Connect with us

ALL MEDIA

24 octombrie. Revista Presei Media – Directorul Orange vorbeste despre achizitia postului GSP TV si in topul celor mai mediatizate vedete, Andreea Marin alaturi de Laurentiu Reghecampf, ocupa primele locuri!

Published

on

Seful Orange despre achizionarea postului GSP TV: ”Suntem mereu deschisi catre noi oportunitati”

”Ne axăm pe dezvoltarea serviciilor de televiziune recent lansate, dar suntem mereu deschişi spre oportunităţi. Asta este tot ce pot să spun”, a declarat marţi Jean Francois Fallacher, şeful Orange.

Astfel, în urma acestei achiziţii Orange România ar vrea să liciteze în primăvara anului viitor pentru drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I a României pentru perioada 2014 -2015.

 

RAPORT. Andreea Marin şi Laurenţiu Reghecampf ocupă primele locuri în topul celor mai mediatizate vedete în presa scrisă!

mediaTRUST România prezintă topul celor mai mediatizate vedete în presa scrisă, în perioada 15 septembrie – 14 octombrie 2013. Andreea Marin, Bianca Drăguşanu şi Anda Adam ocupă primele poziţii în topul feminin al celor mai mediatizate vedete.

Andreea_Marin

Andreea Marin revine pe primul loc în topul feminin al celor mai mediatizate vedete, reuşind astfel să o devanseze pe Bianca Drăguşanu. În perioada 15 septembrie – 14 octombrie 2013, Andreea Marin a înregistrat 134 de apariţii în presa scrisă care au făcut referire la relaţia sa cu Tuncay Ozturk, dar şi la declaraţiile cu privire la noua relaţie a lui Ştefan Bănică Jr. cu Lavinia Pârva.

 

Compania RCS-RDS vrea sa lanseze doua posturi de radio: Digi FM si Digi Sport! FM!

Compania RCS&RDS vrea să lanseze două posturi de radio, cu denumirea Digi FM şi Digi Sport FM, şi s-a înscris la concursul pe care Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) îl va organiza, începând din 18 noiembrie, pentru atribuirea mai multor frecvenţe

rcs rds

Societatea RCS&RDS vrea să lanseze două posturi de radio, unul generalist, cu denumirea Digi FM, şi unul tematic-sportiv, cu denumirea Digi Sport FM.

 

Al Jazeera isi extinde prezenta si in Romania prin reteaua Focus Sat detinuta de UPC!

Versiunea în limba engleză a televiziunii Al Jazeera îşi dezvoltă prezenţa pe piaţa audiovizualului din România, fiind retransmisă şi pe platforma de satelit Focus Sat, operată de compania UPC România, potrivit unei notificări transmise Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA)

al-jazeera

Televiziunea Al Jazeera a început să fie retransmisă şi pe teritoriul României în anul 2012, fiind, la momentul respectiv, disponibilă doar în reţeaua IPTV (Internet Protocol Television) a Ines Group.

 

 

Tensiuni in CNA pe marginea pozitiei acestui for pentru viitorul raport CE pe justitie. Consiliul pregateste un cod de conduita

CNA urmeaza sa intocmeasca si sa discute, incepand de maine, un cod propriu de conduita, in linie cu unul dintre punctele incluse in raportul Comisiei Europene pe justitie (raportul MCV) de a inceputul acestui an, ce presa pentru ca forul audiovizual sa se implice mai mult in prevenirea presiunilor media asupra sistemului judiciar si institutiilor statului.

CNA

Decizia de a adopta rapid un astfel de cod a starnit dispute intre membrii CNA. Ea a plecat de la o cerere a Ministerului Justitiei ca acest consiliu sa prezinte evolutiile pe care le-a inregistrat in legatura cu mentiunile legate de audiovizual din ultimul raport MCV, prezentare care sa fie inclusa in raportul pe care Romania il pregateste in vederea urmatorului raport al Comisiei.

 

 

CNA sancţionează România TV, Realitatea TV şi Antena 3!

Întruniţi în şedinţă publică, membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului au decis sancţionarea posturilor România TV, Realitatea TV şi Antena 3 cu somaţii publice.

CNA - SEDINTA

După analiza unui raport de monitorizare întocmit ca urmare a unei sesizări referitoare la modul în care a fost abordat, în emisiuni de ştiri şi de dezbatere difuzate în perioada 09 – 15.07.2013, subiectul legat de presupuse fapte de corupţie a unor ofiţeri de poliţie, Consiliul a constatat că radiodifuzorii nu au respectat prevederile art. 40 alin. (1) şi ale art. 65 lit. a) din Codul audiovizualului. [40 alin.

 

 

Oreste instigă la grevă generală împotriva Roşia Montană

Oreste Teodorescu, cunoscut militant împotriva proiectului de la Roşia Montană şi iniţiator al mai multor mitinguri dedicate acestui subiect social, a trecut la acţiune şi a ajuns la un alt nivel

Oreste antena 2 vedete (7)

Exact ca un veritabil PR, pe contul său de Facebook, vedeta TV a pus la cale o strategie ce se vrea mobilizatoare şi virală pentru toţi cei care simt ca el în legătură cu subiectul proiectului de la Roşia Montană.

 

 

”Masterchef” – Proba celebritatii a fost lider de audienta! Vezi ce au gatit vedetele!

”MasterChef – Proba celebritatii” a debutat marti seara la Pro Tv cu 15 vedete care au intrat in batalia ingredientelor si a aromelor culinare.

masterchef

Fara concesii, fara menajamente si invitandu-i sa lase la usa celebritatea, cei trei jurati ai show-ului de la Pro Tv s-au aratat nemilosi inca de la prima proba a serii, autograful culinar pe care cele 15 vedete l-au avut de pregatit pentru a arata la ce nivel se situeaza in bucatarie.

 

 

TVR 1, lider de audienţă cu Steaua – FC Basel! Vezi cine a fost pe locul 2!

Aproape un milion şi jumătate de iubitori ai fotbalului din România au urmărit meciul din grupele UEFA Champions League, disputat pe Arena Naţională marţi, 22 octombrie şi încheiat cu scorul de 1-1.

steauabasel

În medie, 1.465.000 de telespectatori au stat cu ochii pe TVR 1 la meciul Steaua – FC Basel (în intervalul orar 21.45-23.34), ceea ce corespunde unui rating* mediu de 7,7% şi unei cote medii de piaţă* de 16,8%.

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

Programe TVR, difuzate de un post tv fără acordul televiziunii publice

Published

on

Televiziunea Română a constatat faptul că Cinemaraton difuzează producţii TVR fără acordul postului public, încălcând legislaţia în domeniu. De asemenea, grila de programe a postului Cinemaraton este alcătuită în mod preponderent din producţii ale postului public de televiziune, în condiţiile în care Televiziunea Română nu a primit o solicitare în acest sens.

 

Printre producţiile difuzate fără acordul TVR se numără: „Memorialul Durerii – Mişcările studenţeşti din 1956”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Bucureştilor (2) – Biserica Ienei”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Durerii – Canalul Morţii”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Durerii – Mircea Dinescu”, realizator Lucia Hossu Longin; „Reconstituiri – Ministerul Adevărului”, realizator Lucia Hossu Longin, scenariul Dan Necşulea sau „Tandreţea Lăcustelor”, regia Dan Necşulea.

 

Prin această situaţie, Cinemaraton încalcă prevederi din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare precum şi din Decizia CNA nr. 220/2011 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual.

În aceste condiţii, Televiziunea Română a transmis o notificare prin care interzice Cinemaraton să mai utilizeze fără acord, înregistrările SRTv, în caz contrar rezervându-şi dreptul de a de a sesiza organele jurisdicţionale.

De asemenea, TVR  a semnalat Consiliului Naţional al Adudiovizualului această situaţie pentru ca forul, în calitate de garant al interesului public si de unica autoritate de reglementare în domeniul programelor audiovizuale,  să dispună măsurile pentru intrarea în legalitate a postului menţionat.

 

 

  • În conformitate cu prevederile art.13 alin. (1) lit. a) şi f), art 1063 alin. (1) lit a), f) şi  g),  precum şi art. 113 lit. b), e) şi i) din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare, SRTv în calitate de titular de drepturi de autor, producător de înregistrări audiovizuale şi organism de televiziune, are dreptul exclusiv de a autoriza sau interzice utilizarea producţiilor proprii, inclusiv prin reproducere, radiodifuzare şi punere la dispoziţia publicului pe Internet.

 

** În situaţia utilizării producţiilor SRTV (preluate de la foşti angajaţi sau din alte surse) în vederea includerii în emisiuni de televiziune, există obligaţia legală privind  obţinerea acordului SRTv în calitate de titular de drepturi.  Difuzarea unei înregistrări audiovizuale produse de TVR, în tot sau în parte, fără acord, cu înlăturarea siglei producătorului, poate întruni elementele constitutive ale următoarelor infracţiuni prevăzute de Legea nr.8/1996, radiodifuzarea operelor sau a produselor purtătoare de drepturi conexe, fără consimţământul producătorului, faptă pentru care legea prevede  închisoare de la o lună la un an sau amendă (art 140 alin. (1) lit c).

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

In grila Kanal D revine show-ul „Bravo ai stil! All Stars”. Iata care sunt concurentele!

Published

on

Cele mai valoroase competitioare din primele trei sezoane „Bravo, ai stil!” se pregatesc de participarea in show-ul devenit fenomen

 

„Bravo, ai stil! All Stars” aduce cea mai intensa si spectaculoasa competitie de stil la un alt nivel, aruncand in lupta cele mai pregatite concurente din sezoanele precedente ale sow-ului . Frumoase, hotarate, curajoase in alegerea tinutelor si deja trecute prin „sita” intransigenta a juratilor si a publicului, 11 fete dintre cele mai stilate se vor lupta din nou pentru marele premiu de 100.000 de lei.

Telespectatorii vor avea ocazia sa le reintalneasca si sa le voteze pe Silvia, Alina, Andreea, Larisa (concurente in primul sezon), Marisa, Denisa, Otilia, Irina (concurente din cel de-al doilea sezon), Iuliana, Emiliana si Beatrice (participante in cel de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!”).

 

Exigenta va fi maxima la „Bravo, ai stil! All Stars”, asteptarile din partea juratilor, uriase. Fetele au castigat deja experienta, sunt obisnuite si cu lumina reflectoarelor si cu cele mai aspre critici membrilor Juriului, pot evita cu mai multa usurinta eventuale capcane ale contracandidatelor in lupta pentru marele premiu. Editiile precedente „Bravo, ai stil!” au constituit pentru aceste tinere o adevarata scoala, o perioada a formarii in mai multe sensuri, pentru ca dincolo de deprinderea abilitatii in a-si alege tinutele, acestea  au invatat sa se cunoasca mai bine, si-au rafinat reactiile si au castigat de partea lor un public numeros, extrem de fidel.

Cum se vor descurca, de aceasta data, cele mai puternice concurente de pana acum, veti putea urmari in „Bravo, ai stil! All Stars”, din 22 ianuarie.

 

Emisiunea va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16:30, la Kanal D. Prima Gala „Bravo, ai stil! All Stars” va putea fi urmarita sambata, 27 ianuarie, imediat dupa „Exatlon”.

 

Foto Credit: KANAL D

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Operatorul de cablu UPC a introdus postul de televiziune Minimax HU

Published

on

UPC România a introdus în grila sa de programe postul Minimax, varianta în limba maghiara. Deoarece Minimax este un canal de televiziune atât de îndrăgit de micii telespectatori, de la începutul acestui an, feed-ul unguresc al postului este disponibil abonaților la pachetul Panonia de la UPC, fiind accesibil și locuitorilor din zonele vorbitoare de maghiară din România.

 

Introducerea feed-ul unguresc al postului Minimax în grila UPC aduce un plus de calitate și divertisment și prin prezența în program a noilor seriale marca DreamWorks (difuzate și pe Minimax România), achițizii recente de amploare în portofoliul postului de televiziune pentru copii. În plus, Minimax Ungaria difuzează filme animate, serialul producție proprie „Little Marron Club” (care combină animația și live-action- ul, pentru a spune o poveste plină de muzică și prietenie) și „Masha and the Bear” (populara serie animată rusească inspirată de poveștile pentru copii despre micuța Masha și ursul care o salvează de fiecare dată când dă de greu).

 

Minimax HU este disponibil la numărul 790 din EPG.

 

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Trending