HomeMAGAZIN3 puteri uimitoare ale creierului tău

3 puteri uimitoare ale creierului tău

Creierul este cel căruia  îi datorăm toate lucrurile pe care le-am învățat de-a lungul vieții: de la primii pași făcuți, primele cuvintele rostite, primele gesturi de afecțiune învățate,  până la adaptarea la medii noi, promovarea examenelor importante din viața noastră și alte experiențe complexe pe care am reușit să le obținem cu ajutorul minţii și al creierului nostru.  Chiar și activitățile mentale și spirituale își au sursa la nivelul creierului. 

“Cel mai fantastic teritoriu neexplorat din lume este cuprins între urechile noastre” (William O’Brien)

Cu toate acestea, știm foarte puține lucruri despre modul în care creierul funcționează. Probabil, de multe ori, te-ai întrebat cum poate să coordoneze singur toate activitățile organismului, cum poate să activeze instinctele de supraviețuire în situații de stres intens, cum poate înmagazina toate amintirile tale și cum te poate ajuta să memorezi pagini întregi de informații noi.

 

Creierul – Universul din interiorul tău

Înțelegerea felului în care creierul funcționează oferă indicii importante despre modul în care îți poți canaliza eficient eforturile pentru a amplifica adevărata sa forță. În jurul său s-au creat zeci de mituri, dar și dovezi științifice care atestă faptul că, deși mult timp creierul a fost considerat o parte incontrolabilă a corpului nostru, astăzi apare ca parte vitală asupra căruia prin gânduri, emoții și stări putem genera influențe importante și schimbări profunde. Din rândurile de mai jos vei afla trei puteri uimitoare ale creierului tău și modul în care le poți amplifica printr-o metodă simplă și eficientă de stimulare cerebrală.

 

1. Neuroplasticitatea – creierul se schimbă în funcție de lucrurile pe care le înveți și le repeți

Știința denumește acest fenomen ca fiind proprietatea creierului de a-și schimba structura în funcție de gândurile pe care le emiți în mod repetat, experiențele pe care le trăiești,  lucrurile pe care le auzi zilnic și imaginile pe care le proiectezi în minte. Gândurile tale pot schimba la propriu structura creierului! Această descoperire deschide porțile către tot ceea ce dorești să devii și  drumurile către toate experiențele viitoare pe care vrei să le manifești, în mod conștient, în viața ta. Cu ajutorul neuroplasticităţii poți vindeca boli, îți poți schimba starea interioară, poți cunoaște fericirea și echilibrul profund și poți dobândi abilități care acum ți se par incredibile.

2. Creierul se dezvoltă pe bază de tipare

Tiparele reprezintă capacitatea creierului de a înțelege toate aspectele cu care întri în contact, în fiecare zi. Fiind în permanență activ, creierul își setează tipare care îl ajută să-și eficientizeze munca. Aceste tipare se transformă, în timp, în gânduri limitative, în frici profunde, în obiceiuri sănătoase sau nesănătoase. Ele te pot ajuta, dar pot, de asemenea, să te facă să opui rezistență oricărei schimbări. În mintea ta s-au înrădăcinat numeroase idei pe care le consideri adevărate și care, de multe ori, te limitează în atingerea performanţelor tale de vârf. Idei precum: banii se fac greu, fericirea este trecătoare, după râs vine plâns, nimic din ce-i bun nu durează, sănătatea este fragilă sau oamenii săraci sunt virtuoși, sunt tipare mentale construite în timp care te împiedică să experimentezi fericirea, abundența, sănătatea plenară și prosperitatea. Dacă vrei ca lucrurile din prezent să se schimbe, în primul rând, trebuie să înțelegi care sunt acele tipare care te sabotează, să le dizolvi și să-ți construiești programe mentale pozitive.

3. Undele cerebrale – creierul poate accesa amintirile și traumele din trecut prin frecvențele sale

Fiind pus în mișcare prin electricitate, fiecare dintre miliardele de celule care îl compun emit impulsuri similare descărcărilor electrice, creând diferite frecvențe. Semnalele electrice fine din interiorul creierului  generează șapte categorii de unde cerebrale. Dintre toate, undele alfa și theta sunt cunoscute ca fiind drumul către locul în care sunt înmagazinate toate amintirile, temerile, fricile cele mai profunde. Undele theta sunt starea în care ființa este într-o profundă comunicare cu mintea subconștientă.  Accesându-le poți crea adevărate minuni în viața ta: poți șterge traume din trecut, poți da o formă diferită amintirilor nefericite, poți înlocui obiceiurile nesănătoase cu cele sănătoase, poți accesa stări creatoare și artistice și poți modela orice aspect mai puțin pozitiv pe care îl întâmpini astăzi.

 

Stimularea precisă a creierului conduce la schimbări mentale pozitive

Înţelegerea importanţei puterilor uimitoare pe care creierul le are a condus oamenii de știință la crearea unui dispozitiv de stimulare cerebrală care  îți permite să folosești aceste capacități ale creierului în direcții importante ale vieții tale.

Singurul instrumentul de stimulare cerebrală prin lumini și sunet din România este Mind Synergy. Creat de echipa de cercetare AIMGroup, Mind Synergy este special conceput pentru a îmbunătăți capacitățile mentale și pentru a induce stări de relaxare profundă ce generează unde cerebrale de diferite frecvențe. Utilizarea zilnică a acestei tehnologii ajută la schimbarea tiparelor limitative prin implementarea în locul lor a celor pozitive, conectate cu scopurile și dorințele tale supreme.

Dovedit științific, sunetele ritmice, diverse și repetate generate de Mind Synergy, modifică instantaneu undele cerebrale și echilibrează activitatea celor două emisfere cerebrale. Conține 112 programe pentru diferite nevoi și domenii de viață care te ajută să-ți rescrii softul interior, îmbunătățind continuu capacitățile creierului tău și modul său de funcționare.

Mai multe informații despre această tehnologie și cum o poți comanda afli pe pagina:

http://www.aimgroup.ro/produs/mind-synergy/ 

Andreea Manea

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns