HomeALL MEDIA20 noiembrie. Revista Presei Media – Trustul grec Antena Group interesata sa cumpere Prima Tv si Pro Tv neaga informatia conform careia postul Acasa Tv va fi vandut!

20 noiembrie. Revista Presei Media – Trustul grec Antena Group interesata sa cumpere Prima Tv si Pro Tv neaga informatia conform careia postul Acasa Tv va fi vandut!

Grecii de la Antenna Group vor sa cumpere Prima tv

Cel mai mare grup tv si radio din Grecia, Antenna Group este interesata de achizitionarea Prima tv, Kiss, Magic si Rock Fm

prima

Aceasta companie este cunoscuta si prin afacerile pe care le reuseste, in 2008 a achizitionat Nova Televisia din Bulgaria cu cateva zeci de milioane de euro, apoi a reusit vanzarea acesteia catre grupul suedez Modern Times Group cu 628.000.000 milioane de euro.

 

 

Pro Tv S.A. Dezminte informatia conform careia postul Acasa tv se va vinde!

Pro Tv S.A. dezminte informatia conform careia postul Acasa Tv se va vinde. Postul continua sa isi scrie istoria cu cifre profitabile, cu productii care isi ating targetul de succes propus si cu planuri de dezvoltare.

protv

Deplangem calitatea jurnalismului practicat de catre ziaristii de la Click!, carora informatia le-a fost negata pe cai oficiale inainte de publicare

 

 

TVR pune capat speculatiilor legate de contractul lui Mihai Sturzu

Ada Meseşan şi Radu Carp, membri ai Consiliului de Administraţie al SRTv, cer conducerii executive a TVR “să rezilieze contractul neruşinat” încheiat cu deputatul PSD Mihai Sturzu, precizând totodată că TVR s-a transformat “în PSD TV” şi cu sprijinul Laurei Georgescu, preşedintele CNA

mihai sturzu

Ada Meseşan şi Radu Carp, membri ai Consiliului de Administraţie (CA) al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) din partea PDL, au transmis, luni, un punct de vedere în legătură cu “acordarea unei emisiuni permanente la TVR deputatului PSD Mihai Sturzu, şeful tineretului pesedist”.

 

 

Radio România a obţinut Marele Premiu la Concursul “Taktons” – “Sunet Frumos” de la Novi Sad

Radio România a obţinut șase premii la șase categorii şi Marele Premiu al Festivalului-Concurs ”Taktons” – “Sunet Frumos”, ediţia a 14-a, care a avut loc, în perioada 13 – 16 noiembrie 2013, la Novi Sad, capitala provinciei sârbe Voivodina.

Radio Romania

La concurs au participat mai mult de o sută de înregistrări, acestea fiind evaluate din punct de vedere tehnic, nu al conţinutului. Radio România a înscris în concurs 30 de înregistrări diferite. Anul acesta la Taktons au venit serviciile publice mediatice din Slovenia, Croația, Bosnia-Herțegovina, Muntenegru, Macedonia, precum și din Slovacia, Ungaria și România, și din ţara gazdă, Serbia.

 

 

Concursul pentru atribuirea frecvenţelor pe care a emis Radio Guerrilla a fost amânat de CNA

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de marţi, să amâne concursul pentru frecvenţele pe care a emis Radio Guerrilla, căruia CNA i-a retras licenţa pe 19 septembrie, până la soluţionarea situaţiei juridice a acestora

radio-studio

Consiliul Naţional al Audiovizualului a hotărât, prin Decizia CNA numărul 477/2013, să organizeze, începând din 18 noiembrie, un concurs pentru atribuirea a 71 de frecvenţe radio. Între acestea se aflau şi cele 23 de licenţe terestre ale Radio Guerrilla, care au fost retrase de CNA pe 19 septembrie.

 

 

CNA va organiza, în 2015, reuniunea principalului organism în audiovizual din Europa, EPRA

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) va organiza, în 2015, la Bucureşti, reuniunea European Platform of Regulatory Authorities (EPRA), fiind pentru prima dată când cel mai important organism de reglementare în audiovizual la nivel european se va întâlni în România

sedinta-cna21

Organizarea reuniunii EPRA (European Platform of Regulatory Authorities – Platforma Europeană a Autorităţilor de Reglementare), în anul 2015, în România, a fost aprobată de membrii CNA, în şedinţa de marţi a Consiliului.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.