HomeMAGAZINEvenimente19 decembrie – seara Tangoului Retoric la Festivalul Om Bun

19 decembrie – seara Tangoului Retoric la Festivalul Om Bun

În decursul unei cariere de peste 30 de ani Vasile Şeicaru a oferit publicului nemumărate compoziţii proprii ce şi-au câştigat statutul de şlagăre şi au delectat mai multe generaţii. Printre acestea se numără: “Aruncarea în valuri”, “La adio”, “Antiprimăvara”, “Actorul”, ( toate pe versuri de Adrian Paunescu ), “Dragostea  destin străvechi”, “Citeşte numai la final”, “Tango retoric”, “Îmbrăţişarea mării”, “Domnule maior”, “Viaţa-i viaţă.  banu-i ban”, “Din prea mult  sau prea puţin”, “Copilul de pripas”, “În oraşul cu floare de tei.”

 

Evandro Rosetti, o prezenţă dragă celor care au cunoscut zorii folkului românesc, revine la Bucureşti pentru a fi prezent pe scena celei de a douăzeci şi doua ediţii a Festivalului Naţional de Folk OM BUN.

În seara de 19 decembrie îi veţi revedea şi pe Doru Stănculescu, Adrian Ivaniţchi

şi Adrian Sărmăşan

 

Pentru celelalte două seri ale Festivalului programul este următorul:

 

17 decembrie:

Nicu Alifantis

Alexandru Andrieş

Andrei Păunescu & trupa Totuşi

Florin Săsărman

Walter Ghicolescu

 

18 decembrie:

Ducu Bertzi

Victor Socaciu

Ada Milea

Vali Şerban

Cătălin Stepa

 

Rolul de amfitrion al evenimentului va reveni unei alte voci îndrăgite a folkului autohton: Maria Gheorghiu

 

Pentru Festivalul Naţional de Muzică Folk Om Bun sunt în vânzare bilete valabile pentru o zi, în valoare de 80 RON şi abonamente valabile pentru toate cele trei zile, în valoare de 200 RON.

 

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilete.ro, www.myticket.ro

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns