Connect with us

ALL MEDIA

17 ianuarie. Aniversare JIM CARREY, actorul împlineşte 53 de ani

Published

on

 

Jim Carrey, născut pe 17 ianuarie 1962, la Newmarket, Ontario în Canada este un actor comediant de film.

James Eugene „Jim” Carrey a devenit faimos datorita rolurilor sale din filmele „Truman Show”, „Batman Forever” sau „Ace Ventura: When Nature Calls”.

Acesta are trei frați mai mari John, Patricia și Rita. Este catolic și are strămoși franco canadieni. Când familia sa s-a mutat Scarborough, Ontario, Carrey avea 14 ani, frecventa o școală catolică din New York unde stătuse timp de 2 ani.

Se înrolează la Institutul Agincourt pentru încă un an, după care frecventează Northview, o școală secundară. Carrey a locuit în Burlington, Ontario, timp de 8 ani și frecventa liceul Aldershot.

Carrey a fost căsătorit de două ori, prima dată cu actrița Melissa Womer cu care are o fiică, Jane Erin Carrey născuta în 6 septembrie, 1987 în Los Angeles. Cu actrița Lauren Holly s-a căsătorit pe 23 septembrie, 1996, dar căsătoria a durat mai puțin de un an.

Apoi a început să se întâlnească cu actrița Renée Zellweger, relația sfârșindu-se în decembrie 2000. În timpul anului 2004, Carrey se întâlnea cu Tiffany O. Silver. În mai 2006, revistă Playboy menționa că se vedea și cu modelul Anine Bing. În decembrie 2005, Carrey a început să se întâlnească cu actrița/modelul Jenny McCarthy.

Filmografie:
A Christmas Carol – O poveste de Crăciun (2009) – Scrooge
Under the Sea 3D (2009) – Narrator
I Love You Phillip Morris (2009) – Steven Russell
Yes Man – Un cuvânt poate schimba totul (2008) – Carl Allen
Horton Hears a Who! – Horton Hears a Who (2008) – Horton
The Number 23 – Numarul 23 (2007) – Walter Sparrow
The 50 Greatest Comedy Films (2006) – Various
The Last Guy on Earth (2006) – ‘JJ’ Johnny Johnson
Fun with Dick and Jane – Distractie cu Dick si Jane (2005) – Dick Harper
Episode #1.6 (2005) – Truman
Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events – Lemony Snicket – O serie de evenimente nefericite (2004) – Count Olaf
Saturday Night Live: The Best of Cheri Oteri (2004) – Lochmiel
Eternal Sunshine of the Spotless Mind – Stralucirea eterna a mintii neprihanite (2004) – Joel Barish
The Greatest Canadian (2004) –
The Work of Director Michel Gondry (2003) – The Driver (segment „Pecan Pie”)
Bruce Almighty – Dumnezeu pentru o zi (2003) – Bruce Nolan
Pecan Pie (2003) – The driver
The Majestic – Majestic (2001) – Peter Appleton
How the Grinch Stole Christmas (2000) – Grinch
Me, Myself & Irene – Eu, cu mine si Irene (2000) – Charlie
Man on the Moon – Omul din Luna (1999) – Andy Kaufman
Simon Birch (1998) – Adult Joe Wenteworth
The Truman Show – Truman Show (1998) – Truman Burbank
100 Years of Comedy (1997) –
Liar Liar (1997) – Fletcher Reede
The Cable Guy – Tipu’ de la cablu (1996) – The Cable Guy
Ace Ventura: When Nature Calls – Ace Ventura: Un nebun in Africa (1995) – Ace Ventura
Batman Forever (1995) – Riddler
Dumb & Dumber – Tantalaul si gogomanul (1994) – Lloyd Christmas
The Mask – Masca (1994) – Stanley Ipkiss

Sursa articol: cinemagia.ro

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Radio

Exclusiv la DigiFM, Horia Tecau: „Nu e un regret medalia olimpică”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM
 

În această dimineață la Digi FM, Horia Tecău a vorbit despre rolul părinților în viață tinerilor jucători de tenis. Cătălin Striblea a stat de vorbă cu cel mai bun jucător de dublu al României la interviurile de colecție pe pagina de facebook Digi FM.

„Părinții să nu uite că acei copii care încep să joace tenis sau orice alt sport au nevoie de un părinte, în primul rând, și după de un antrenor de tenis. Tu, ca părinte, devii antrenor de tenis și nu mai ești părinte, e dificil acolo. Cred că rolul părintelui este să găsească educatorii, antrenorii potriviți pentru copilul lui, în care crede, îl poate dezvolta într-un mod sănătos și să îi ofere condițiile necesare”, a spus Tecău.

Tenismenul a avut parte de o perioadă grea, atunci când a pierdut 3 finale consecutive de Grand Slam.

„Începusem să mă gândesc dacă voi mai avea oportunitatea să ajung într-o finală de Grand Slam și dacă voi putea câștiga vreodată. Îmi lipsea acea încredere în mine și acea credință până la final. Ca să joci o finală e foarte diferit, față de o semifinală, e altă încărcătură, e meciul suprem. Dacă nu ai pe cineva în jur care să te facă să înțelegi de ce ai nevoie ca să câștigi, e mai greu.”

Cătălin Striblea a fost curios să afle dacă Horia Tecău regretă că nu a devenit și campion olimpic.

„Nu e un regret medalia olimpică. Cu toate că e foarte greu să fii acolo pe podium, eram bine pentru că am avut câteva minute de pauză, în care ne bucuram că eram acolo, dar era și regretul că am fost atât de aproape.”, a spus tenismenul.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Alexandru Giboi a fost ales Secretar General al Alianței Europene a Agențiilor de Presă

Published

on

 

Vineri, 21 septembrie 2018, directorul general al AGERPRES, Alexandru Giboi, a fost ales în funcția de Secretar General al Alianței Europene a Agențiilor de Presă, în cadrul Conferinței EANA de la Varșovia, Polonia.

La Varșovia a avut loc în perioada 20-21 septembrie întâlnirea șefilor agențiilor de presă membre EANA, ocazie cu care a fost aleasă și noua conducere a Alianței: Peter Kropsch, CEO dpa (Germania), președinte, Michalis Psilos, CEO ANA-MPA (Grecia), și Jiri Majstr, CEO CTK (Cehia), membri în board.

În cadrul Conferinței s-a discutat și despre provocările actuale din domeniul media, despre întărirea colaborării dintre agențiile membre, dar și despre directiva privind drepturile de autor.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Digi FM lansează campania de imagine “Ca să știi” – toamna 2018

Published

on

Foto Credit: DIGI FM
 

Digi FM iese din studioul radio și merge în stradă, alături de ascultători. “Ca să știi” este și în acest sezon out of home, nu doar On Air. Campania de imagine urmărește să apropie publicul de radio de cea mai inspirată combinație de știri și muzică, difuzată exclusiv la Digi FM.

„În prezent, Digi FM ajunge săptămânal la peste două milioane de ascultători. După trei ani de la prima emisie, aceasta este o reușită datorată muncii de echipă, un rezultat care ne determină să continuăm investițiile pentru susținerea creșterii. Ne dorim ca Digi FM să fie, în continuare, principalul reper al zilei pentru cei care apreciază calitatea informației, alternanța dinamică între știrile și hit-urile zilei, dezbaterile documentate despre evenimentele actuale”, a declarat Serghei Bulgac, CEO al grupului Digi|RCS&RDS.

Campania de imagine din această toamnă continuă seria veștilor bune despre Digi FM, marcată de rezultatul sondajelor recent făcute publice. Conform studiilor de audiență pe valul de vară (aprilie – august 2018),  Digi FM are la nivel național o cotă de piață* care l-a dus pe locul 4 în topul celor mai ascultate radiouri din România.

Ca sa știi – Digi FM 2018” se desfășoară în perioada 17 septembrie 2018 – 17 decembrie 2018 la nivel național. Vizualul campaniei se va vedea pe mijloacele de transport public din București și din țară, pe una dintre rețelele de LED screen-uri din București și din țară, în rețeaua de metrou și pe stâlpi, sub formă de steaguri, în București.

Sloganul “Ca să știi” a fost lansat în 2017, printr-o campanie On Air, continuată și în OOH.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending