HomeALL MEDIA24 octombrie. Revista Presei Media – Directorul Orange vorbeste despre achizitia postului GSP TV si in topul celor mai mediatizate vedete, Andreea Marin alaturi de Laurentiu Reghecampf, ocupa primele locuri!

24 octombrie. Revista Presei Media – Directorul Orange vorbeste despre achizitia postului GSP TV si in topul celor mai mediatizate vedete, Andreea Marin alaturi de Laurentiu Reghecampf, ocupa primele locuri!

Seful Orange despre achizionarea postului GSP TV: ”Suntem mereu deschisi catre noi oportunitati”

”Ne axăm pe dezvoltarea serviciilor de televiziune recent lansate, dar suntem mereu deschişi spre oportunităţi. Asta este tot ce pot să spun”, a declarat marţi Jean Francois Fallacher, şeful Orange.

Astfel, în urma acestei achiziţii Orange România ar vrea să liciteze în primăvara anului viitor pentru drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I a României pentru perioada 2014 -2015.

 

RAPORT. Andreea Marin şi Laurenţiu Reghecampf ocupă primele locuri în topul celor mai mediatizate vedete în presa scrisă!

mediaTRUST România prezintă topul celor mai mediatizate vedete în presa scrisă, în perioada 15 septembrie – 14 octombrie 2013. Andreea Marin, Bianca Drăguşanu şi Anda Adam ocupă primele poziţii în topul feminin al celor mai mediatizate vedete.

Andreea_Marin

Andreea Marin revine pe primul loc în topul feminin al celor mai mediatizate vedete, reuşind astfel să o devanseze pe Bianca Drăguşanu. În perioada 15 septembrie – 14 octombrie 2013, Andreea Marin a înregistrat 134 de apariţii în presa scrisă care au făcut referire la relaţia sa cu Tuncay Ozturk, dar şi la declaraţiile cu privire la noua relaţie a lui Ştefan Bănică Jr. cu Lavinia Pârva.

 

Compania RCS-RDS vrea sa lanseze doua posturi de radio: Digi FM si Digi Sport! FM!

Compania RCS&RDS vrea să lanseze două posturi de radio, cu denumirea Digi FM şi Digi Sport FM, şi s-a înscris la concursul pe care Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) îl va organiza, începând din 18 noiembrie, pentru atribuirea mai multor frecvenţe

rcs rds

Societatea RCS&RDS vrea să lanseze două posturi de radio, unul generalist, cu denumirea Digi FM, şi unul tematic-sportiv, cu denumirea Digi Sport FM.

 

Al Jazeera isi extinde prezenta si in Romania prin reteaua Focus Sat detinuta de UPC!

Versiunea în limba engleză a televiziunii Al Jazeera îşi dezvoltă prezenţa pe piaţa audiovizualului din România, fiind retransmisă şi pe platforma de satelit Focus Sat, operată de compania UPC România, potrivit unei notificări transmise Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA)

al-jazeera

Televiziunea Al Jazeera a început să fie retransmisă şi pe teritoriul României în anul 2012, fiind, la momentul respectiv, disponibilă doar în reţeaua IPTV (Internet Protocol Television) a Ines Group.

 

 

Tensiuni in CNA pe marginea pozitiei acestui for pentru viitorul raport CE pe justitie. Consiliul pregateste un cod de conduita

CNA urmeaza sa intocmeasca si sa discute, incepand de maine, un cod propriu de conduita, in linie cu unul dintre punctele incluse in raportul Comisiei Europene pe justitie (raportul MCV) de a inceputul acestui an, ce presa pentru ca forul audiovizual sa se implice mai mult in prevenirea presiunilor media asupra sistemului judiciar si institutiilor statului.

CNA

Decizia de a adopta rapid un astfel de cod a starnit dispute intre membrii CNA. Ea a plecat de la o cerere a Ministerului Justitiei ca acest consiliu sa prezinte evolutiile pe care le-a inregistrat in legatura cu mentiunile legate de audiovizual din ultimul raport MCV, prezentare care sa fie inclusa in raportul pe care Romania il pregateste in vederea urmatorului raport al Comisiei.

 

 

CNA sancţionează România TV, Realitatea TV şi Antena 3!

Întruniţi în şedinţă publică, membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului au decis sancţionarea posturilor România TV, Realitatea TV şi Antena 3 cu somaţii publice.

CNA - SEDINTA

După analiza unui raport de monitorizare întocmit ca urmare a unei sesizări referitoare la modul în care a fost abordat, în emisiuni de ştiri şi de dezbatere difuzate în perioada 09 – 15.07.2013, subiectul legat de presupuse fapte de corupţie a unor ofiţeri de poliţie, Consiliul a constatat că radiodifuzorii nu au respectat prevederile art. 40 alin. (1) şi ale art. 65 lit. a) din Codul audiovizualului. [40 alin.

 

 

Oreste instigă la grevă generală împotriva Roşia Montană

Oreste Teodorescu, cunoscut militant împotriva proiectului de la Roşia Montană şi iniţiator al mai multor mitinguri dedicate acestui subiect social, a trecut la acţiune şi a ajuns la un alt nivel

Oreste antena 2 vedete (7)

Exact ca un veritabil PR, pe contul său de Facebook, vedeta TV a pus la cale o strategie ce se vrea mobilizatoare şi virală pentru toţi cei care simt ca el în legătură cu subiectul proiectului de la Roşia Montană.

 

 

”Masterchef” – Proba celebritatii a fost lider de audienta! Vezi ce au gatit vedetele!

”MasterChef – Proba celebritatii” a debutat marti seara la Pro Tv cu 15 vedete care au intrat in batalia ingredientelor si a aromelor culinare.

masterchef

Fara concesii, fara menajamente si invitandu-i sa lase la usa celebritatea, cei trei jurati ai show-ului de la Pro Tv s-au aratat nemilosi inca de la prima proba a serii, autograful culinar pe care cele 15 vedete l-au avut de pregatit pentru a arata la ce nivel se situeaza in bucatarie.

 

 

TVR 1, lider de audienţă cu Steaua – FC Basel! Vezi cine a fost pe locul 2!

Aproape un milion şi jumătate de iubitori ai fotbalului din România au urmărit meciul din grupele UEFA Champions League, disputat pe Arena Naţională marţi, 22 octombrie şi încheiat cu scorul de 1-1.

steauabasel

În medie, 1.465.000 de telespectatori au stat cu ochii pe TVR 1 la meciul Steaua – FC Basel (în intervalul orar 21.45-23.34), ceea ce corespunde unui rating* mediu de 7,7% şi unei cote medii de piaţă* de 16,8%.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns