HomeTELEVIZIUNECasting30 de candidaţi luptă să devină bibliotecar în Las Fierbinţi

30 de candidaţi luptă să devină bibliotecar în Las Fierbinţi

Cultura e pe cale să acapareze Las Fierbinţi joi, 14 martie, de la 20:30, la ProTv. Primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) aranjează să o angajeze pe Manuela (Alina Chivulescu) bibliotecară în sat, iar demersurile pentru concurs şi proba în sine reprezintă simple formalităţi. Nici măcar faptul că satul nu are o bibliotecă nu este un impediment: Vasile şi Dalida (Ecaterina Tugulea) mută arhiva primăriei în pod, urmând ca fiecare să vină de-acasă cu câte o carte, pentru a încropi o sală de lectură. Bobiţă (Mihai Bobonete) şi Giani (Costi Dita) află însă de matrapazlâc şi dau în vileag în tot satul intenţiile ascunse ale primarului. Rezultatul? Nu mai puţin de 30 de persoane se înscriu la concursul pentru ocuparea postului de bibliotecar, tentaţi de salariul consistent.

Poliţistul Robi (Leonid Doni) se poate mândri cu o maşină nou nouţă, nu însă şi cu tehnica de conducere. Trudind din cale-afară pentru a stăpâni automobilul, acesta întâmpina mari dificultăţi în a merge cu spatele. Într-un moment de euforie maximă, taman când se credea Schumacher de Fierbinţi, poliţistul pierde controlul volanului şi ajunge cu maşina direct în râu.

În tot acest timp, Firicel (Toma Cuzin) şi Celentano (Adrian Văncică) au probleme. La matematică, dar şi la română. Băiatul lui Firicel întâmpină mari dificultăţi la ambele materii, fiind ameninţat de corigenţe, iar bărbatul îşi pune toate speranţele în beţivul satului. Cum şi cine scrie compunerea şi rezolvă, de fapt, problemele copilului, mâine, de la 20:30, într-un nou episod din Las Fierbinţi. 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns