HomeLIFE STYLE3 milioane de telespectatori cu ochii la 'Dansez pentru tine'

3 milioane de telespectatori cu ochii la 'Dansez pentru tine'

„Dansez pentru tine ” a inregistrat cele mai mari audiente ale acestui sezon vineri seara, Pro Tv fiind lider detasat de audienta pe tot parcursul emisiunii atat de intreg publicul din mediul urban, cat si pe cel comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, din mediul urban.dansez pentru tine show

In intervalul orar in care a fost difuzata emisiunea “Dansez pentru tine”, 20.30 – 1.02, Pro Tv a inregistrat pe intreg publicul din mediul urban o medie de audienta de 10,7 puncte de rating si 28,9 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a avut de mai bine de trei ori mai putin, mai precis 3 puncte de rating si 8,1 cota de piata.

Si pe publicul comercial, Pro Tv a fost cel mai urmarit post de televiziune cat timp a fost difuzata emisiunea “Dansez pentru tine” cu o medie de 10 puncte de rating si 30,9 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a avut 3,4 rating si 10,4 cota de piata. In minutul de aur al emisiunii, 21.48, Pro Tv a fost urmarit de aproape 3 milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments

Lasă un răspuns