HomeLIFE STYLESerialul 30 Rock, in premiera la TVR 1

Serialul 30 Rock, in premiera la TVR 1

„30 Rock”, cel mai bun serial de comedie al anului vine in premiera si in exclusivitate pe TVR 1 de luni, 18 mai. Primele doua episoade vor putea fi vazute de la ora 22.00. 30 rock

„30 Rock”, extrem de popular in Statele Unite, a adunat nu mai putin de noua Premii Emmy in 2007 si 2008, Premiul Globul de Aur in 2007, 2008 si 2009, dar si Premiul Actors Guild in 2008 si 2009.

Povestea filmului se invarte in jurul lui Liz Lemon (Tina Fey). Ea este cea care conduce show-ul TV de comedie „The Girlie Show” si trebuie sa gaseasca o formula de intelegere atat cu noul si arogantul sau sef, cat si cu noua, dar traznita vedeta a productiei. Fara a diminua din succesul show-ului, Liz invata sa supravietuiasca intre cei doi.

Seria il are ca si cap de afis pe inimitabilul Alec Baldwin , in rolul lui Jack Donaghy, directorul retelei de televiziune care ii intoarce lui Liz viata si show-ul cu susul in jos.Actiunea se deruleaza in New York, iar actiunea lui „30 Rock” aduce impreuna nume precum Tracy Morgan, Jane Krakowski, Scott Adsit si Jack McBrayer. O parte dintre producatorii executivi ai seriei sunt cei care au lucrat si pentru „Saturday Night Live”.

Sursa: TVR

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns