HomeALL MEDIA5 Decembrie. Revista Presei Media – Antena 3 si Romania TV sunt televizunile de stiri cu cea mai mare crestere a audientei

5 Decembrie. Revista Presei Media – Antena 3 si Romania TV sunt televizunile de stiri cu cea mai mare crestere a audientei

STUDIU. Antena 3 si Romania TV, posturile cu cea mai buna crestere a audientei, pe nisa televiziunilor de stiri

Antena 3 si Romania TV au avut unele dintre cele mai bune audiente la nivel national, fata de luna precedenta.

Cel mai mare castig de audienta pe nisa televiziunilor de stiri a inregistrat Antena 3. Cu o medie de 226.000 de telespectatori pe minut la nivel national, Antena 3 a avut o crestere cu 24.000 fata de luna octombrie.

 

Click! si Libertatea, in topul celor mai vandute ziare din tara

Cele mai cunoscute tabloide de la noi din tara, Click! si Libertatea vand impreuna peste 200.000 de exemplare, o cifra impresionanta pentru ziarele de print.

ziare_49937800

Vanzarile anului 2013 sunt mai mari decat cele din aceeasi perioada a anului precedent, conform celor mai recente date publicate de Biroul Român de Audit Transmedia.

 

 

CNA. Consiliul Concurentei doreste sa aplice principiul ”must carry” si la satelit

Consiliul Concurenţei (CC) a informat Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) că a declanşat o investigaţie privind principiul “must-carry”, care ar trebui aplicat şi la platformele de satelit, nu doar la operatorii de cablu, aşa cum este în prezent

sedinta-cna21

Principiul “must carry” este reglementat prin articolul 82 din Legea audiovizualului şi le impune operatorilor de cablu să retransmită anumite televiziuni.

 

 

DECIZIE CNA. Money Channel nu isi poate schimba numele in RTV

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de marţi, să respingă solicitarea societăţii Realitatea Media SA de schimbare a denumirii televiziunii The Money Channel în RTV

Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi (Laura Georgescu, Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Christian Mititelu, Cristina Trepcea, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea).

 

 

Postul The Money Channel a fost somat de CNA, pentru publicitate mascata

In sedinta de marti a CNA s-a luat decizia de a soma public postul The Mony Channel.

money_channel

Membrii Consiliului au analizat mai multe emisiuni difuzate de postul The Money Channel in lunile iulie-august. In urma acestor difuzari postul tv ar fi facut reclama mascata unui magazin de bijuterii, unui hotel si unui club.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns