Connect with us

ALL MEDIA

3 Ianuarie.Recomandari TV. Surprize la inceput de an la Rai da` buni, la Antena Stars si vedetele gatesc sub atenta supraveghere a lui Horia Varlan la Cireasa de pe tort, la Prima TV

Published

on

 

Astazi, 3 ianuarie RADAR DE MEDIA  va recomanda urmatoarele productii TV:

EMISIUNI:

  • 19.00 Rai da` buni, la Antena Stars
  • 19.30 Cireasa de pe tort, la Prima Tv
  • 20.00 Pe baniii parintilor, la Kanal D

SERIALE:

  • 15.10 Vanatorii de comori, la AXN
  • 18.00 Neveste disperate, la Diva Universal
  • 22.30 Mondenii, la Prima Tv

 

FILME:

  • 20.30 Acasa la coana mare, la Antena 1 (comedie)

Agentul FBI Malcolm Turner (Martin Lawrence) este un tip dur şi isteţ, maestru în arta deghizării. Se pricepe la toate dar „a intra în pielea cuiva” îi reuşeşte cel mai bine. Ajuns într-un orăşel din sud, trebuie să înfrunte un jefuitor de bănci periculos, care tocmai a evadat din puşcărie şi s-a pus iar pe treabă. Pentru asta pândeşte casa lui Big Momma, matroana care primeşte vizitele lui Sherry (Nia Long), fosta iubită a escrocului. Planul de capturare este simplu, dar apare o piedică neaşteptată: gazda pleacă din oraş pe neprevăzute. Aşa că, Malcolm trebuie să-şi asume cel mai dificil travesti din cariera sa, adică să devină pentru un timp, „bunicuţa” Big Momma.
Folosind câteva trucuri, detectivul reuşeşte să devină una cu ea, atât în ceea ce priveşte fizicul supraponderal dar şi gătitul, îngrijitul de bebeluşi şi spovedania la biserică. Numai că agentul „Big Momma” se îndrăgosteşte de Sherry care de fapt nu este nici ea o sfântă. Şi ea doreşte nişte bani furaţi.
Până la sfârşit deghizarea nu-i mai este de nici un folos, omul de acţiune se trezeşte!

  • 22.00 Lupta cu inaltimile, la PRO TV (actiune)

Filmul este povestea unui tânăr alpinist, PeterGarrett (Chris O’Donnell), care se lansează într-o extraordinară operaţiune de salvare pe vârful K2 (considerat a fi a doua înălţime din lume). Confruntându-se atât cu propriile sale limite cât şi cu elementele de neprevăzut şi necontrolabile ale naturii, Peter îşi riscă viaţa, pentru a o salva pe sora sa Annie (Robin Tunney) şi echipa de alpinişti dispărută, într-o cursă contra cronometru.
Cu ani în urmă, frate şi soră, au fost afectaţi psihic de un oribil accident alpin în care participau alături de părintele lor. Peter s-a hotărât să taie funia tatălui său pentru a-şi salva sora şi pe sine. Ulterior, Peter s-a izolat făcând fotografii ale unor peisaje inedite, în timp ce Annie a urmat visul tatălui său de a escalada cele mai înalte culmi.
Acum este prinsă în capcană, într-un cavou de gheaţă, la o înălţime de 26000 de picioare, o zonă mortală dincolo de limita oricărei puteri de supravieţuire, unde unde corpul omenesc nu poate supravieţui prea mult timp. Orice secundă contează.
Peter cere ajutorul unui grup de alpinişti, care-l include şi pe impulsivul Montgomery Wick (Scott Glenn), pentru a accede la înfiorătorul vârf unde este izolată sora sa. Chiar dacă îl va costa viaţa, este hotărât să-şi răscumpere gestul din trecut, pentru care nu încetase să se simtă vinovat.

  • 22.20 Total Recall Memorie programata, la HBO

Remake al filmului cu acelaşi nume din 1990, cu Arnold Schwarzenegger ca protagonist.

Arnold_Schwarzenegger_2,_2012

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Radio

Exclusiv la DigiFM, Horia Tecau: „Nu e un regret medalia olimpică”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM
 

În această dimineață la Digi FM, Horia Tecău a vorbit despre rolul părinților în viață tinerilor jucători de tenis. Cătălin Striblea a stat de vorbă cu cel mai bun jucător de dublu al României la interviurile de colecție pe pagina de facebook Digi FM.

„Părinții să nu uite că acei copii care încep să joace tenis sau orice alt sport au nevoie de un părinte, în primul rând, și după de un antrenor de tenis. Tu, ca părinte, devii antrenor de tenis și nu mai ești părinte, e dificil acolo. Cred că rolul părintelui este să găsească educatorii, antrenorii potriviți pentru copilul lui, în care crede, îl poate dezvolta într-un mod sănătos și să îi ofere condițiile necesare”, a spus Tecău.

Tenismenul a avut parte de o perioadă grea, atunci când a pierdut 3 finale consecutive de Grand Slam.

„Începusem să mă gândesc dacă voi mai avea oportunitatea să ajung într-o finală de Grand Slam și dacă voi putea câștiga vreodată. Îmi lipsea acea încredere în mine și acea credință până la final. Ca să joci o finală e foarte diferit, față de o semifinală, e altă încărcătură, e meciul suprem. Dacă nu ai pe cineva în jur care să te facă să înțelegi de ce ai nevoie ca să câștigi, e mai greu.”

Cătălin Striblea a fost curios să afle dacă Horia Tecău regretă că nu a devenit și campion olimpic.

„Nu e un regret medalia olimpică. Cu toate că e foarte greu să fii acolo pe podium, eram bine pentru că am avut câteva minute de pauză, în care ne bucuram că eram acolo, dar era și regretul că am fost atât de aproape.”, a spus tenismenul.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Alexandru Giboi a fost ales Secretar General al Alianței Europene a Agențiilor de Presă

Published

on

 

Vineri, 21 septembrie 2018, directorul general al AGERPRES, Alexandru Giboi, a fost ales în funcția de Secretar General al Alianței Europene a Agențiilor de Presă, în cadrul Conferinței EANA de la Varșovia, Polonia.

La Varșovia a avut loc în perioada 20-21 septembrie întâlnirea șefilor agențiilor de presă membre EANA, ocazie cu care a fost aleasă și noua conducere a Alianței: Peter Kropsch, CEO dpa (Germania), președinte, Michalis Psilos, CEO ANA-MPA (Grecia), și Jiri Majstr, CEO CTK (Cehia), membri în board.

În cadrul Conferinței s-a discutat și despre provocările actuale din domeniul media, despre întărirea colaborării dintre agențiile membre, dar și despre directiva privind drepturile de autor.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Digi FM lansează campania de imagine “Ca să știi” – toamna 2018

Published

on

Foto Credit: DIGI FM
 

Digi FM iese din studioul radio și merge în stradă, alături de ascultători. “Ca să știi” este și în acest sezon out of home, nu doar On Air. Campania de imagine urmărește să apropie publicul de radio de cea mai inspirată combinație de știri și muzică, difuzată exclusiv la Digi FM.

„În prezent, Digi FM ajunge săptămânal la peste două milioane de ascultători. După trei ani de la prima emisie, aceasta este o reușită datorată muncii de echipă, un rezultat care ne determină să continuăm investițiile pentru susținerea creșterii. Ne dorim ca Digi FM să fie, în continuare, principalul reper al zilei pentru cei care apreciază calitatea informației, alternanța dinamică între știrile și hit-urile zilei, dezbaterile documentate despre evenimentele actuale”, a declarat Serghei Bulgac, CEO al grupului Digi|RCS&RDS.

Campania de imagine din această toamnă continuă seria veștilor bune despre Digi FM, marcată de rezultatul sondajelor recent făcute publice. Conform studiilor de audiență pe valul de vară (aprilie – august 2018),  Digi FM are la nivel național o cotă de piață* care l-a dus pe locul 4 în topul celor mai ascultate radiouri din România.

Ca sa știi – Digi FM 2018” se desfășoară în perioada 17 septembrie 2018 – 17 decembrie 2018 la nivel național. Vizualul campaniei se va vedea pe mijloacele de transport public din București și din țară, pe una dintre rețelele de LED screen-uri din București și din țară, în rețeaua de metrou și pe stâlpi, sub formă de steaguri, în București.

Sloganul “Ca să știi” a fost lansat în 2017, printr-o campanie On Air, continuată și în OOH.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending