Connect with us

MAGAZIN

3 puteri uimitoare ale creierului tău

Published

on

 

Creierul este cel căruia  îi datorăm toate lucrurile pe care le-am învățat de-a lungul vieții: de la primii pași făcuți, primele cuvintele rostite, primele gesturi de afecțiune învățate,  până la adaptarea la medii noi, promovarea examenelor importante din viața noastră și alte experiențe complexe pe care am reușit să le obținem cu ajutorul minţii și al creierului nostru.  Chiar și activitățile mentale și spirituale își au sursa la nivelul creierului. 

“Cel mai fantastic teritoriu neexplorat din lume este cuprins între urechile noastre” (William O’Brien)

Cu toate acestea, știm foarte puține lucruri despre modul în care creierul funcționează. Probabil, de multe ori, te-ai întrebat cum poate să coordoneze singur toate activitățile organismului, cum poate să activeze instinctele de supraviețuire în situații de stres intens, cum poate înmagazina toate amintirile tale și cum te poate ajuta să memorezi pagini întregi de informații noi.

 

Creierul – Universul din interiorul tău

Înțelegerea felului în care creierul funcționează oferă indicii importante despre modul în care îți poți canaliza eficient eforturile pentru a amplifica adevărata sa forță. În jurul său s-au creat zeci de mituri, dar și dovezi științifice care atestă faptul că, deși mult timp creierul a fost considerat o parte incontrolabilă a corpului nostru, astăzi apare ca parte vitală asupra căruia prin gânduri, emoții și stări putem genera influențe importante și schimbări profunde. Din rândurile de mai jos vei afla trei puteri uimitoare ale creierului tău și modul în care le poți amplifica printr-o metodă simplă și eficientă de stimulare cerebrală.

 

1. Neuroplasticitatea – creierul se schimbă în funcție de lucrurile pe care le înveți și le repeți

Știința denumește acest fenomen ca fiind proprietatea creierului de a-și schimba structura în funcție de gândurile pe care le emiți în mod repetat, experiențele pe care le trăiești,  lucrurile pe care le auzi zilnic și imaginile pe care le proiectezi în minte. Gândurile tale pot schimba la propriu structura creierului! Această descoperire deschide porțile către tot ceea ce dorești să devii și  drumurile către toate experiențele viitoare pe care vrei să le manifești, în mod conștient, în viața ta. Cu ajutorul neuroplasticităţii poți vindeca boli, îți poți schimba starea interioară, poți cunoaște fericirea și echilibrul profund și poți dobândi abilități care acum ți se par incredibile.

2. Creierul se dezvoltă pe bază de tipare

Tiparele reprezintă capacitatea creierului de a înțelege toate aspectele cu care întri în contact, în fiecare zi. Fiind în permanență activ, creierul își setează tipare care îl ajută să-și eficientizeze munca. Aceste tipare se transformă, în timp, în gânduri limitative, în frici profunde, în obiceiuri sănătoase sau nesănătoase. Ele te pot ajuta, dar pot, de asemenea, să te facă să opui rezistență oricărei schimbări. În mintea ta s-au înrădăcinat numeroase idei pe care le consideri adevărate și care, de multe ori, te limitează în atingerea performanţelor tale de vârf. Idei precum: banii se fac greu, fericirea este trecătoare, după râs vine plâns, nimic din ce-i bun nu durează, sănătatea este fragilă sau oamenii săraci sunt virtuoși, sunt tipare mentale construite în timp care te împiedică să experimentezi fericirea, abundența, sănătatea plenară și prosperitatea. Dacă vrei ca lucrurile din prezent să se schimbe, în primul rând, trebuie să înțelegi care sunt acele tipare care te sabotează, să le dizolvi și să-ți construiești programe mentale pozitive.

3. Undele cerebrale – creierul poate accesa amintirile și traumele din trecut prin frecvențele sale

Fiind pus în mișcare prin electricitate, fiecare dintre miliardele de celule care îl compun emit impulsuri similare descărcărilor electrice, creând diferite frecvențe. Semnalele electrice fine din interiorul creierului  generează șapte categorii de unde cerebrale. Dintre toate, undele alfa și theta sunt cunoscute ca fiind drumul către locul în care sunt înmagazinate toate amintirile, temerile, fricile cele mai profunde. Undele theta sunt starea în care ființa este într-o profundă comunicare cu mintea subconștientă.  Accesându-le poți crea adevărate minuni în viața ta: poți șterge traume din trecut, poți da o formă diferită amintirilor nefericite, poți înlocui obiceiurile nesănătoase cu cele sănătoase, poți accesa stări creatoare și artistice și poți modela orice aspect mai puțin pozitiv pe care îl întâmpini astăzi.

 

Stimularea precisă a creierului conduce la schimbări mentale pozitive

Înţelegerea importanţei puterilor uimitoare pe care creierul le are a condus oamenii de știință la crearea unui dispozitiv de stimulare cerebrală care  îți permite să folosești aceste capacități ale creierului în direcții importante ale vieții tale.

Singurul instrumentul de stimulare cerebrală prin lumini și sunet din România este Mind Synergy. Creat de echipa de cercetare AIMGroup, Mind Synergy este special conceput pentru a îmbunătăți capacitățile mentale și pentru a induce stări de relaxare profundă ce generează unde cerebrale de diferite frecvențe. Utilizarea zilnică a acestei tehnologii ajută la schimbarea tiparelor limitative prin implementarea în locul lor a celor pozitive, conectate cu scopurile și dorințele tale supreme.

Dovedit științific, sunetele ritmice, diverse și repetate generate de Mind Synergy, modifică instantaneu undele cerebrale și echilibrează activitatea celor două emisfere cerebrale. Conține 112 programe pentru diferite nevoi și domenii de viață care te ajută să-ți rescrii softul interior, îmbunătățind continuu capacitățile creierului tău și modul său de funcționare.

Mai multe informații despre această tehnologie și cum o poți comanda afli pe pagina:

http://www.aimgroup.ro/produs/mind-synergy/ 

Andreea Manea

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

Evenimente

CONCURS: Vara asta, PRO TV te trimite la Neversea și Untold

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Vacanța asta, te-ntreci cu vara la festival! Cu PRO TV prinzi răsărituri de neuitat la malul Mării Negre și trăiești cea mai intensă experiență de festival din Europa. Cum? PRO TV te trimite la Neversea și Untold!

Mult timp liber. Mult soare. Multă relaxare. Vara asta, vrei MAI mult! Mergi și la MARE și la CEL MAI MARE festival din România! Tot ce trebuie să faci este să intri pe protv.ro, să completezi formularul de concurs și să îți faci bagajele, pentru că poți fi unul dintre cei 10 câștigători ai verii.

 

Mecanismul concursului este simplu:

  • Pe protv.ro, în articolul de concurs îți alegi festivalul la care vrei să participi: Neversea sau Untold
  • Întrebarea din concurs este cea mai importantă, așadar trebuie să răspunzi cât de creativ posibil. Pentru Neversea, te gândești cum ar arăta vara ta perfectă, dacă ai putea face orice îți dorești. La Untold trebuie să-ți imaginezi că ești față în față cu DJ-ul tău preferat și poți să-i pui o singură întrebare: care e aceea?
  • După ce ai arătat cât de creativ ești, rămâi cu ochii pe protv.ro să vezi dacă ai câștigat un abonament dublu

 

PRO TV pune la bătaie 5 abonamente duble la Neversea și tot atâtea la Untold, două dintre cele mai așteptate festivaluri din România! Mai sunt doar 3 zile în care te poți înscrie pentru Neversea (24 iunie este ultima zi), iar concursul pentru Untold rămâne deschis până pe 27 iulie! Mai sunt doar câteva zile în care îți testezi creativitatea pentru a câștiga un abonament dublu la festivalurile verii!

Pe cele șapte scene de la Neversea (5-8 iulie) vor urca, printre alții, The Script, Scooter, John Newman, Armin Van Buuren, Hardwell, Alan Walker, Steve Angello, Jonas Blue, Steve Aoki, Redfoo, Nina Kraviz, Pendulum şi Jamie Jones.

Cluj-Napoca va redevi capitala muzicii românești în perioada 2-5 august, la Untold! The Chainsmokers, Jason Derulo, Armin van Buuren, Kygo, Diplo, Afrojack, Tiesto, Don Diablo, Steve Aoki, Dimitri Vegas&Like Mike, Solomun şi Nina Kraviz sunt doar câţiva dintre cei 250 de artişti care din line-up-ul festivalului UNTOLD.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

Numar record de participanti: 5000 de spectatori au participat la Haidook Summer Fest

Published

on

 

3 zile de poveste, mii de spectatori și show-uri ecvestre unice în România! Peisajul de basm de la Vârf la In (Crucea Runcu), comuna Runcu (județ Dâmbovița) a fost luat cu asalt de peste 5.000 de spectatori, prezenți la cea de-a treia ediție a Haidook Summer Fest. Vreme de trei zile, oameni din toata țara, au venit să vadă „spectacole aventuroase” de cascadorie ecvestră. Și, spre încântarea tuturor, organizatorii le-au pregătit spectacol și adrenalină la cote înalte.

 

Au fost zile minunate. Am avut noroc de soare blând și de spectatori entuziaști. Ne-am dorit sa readucem în prim plan poveștile haiducești și să îi bucurăm pe toți cei prezenți cu spectacole unice. Și am reușit! Pentru noi este important că am văzut atât de mulți copii veniți aici, pe platou. Încântați de cai, muți de admirație la numărul de magie al lui Miron Bococi și dornici să încerce, la rândul lor, să călărească”, spune Ionuț Popescu, organizatorul festivalului.

 

Prima zi a festivalului haiducesc a fost una de încălzire, dedicată participanților la concursul de Working Equitation. A doua zi a debutat în forță cu un superb moment ecvestru: „Carusel cu blondele de la Potocava”. Caii, rasa Haflinger, „au dansat” în sincron, în fața publicului într-un moment ce le-a tăiat tuturor răsuflarea în peisajul însorit al Masivului Leaota.

Răzvan Popescu și Flick Domnu’ Rimă, gazdele evenimentului, au preluat rapid hățurile și i-au binedispus pe cei prezenți cu rime inspirate și povești despre haiducie, culese direct din rândul localnicilor. A fost momentul perfect pentru a introduce o inedită cursă cu măgari ce a făcut deliciul publicului. La fel de distractive au fost și jocurile câmpenești, în care concurenții au participat la probe care i-au făcut pe spectatori să râdă în hohote. Acestea doar au încălzit atmosfera pentru unul dintre cele mai fierbinți momente ale zilei: un show plin de adrenalină susținut de actorul Denis Ștefan. Pasionat de cai, Denis le-a arătat celor prezenți cum este să călărești în timp ce tragi cu arcul și cu sulița la țintă sau să mânuiești lasoul! Spectacolul a continuat cu demonstrație de dresaj natural alături de Uma, calul pe care  Denis Ștefan l-a salvat și îmblânzit cu multă atenție, răbdare și antrenament, apoi cu demonstrații de Garrocha alături de calul Ardo.

Denis Ștefan i-a înmânat ștafeta ecvestră maestrului Miron Bococi, maramureșean stabilit în Barcelona, care a creat momente de magie! Feeling, Bruce și Talisman au dans  într-un show emoționant și au săltat în două picioare la șoaptele „Vrăjitorului de cai” Miron Bococi. De altfel, vraja a pus stăpânire pe miile de spectatori prezenți la spectacolul oferit de Miron.

Legenda haiducului Radu Anghel, dar și a altor eroi ai zonei, precum și poveștile cu comori ascunse ale masivului Leaota au renăscut în “arena” hipică prin momente intense de Djighit, susținute de Miron Bococi și fratele sau Liviu, cel care a dublat actori celebri din serialul „Game of Thrones”. Lor li s-au alăturat și călăreții Cross Country Farm din Prod, Mureș.

Ziua s-a încheiat cu proba ștafeta a concursului Working Equitation și cu un concurs de obstacole pentru atelaje trase de unul sau doi ponei cu driveri adulți și copii. De pe marginea manejului, spectatorii și-au ales favoriții și i-au aclamat pe învingători.

Aventura și povestea s-au completat duminică, în ultima zi de Haidook Summer Fest.  Spectatorii au putut vedea demonstrații de voltije (gimnastică pe spinarea calului aflat în mișcare la lonjă), aduse în arenă de Asociația Bate Șaua, urmate de un moment dedicat atelajelor trase de ponei, Și, dacă dimineața a fost dedicată probelor sportive și competiției de working equitation, după amiază, Vali Vasilescu, unul dintre cei mai renumiți cascadori din România, a pus în scenă, alături de compania sa de teatru, “Basme cu Cai”, povestea Babei Samca. Un basm care a făcut deliciul celor mari și celor mici, deopotrivă, cu zmei, vrăjitoare și Făt Frumos. Cei mici au avut la dispoziție, pe parcursul celor 3 zile, ateliere de olărit, de pictură pe ceramică, locuri special amenajate pentru desenat și multe alte surprize și și plimbările călare.

De la Haidook Summer Fest 2018 nu au lipsit voia bună, muzica populară și, bineînțeles, mâncarea aburindă, băuturile reci, lenevitul pe baloți la soare, aruncatul cu privirea în zarea albastră, atelierele de olărit și pictat pe ceramică și activitățile outdoor.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

„Ocean’s 8: Jaf cu clasa” s-a lansat in complicitate cu vedetele la cinema

Published

on

Foto Credit: VERTICAL ENTERTAINMENT
 

Evenimentul de lansare a filmului „Ocean’s 8: Jaf cu Clasa” a avut loc săptămâna aceasta la Cinema City Afi Cotroceni, unde mai multe vedete de calibru au descoperit in avanpremiera planul unui furt fara precedent, pus la cale de opt specialiste fermecatoare.

Printre vedetele care au urmarit furtul din interiorul Galei MET s-au numarat: Monica Birladeanu, Nicole Cherry, Carmen Negoita, Catinca Roman, Dan Cruceru si Cristina Pocora, Nicoleta Nuca, Ramona Paun, Rares Nastase, Adina Postelnicu, Florentina Opris, Irina Mohora, Bogdan Medvedi, Iulia Verdes, Sasha Borona si Maria Radu.

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna si Helena Bonham Carter fac echipa din 22 iunie pe marile ecrane, in mult așteptata productie a verii – „Ocean’s 8: Jaf cu Clasa”.

Cinci ani, opt luni, 12 zile… și timpul trece in continuare. Atat de mult a trecut de cand Debbie Ocean (Sandra Bullock) proiecteaza cel mai mare jaf din viata ei.

Pentru asta are nevoie de o echipa de profesioniste in domeniu, incepand cu partenera ei de incredere Lou Miller (Cate Blanchett). Impreuna recruteaza specialistele: bijutierul Amita, hoata de buzunare Constance, experta in garduri Tammy, hacker-ita Nine Ball și designerul vestimentar Rose.

Tinta este un superb colier din diamante in valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de actrita Daphne Kluger (Anne Hathaway) care va fi starul celui mai mare eveniment al anului – Gala Met.

Planul este perfect, insa totul trebuie sa decurga fara nicio abatere daca echipa vrea sa puna mana pe diamante. Totul se face la vedere.

Din distributia filmului mai fac parte James Corden ca detectiv de asigurari care trebuie sa adune toate dovezile, iar Richard Armitage ca partenerul lui Kluger la Gala.

Warner Bros. Pictures prezinta, in asociere cu Village Roadshow Pictures, o productie Rahway Road, aventura exploziva „Ocean’s 8: Jaf cu Clasa”, din 22 iunie pe marile ecrane din tara.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending