Connect with us

ALL MEDIA

17 Ianuarie. Recomandari TV. Ernest este pe urmele adolecentilor rebeli in noul sezon Pe banii parintilor

Published

on

Astazi, 17 ianuarie RADAR DE MEDIA va recomanda sa vizionati urmatoarele programe TV:

EMISIUNI:

  • 17.00 Acces direct, la Antena 1
  • 20.00 Pe banii parintilor, la Kanal D
  • 21.00 Dor, dor cu mine calator, la Etno TV

SERIALE:

  • 20.30 Furtuna din adancuri, la Acasa TV
  • 21.15 Cavalerul noptii, la National TV
  • 24.30 Misteriosul John Doe, la Pro Cinema

576_Fotografias_La_Tempestad_63027_resize

FILME:

  • 20.30 Acasa la Coana mare 2, la Antena 1 (comedie)

Martin Lawrence revine în rolul agentului FBI Malcolm Turner, un maestru al deghizărilor, care intră din nou în pielea corpolentei Coane Mari. De data aceasta, sarcina sa este de a preveni un dezastru de proporţii naţionale, descoperindu-l pe creatorul unui periculos „vierme informatic” cu ajutorul căruia nişte persoane răuvoitoare vor să aibă acces la secrete guvernamentale.

Pentru agentul Turner, singura cale de a-şi duce la bun sfârşit misiunea este aceea de a se infiltra în casa suspectului Tom Fuller (interpretat de Mark Moses) şi a soţiei acestuia Leah (interpretată de Emily Procter), ca dădacă a copiiilor lor- Andrew, Carrie şi Molly. Încă o dată, Turner trebuie să intre în pielea alter ego-ului său, Hattie Mae Pierce, poreclită Coana Mare.

Sarcina lui Turner în calitate de dădacă nu este deloc uşoară, întrucât trebuie să gestioneze programul încărcat al celor trei copii ai familiei Fuller, să efectueze numeroasele sarcini menajere şi, în acelaşi timp, să adune informaţii în secret despre „viermele informatic” creat de Tom.

Prin prezenţa sa, Coana Mare îi ajută pe membrii familiei Fuller să-şi refacă relaţiile de familie perturbate şi, în acelaşi timp, acest lucru îl face să-şi vadă cu alţi ochi membrii propriei familii, printre care fiul său vitreg Trent (interpretat de Jascha Washington) şi soţia sa Sherrie (interpretată de Nia Long). De asemenea, Malcolm învaţă cum să menţină echilibrul între munca sa şi responsabilităţile familiale. Desigur, a trebuit să poarte rochii înflorate şi sâni falşi pentru a ajunge la aceste concluzii, dar ce contează ?

  • 20.30 Rambo 2, la PRO TV (actiune)
  • 22.00 Caminul ororilor, la AXN (horror)

Hostel spune o poveste despre doi studenţi americani dornici de aventură, colegi şi buni prieteni , Paxton şi Josh . Ei pornesc în călătorie cu rucsacul în spate prin toată Europa, dornici de a acumula experienţe cât mai fanteziste din periplul lor, alături de noul lor prieten Oli, un islandez întâlnit pe drum.
Paxton şi Josh sunt incitaţi de povestea spusă de un alt călător, care le descrie un loc fabulos, un fel de nirvana pentru turiştii neconvenţionali din America – un anume cămin dintr-un orăşel pierdut pe undeva în Slovacia, plin de femei pe atât de disperate pe cât sunt de frumoase. Cei doi prieteni americani ajung acolo şi agaţă cu multă uşurinţă două frumuseţi exotice, Natalya şi Svetlana. De fapt, acest lucru se întâmplă cu o prea mare uşurinţă… Pentru că se distrează foarte bine unde se află, total inconştienţi de ceea ce se întâmplă în jur, cei doi americani se găsesc repede prinşi într-o capcană sinistră descoperind că aceasta ia proporţii nebănuite, scoţând la iveală cele mai întunecate şi bolnave trăsături ale naturii umane.

DOCUMENTAR:

22.00 Vanatorii de legende, la Viasat History

 

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

TVR a programat ediţii in memoriam dedicate celebrului regizor Lucian Pintilie

Published

on

Televiziunea publică va difuza o serie de programe dedicate celui care a fost Lucian Pintilie, personalitate marcantă a cinematografiei româneşti.

Sâmbătă, 19 mai, de la ora 23.00, TVR 1 difuzează o ediţie a emisiunii „Dosar Romania” dedicată  filmului „Reconstituirea”, capodopera semnată de marele regizor. Cornel Mihalache a realizat dosarul „Reconstituirii”, un document de televiziune care ne dezvăluie culisele filmării şi ne aduce mărturii inedite despre felul în care lucra regizorul Lucian Pintilie. Actorii Vladimir Găitan, George Mihăiţă, Ileana Popovici, George Constantin şi Ernest Maftei vorbesc despre film, filmări şi timpurile în care a fost realizată „Reconstituirea”.

Considerat cel mai bun film românesc din toate timpurile, de către Asociaţia Criticilor Români de Film, „Reconstituirea” este programat duminică, 20 mai, pe TVR 2 de la ora 13.10. Lucian Pintilie relatează anchetarea (reconstituirea) unei bătăi între doi tineri. Prin actele de o crasă stupiditate miliţienească, ce pot fi considerate veritabile scene de comedie neagră, se produce tragedia unei lovituri mortale chiar sub ochii investigatorilor. La scurt timp de la lansarea din 1968, filmul a fost interzis şi relansat în 1990. Scenariul a fost scris după nuvela omonimă a lui Horia Pătraşcu, textul literar bazându-se pe un fapt real. În film au jucat Vladimir Găitan, George Constantin, George Mihăiţă, Emil Botta, Ernest Maftei şi Ileana Popovici.

Lungmetrajul va fi difuzat şi pe TVR Internaţional, duminică, de la ora 23.00.

TVR 3 difuzează sâmbătă, respectiv, duminică, de la ora 17.00, „Fără Titlu”, un making of al producţiei „De ce bat clopotele Mitică?” şi un making of al filmului „Balanţa”.

Ediţia „Fără Titlu” dedicată lungmetrajului „De ce bat clopotele Mitică?” va fi difuzată şi pe TVR Internaţional, duminică, de la ora 16.00.

 

Născut la 9 noiembrie 1933, la Tarutino, în Basarabia (azi în Ucraina), Lucian Pintilie a absolvit, în anul 1956, Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”. A regizat numeroase spectacole de teatru, iar anul 1965 a marcat debutul său în cinematografie, cu filmul „Duminică la ora 6”.

De numele său se leagă capodopere precum „Reconstituirea”, „Le Tableau”, „Salonul nr. 6”, „Balanţa”, „O vară de neuitat”, „Prea târziu”, scurtmetrajul „Tertium non datur”, „Terminus Paradis”, „Capul de zimbru”, „După amiaza unui torţionar” sau „Niki Ardelean, colonel în rezervă”.

 

Foto credit: Playtech

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Pavel Bartoș exclusiv pentru DigiFM: „Mă deranjează termenul de vedetă”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM

Pavel Bartoș a fost invitatul lui Cătălin Striblea la emisiunea “Oameni de Colecție”, emisiune de interviuri unice, difuzate LIVE pe pagina de facebook DigiFMRadio și în fiecare duminică, on air, la DigiFM.

Cătălin Striblea a început interviul cu o scurtă prezentare a lui Pavel Bartoș, în care a enumerat motivele pentru care acesta este celebru. Actorul a avut însă niște remarci la acest termen.

„Nu știu dacă a fi celebru este un vis al meu. Încerc doar să îmi fac treaba. Mă deranjează termenul de vedetă. Vedetă înseamnă ceva mult mai complex. Vedetă este Simona Halep, Gică Hagi, Ilie Năstase. Eu mă consider o persoană publică, cu un oarecare succes. Mă bucur că am succes în teatru cât și în televiziune.”

Pavel Bartoș a vorbit despre înscrierea la facultate, la Teatru. Uitase banii de înscriere acasă și chiar dacă i-ar fi trimis mama sa banii, ar fi ajuns prin mandat poștal abia în 3 zile. Acest lucru ar fi însemnat să rateze înscrierea, pentru că era ultima zi.

“Am uitat banii de înscriere la facultate. Am intrat în cancelarie, erau vreo 7-8 profesori. Le-am zis că am uitat banii de înscriere la teatru acasă și am nevoie de 5000 de lei. <<Mă ajutați? Promit că peste 3 zile, când vin banii, vi-i dau!>>. ”

Pavel a avut mare noroc, pentru că unul dintre profesori a apreciat curajul său și i-a împrumutat banii. “Din fundul sălii, profesorul de franceză, domnul Ionescu a zis <<Ia uite, mă! În sfârșit cineva cere bani pentru că vrea să facă școală. Da, îți dau eu, tinere!>>. Venea apoi la toate examenele mele și mereu îmi spunea că au fost cei mai bine investiți bani”, a completat el.

Mama sa credea că el va da la Drept. După ce a intrat la Teatru, Pavel s-a dus acasă să îi dea vestea cea mare. Iar dialogul dintre ei, a sunat cam așa (după cum ne-a povestit actorul):

-Mamă, am intrat!
-Ce bine!
-Da, dar trebuie să îți spun ceva! Am intrat la Teatru!
-Pauză…. E facultate. Tot e bine. Măcar nu ajungi golan!

Pavel a povestit și despre o întâmplare, din copilărie, care l-a marcat destul de mult.

”Pe data de 3 martie am pierdut cartela. Până pe 31 martie, mă gândeam că nu o să avem ce să mâncăm. Am refăcut drumul de acasă la magazin de trei ori, plângeam. Până la urmă m-am întors și am întrebat vânzătoarea. Am găsit cartela acolo, o adusese un domn. E foarte important ca generațiile de acum să știe că nu e bine cum a fost. ”

Cătălin Striblea a vrut să știe cât de apropiat este Pavel Bartoș de Smiley.

„Suntem mai mult decât prieteni. Smiley este un membru al familiei. Mi-e dor când nu suntem împreună. El are o educație foarte sănătoasă și se simte asta. Are mult bun simț. Datorită lui pot să zic că am devenit un om mai bun. Nu a zis niciodată ceva de rău de nimeni.”

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Iuliana Tudor, gânduri despre Cristian Țopescu: „Am pierdut cu toții un OM bun”

Published

on

Iuliana Tudor, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România, a lansat o scrisoare deschisă pe pagina sa de Facebook, în amintirea celui care a fost și va rămâne -OMUL Cristian Țopescu.

 

Domnule Țopescu,

…domn, așa cum ați fost toată viața, asa cum m-am adresat dumneavoastră întotdeauna, deși mereu mă invitați să vă spun pe nume. Ați plecat…e gol tare în urmă pentru familie, pentru breaslă, pentru toți românii. Am pierdut cu toții un Om bun și un Profesionist rarisim! Pentru că așa ați fost!
Am pierdut cu totii pe cel mai apropiat comentator, care ne-a adus în case prin comentarii excepționale marile bucurii ale sportului romanesc! Pentru că așa ați fost!

Am pierdut cu toții, noi colegii din TVR, un reper. Ați iubit Televiziunea Română și ne-ați iubit pe noi toți, așa cum o poate face doar cel care înțelege rostul și esența acestui loc. Aveați un cult pentru „cea mai frumoasă meserie din lume” cum îmi spuneați, făcută la postul public. V-amintiți? Eram la parterul blocului turn și mi-ați spus: „Cine are vocație pentru meseria făcută la postul public de televiziune are sanșa de a face arta aici”.

Îmi vor lipsi mult convorbirile cu dvs… Telefonul primit în fiecare an de ziua mea mi se părea fantastic și atât de onorant că în fiecare an, dvs, marele Cristian Țopescu găseați un răgaz pentru a mă suna și a-mi spune „La mulți ani!”. Și ce mult vă bucura să vă povestesc despre „tizul” dumneavoastră, cum vă plăcea să-i spuneți fiului meu care poartă și numele Cristian. Ne veți lipsi!!!

Să vă fie…liniște și lumină! Rămas bun!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending