HomeALL MEDIA5 noiembrie. Revista Presei Media – TVR nu va transmite ”meciul unei natiuni” Romania – Grecia. Antena 1 sanse mari sa-l obtina!

5 noiembrie. Revista Presei Media – TVR nu va transmite ”meciul unei natiuni” Romania – Grecia. Antena 1 sanse mari sa-l obtina!

TVR nu va difuza turul barajului de calificare la Mondiale dintre Romania si Grecia. Vezi cine il va transmite!

Ada Meseşan, membru CA, acuză conducerea postului public că nu a respectat procedurile legale pentru televizarea manşei tur cu Grecia: ”Vor să toace o sumă uriaşă pentru satisfacerea intereselor personale!”

Sigla tvr

Consiliul de Administraţie al TVR a respins cererea conducerii executive de a achiziţiona drepturile de televizare pentru Grecia-România, turul play-off-ului pentru CM 2014 din 15 noiembrie. Motivul: suma vehiculată de directorul general Claudiu Săftoiu e exagerat de mare.

 

 

CME, compania care controleaza PRO TV-ul va face restructurari in randul angajatilor

Sefii Central European Media Enterprises (CME) au in plan o restructurare in randul angajatilor pana la sfarsitul anului 2013.

cme

Până la finalul acestuia ne propunem să avem aproximativ 1.000 de angajați mai puțini decât la începutul lui 2013”, a declarat Michael Del Nin, co-CEO al companiei CME

 

 

Cel de-al şaptelea episod al super show-ului X Factor, lider detaşat de audienţã

Super show-ul X Factor a învins şi aseară orice fel de concurenţă. Poveştile emoţionante ale concurenţilor, vocile bune, momentele amuzante şi unele de-a dreptul dureroase i-au fãcut pe telespectatori sã rãmânã alãturi de show-ul Antenei 1 de la primul la ultimul minut clasând X Factor în fruntea clasamentului de audienţã, in tronsonul orar analizat, Pro Tv a difuzat filmele ”Jaf contra cronometru”, si ”Ingropat de viu”.

juriul X Factor 1

X Factor a înregistrat aseară un rating mediu de 12 puncte şi o cotă de piaţă de 24.9 % la nivelul targetului comercial, 18-49 urban, impunându-se pe primul loc în topul audienţelor. Poziţia secundã a fost ocupatã de principalul competitor, Pro Tv, care a înregistrat la nivelul aceleiaşi categorii de public doar 9.4 puncte de rating şi 19.5% share.

 

 

Jurnalistii de la RFI, rapiti la Kidal au fost gasiti morti

Un jurnalist şi o jurnalistă de la Radio France Internationale (RFI) care efectuau un reportaj la Kidal, în nord-estul Mali, au fost răpiţi de persoane înarmate. Cei doi au fost găsiţi morţi, a anunţat sâmbătă Ministerul francez al Afacerilor Externe

jurnalisti RFI

Ei au fost răpiţi la Kidali de către un grup armat”, iar “serviciile statului francez aflate în legătură cu autorităţile din Mali fac totul pentru clarificarea cât mai rapid posibil a circumstanţelor deceselor lor”, a adăugat Quai d’Orsay în comunicat.

 

 

Cofondatorul Youtube a fost dat in judecata de Kim Kardashian si Kanye West

Kim Kardashian si Kanye West l-au dat in judecata pe Chad Hurley, cofondatorul site-ului YouTube, pentru publicarea pe un site de partajare de materiale video a unei inregistrari neautorizate cu imagini de la logodna celor doi

Kim Kardashian si Kanye West

In reclamatia depusa la tribunal se arata ca Chad Hurley, cofondatorul YouTube, nu a fost invitat la logodna de pe 21 octombrie, care a avut loc la AT&T Park din San Francisco, dar i s-a permis sa ramana deoarece a semnat un acord ce prevedea sa nu posteze nicio inregistrare video de la eveniment.

 

 

TOP 20 AUDIENTE TV DIVERTISMENT – “Master Chef-Proba Celebritatii” intra in top direct pe pozitia a IV-a, iar Antena 1 are cele mai multe emisiuni in clasament

Astazi  RADAR DE MEDIA va prezinta TOP 20 AUDIENTE TV DIVERTISMENT, cifrele prezentate sunt referitoare la perioada 21-27 octombrie 2013.

top 20 audiente divertisment octombrie 2013

Pe primul loc in clasamentul prezentat se situeaza emisiunea “Vocea Romaniei ” de la PRO TV, surprinzator este faptul ca emisiunea “Next Star” a trecut pe locul 2.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns