi o diversitate de emisiuni și transmisiuni sportive greu de egalat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Presa scrisă

Revista Capital are o nouă conducere: Anca Andrei, noul redactor-șef

Published

on

 

Editura Evenimentul și Capital anunță modificări în structura de coordonare a revistei Capital. Noul redactorșef al revistei este Anca Andrei, care anterior a ocupat funcția de redactor-șef al site-ului bugetul.ro.

Ea va prelua atribuțiile de coordonare din zona de online și de print de la fostul redactor-șef, Ciprian Mailat. Acesta va rămâne în cadrul companiei și va coordona Top 300 Cei mai bogați români, cel mai cunoscut produs din portofoliul EEC, și zona de proiecte speciale.

“Îi mulțumesc lui Ciprian pentru efortul pe care l-a depus, într-o perioadă grea pentru industria media, reușind să păstreze revista Capital în topul presei românești. Sunt convins că proiectele speciale sunt pe mâini bune. De asemenea, îi urez succes noii conduceri și sunt încrezător că numele Capital va continua să fie un reper în rândul publicațiilor financiare și de business din România”, a declarat Virgil Munteanu, director executiv al Editurii Evenimentul și Capital.

Anca Andrei este doctorand al Academiei de Studii Economice. Licențiată în drept și în studii economice, ea a urmat și cursuri la Universitatea din Nancy. Înainte să se ocupe de lansarea și coordonarea site-ului bugetul.ro, Anca Andrei a fost consilier politic în cadrul Parlamentului European.

„Sunt onorată de propunerea primită. Revista Capital este și va rămâne una dintre publicațiile de top din România. Vom continua proiectele cu tradiție ale Capital și vom acorda o atenție sporită site-ului capital.ro”, spune Anca Andrei, noul redactor-șef al revistei Capital.

Încă de la înființare, din anul 1992, Capital s-a impus prin conţinut editorial de calitate, seriozitate şi consecvență în presa din România. Astfel, a rămas timp de 26 de ani unul dintre cele mai citite titluri economice din presa de business. Conform celor mai recente date comunicate de SNA, Capital are o audiență de peste 38.000 de cititori pe ediție. Site-ul revistei Capital este accesat lunar de peste 1,3 milioane de cititori și are circa patru milioane de afișări.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Măruță revine la ”prima iubire”, radioul, ca prezentator al matinalului ProFM, ”Dimineața blană”

Published

on

Foto Credit: PRO FM
 

Matinalii Sebastian Coțofană, Radu Țibulcă și Ramona Dumitrescu vor pleca în misiune la Bonțida, la Electric Castle, și ”îi cedează” lui Cătălin Măruță butoanele matinalului ProFM,”Dimineața Blană”, în zilele de 18, 19 și 20 iulie, de la 7.00 la 10.00.

După cum Măruță însuși a povestit, la 25 de ani de ProFM, că și-a dorit mereu să se întoarcă la prima dragoste, radioul, iată că visul împărtășit a devenit vis implinit. Cătălin se întorce în studioul radio, la ProFM!

El o va avea alături pe DJ-ița ProFM  Mădălina Vintilă și împreună vor duce mai departe momentele preferate ale ascultătorilor ProFM: vor învârti Roata Vacantzatziki, trimițând fanii norocoși direct în Grecia (Corfu, Thasos, Zakynthos, Halkidiki), vor da invitații la film și vor oferi vinuri speciale. Tot în studioul ProFM vor veni și ”Noaptea Târziu”, Liviu Teodorescu, Speak și Raluca. După toate semnalele, se anunță trei zile cu surprize foarte plăcute la ProFM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending