HomeLIFE STYLEFILME ROMANESTI PREMIATE, NUMAI LA TVR

FILME ROMANESTI PREMIATE, NUMAI LA TVR

Sfârşit şi început de săptămână cu filme româneşti premiate la TVR. “4, 3, 2” va putea fi văzut la TVR 1, iar “Pescuit sportiv”, în avanpremieră în România, la TVR Cultural. cristian-mungiu-regizor
4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile”, producţia multipremiată a lui Cristian Mungiu, va fi difuzată sâmbătă, la TVR 1, de la ora 22.15, informează un comunicat al postului.

De asemenea, luni, de la ora 20.00, telespectatorii pot urmări la TVR Cultural, în cadrul emisiunii “Cultura Fierbinte”, moderată de Marian Voicu, avanpremiera românească a filmului independent “Pescuit sportiv” de Adrian Sitaru. Astfel, regizorul şi actriţa Maria Dinulescu vor fi prezenţi în studio, alături de moderator.
Lungmetraj de debut, pelicula a fost prezentată deja în mai multe festivaluri, printre care Veneţia 2008, Estoril (unde a obţinut Premiul Juriului), Salonic (unde a câştigat Premiul Juriului şi Premiul pentru cel mai bun rol feminin ex-aequo pentru Maria Dinulescu şi Ioana Flora) şi a avut o premieră de gală la Centrul Pompidou din Paris.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns