Connect with us

Emisiuni

7 nopţi de Revelion în 7 zile – program special la TVR 2 pentru primele zile din 2013

Published

on

TVR 2 a pregătit pentru ultima zi din 2012 şi pentru primele zile ale noului an un program special, în care se regăsesc concerte şi evenimente muzicale, piese de teatru pentru copii, filme de calitate, emisiuni de colecţie ale Televiziunii Române, precum şi programe noi realizate special pentru zilele din preajma trecerii între ani.

Una dintre seriile programate pentru această perioadă sub genericul “7 nopţi… în 7 zile” cuprinde o selecţie a celor mai bune momente ale Revelioanelor din ultimii ani. Astfel, în ultima seară a anului 2012, de la ora 18.30, este programat Revelionul “45 de ani de TV” (2002), în primele zile din 2013 putând fi urmărite zilnic, de la ora 18.30, şi alte ediţii de colecţie: “Revelion Magic” (ediţia 2009), prezentată de Ioana Benedek şi Gelu Voicu (programat marţi, 1 ianuarie), ”ÎnTrecerea Vedetelor” (din 2012), cu Maria Buză, Iuliana Tudor, Dan Bittman, Mircea Radu, Marius Rizea (miercuri, 2 ianuarie), ”Surprinse, surprinse” (2008), prezentat de Gabriel Coveşeanu (joi, 3 ianuarie), ”Zi că-ţi place… dacă-ţi place” (2003), prezentat de Dan Condurache şi Lucian Ghimişi (vineri, 4 ianuarie), ”Revelion 2010” (2010), cu Delia Matache, Aurelian Temişan şi Vlad Miriţă (sâmbătă, 5 ianuarie) şi ”Coolmea distracţiei – Revelionul de Aur”, prezentat de Sabrina Manoliu (din 2007) ce va fi difuzat duminică, 6 ianuarie.

În ultima seară a anului 2012, telespectatorii se vor putea delecta cu un adevărat maraton de filme de toate genurile: western (“Răzbunare în Vestul sălbatic”, de la ora 20.10), comedie („Ani de liceu, la vârsta a doua”, de la 01.15) şi thriller („Partenerii” cu Armand Assante, de la ora 2.45). De asemenea, de la ora 22.00 este programat cunoscutul film “Filantropica”, în regia lui Nae Caranfil, care reuneşte o distribuţie de excepţie: Mircea Diaconu, Gheorghe Dinică, Mara Nicolescu, Florin Zamfirescu.

Marţi, în prima zi din noul an, de la ora 20.10, telespectatorii TVR 2 sunt invitaţi să râdă pe seama sfârşitului amânat al lumii, urmărind o producţie realizată special pentru această perioadă – „Mayaşul frate cu românul”! Lumea nu s-a sfârşit pe 21 decembrie 2012, pentru că mayaşul (interpretat de Cristi Iacob), care a încurcat calendarele generând sumbra prevestire, i-a cunoscut pe români.

TVR 2 a pregătit pentru 2 ianuarie o seară de neuitat, din care nu lipsesc momente de aur cu “marea familie” a lăutarilor de ieri şi de azi, cântece de petrecere cu interpreţi îndrăgiţi ai cântecului popular românesc şi tarafuri tradiţionale. Nicolae Furdui Iancu şi grupul instrumental „Crai Nou”, Gheorghe Turda, Margareta Clipa, grupul folcloric „Rapsozii Oltului de Jos”, Elena Mândrescu, Polina Gheorghe, taraful din Mârşa sunt câţiva dintre artiştii care vor putea fi ascultaţi în cadrul programului “Să petrecem astă seară!” (miercuri, 2 ianuarie, ora 20.10).

Muzica nu lipseşte nici din programul celorlalte zile. Cei care nu s-au numărat printre cei peste 10.000 de spectatori prezenţi la Sibiu anul acesta, în octombrie, la Gala Media Music Awards, pot urmări la TVR 2 o selecţie a celor mai importante momente desfăşurate în cadrul acestui eveniment (marţi-vineri, 1-4 ianuarie, de la ora 22.00).

Programul TVR 2 a rezervat pentru primele zile din 2013 un tronson special pentru copii, de la ora 8.30. “Micul lord” (marţi), ”Pinocchio” (miercuri), ”Albă ca Zăpada” (joi) şi ”Scufiţa Roşie” (vineri) sunt piesele de teatru pentru copii programate pentru începutul anului.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Mihai Bendeac iese din platoul ”iUmor” din cauza unei concurente: ”Nu puteam să mă uit la ea!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Mihai Bendeac va avea bătăi de cap încă din prima ediție a celui de-al cincilea sezon iUmor”! Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România revine duminica aceasta, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

În prima ediție ”iUmor” din cel de-al cincilea sezon, duminică, de la 20.00, pe Antena 1, juratul Mihai Bendeac va avea bătăi de cap din cauza unei concurente venite chiar de la Londra. Cum tânăra era o prezență extrem de agreabilă, actorul s-a gândit că, din nou, unii ar putea crede că votul său ar putea fi influențat de acest factor. Ca urmare, juratul ”iUmor” a părăsit sala râzând: ”Eu o să votez și o să plec repede!”. ”Doamne, ce urâtă era… Nu puteam să mă uit la ea!”, a glumit apoi Mihai Bendeac cu Șerban Copoț.

Anul acesta, aspiranții la marele premiu „iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, începând din 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Au început filmările pentru sezonul 2 ,,The Wall – Marele Zid”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

După 45 de ediții, ,,The Wall- Marele Zid” a încheiat un prim sezon plin de emoție și strălucire, iar jocul imprevizibil din fața proiecției a schimbat de nenumărate ori destinul concurenților.

Emisiunea fenomen revine cu sezonul al doilea, care va fi difuzat pe Antena 1 din această primăvară, iar Valentin Butnaru și echipa de producție au aterizat deja în Polonia- acolo unde se află platoul de filmare.

Prezentatorul show-ului, Valentin, este foarte încântat să revină la filmări și nerăbdător să cunoască poveștile impresionante ale oamenilor buni care se vor lupta cu Marele Zid. Deși recunoaște că programul de filmare nu a fost deloc ușor la început, știe că limitele pot fi depășite atunci când pui pasiune în ceea ce faci: ,,Abia așteptam să revin în fața Marelui Zid. Am emoții, dar sunt constructive și sunt convins că și de data aceasta voi cunoaște oameni frumoși și norocoși.”, a declarat acesta.

Echipa de producție poloneză a fost la fel de entuziasmată să îi primească pe românii din spatele     show-ului ,,The Wall-Marele Zid la ei acasă. De dimineață, au organizat un mic dejun în cinstea lor, unde au rememorat cele mai frumoase momente din edițiile trecute, atât din platou, cât și din spatele camerelor de filmat. În primul sezon, chiar la finalul ultimei emisiuni, polonezii au proiectat pe Marele Zid un mesaj emoționant- ,,I love Romania”, în semn de recunoștință pentru o colaborare frumoasă și fructuoasă.

Anul acesta, Valentin Butnaru își petrece ziua de naștere pe platoul de filmări: ,, Cum îmi petrec ziua de naștere?! Păi, la filmări pentru noul sezon The Wall-Marele Zid, evident! De ce e evident? Pentru că sunt înconjurat de oameni geniali, fac ceva ce iubesc și mă distrez în tot timpul asta! E perfect! Mă simt  extraordinar alături de prietenii mei de aici. De ziua mea…sper ca Marele Zid să fie darnic cu concurenții.”, a mărturisit moderatorul.

Fiecare ediție ,,The Wall- Marele Zid” a fost unică și a redat povești frumoase ale oamenilor care au avut curajul să se înscrie într-o competiție a norocului și a strategiei, iar al doilea sezon promite surprize, dar și câștiguri impresionante. Suma totală a premiilor a ajuns până în acest moment la 2,620,676 RON, dar zâmbetele, lacrimile de fericire și reacțiile emoționante ale concurenților au fost nenumărate. Emisiunea ,,The Wall- Marele Zidrevine din această primăvară la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vineri, la Românii au talent, vedem la ce visează Mihaela Rădulescu încă din copilărie!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Jurații sunt plini de surprize în cea de-a doua ediție a sezonului 8 Românii au talent.

Inspirat de apariția inedită a unui concurent și de momentul pe care-l prezintă, Andi spune: ”În costumul ăla de panteră roz pot să mă îmbrac și eu.”, iar Mihaela continuă: ”Hai, du-te acum pe scenă! Vreau să-l văd pe Andi pantera roz, visez asta din copilărie!”. Pentru a-l încuraja pe jurat să facă transformarea, publicul îl aclamă și-l aplaudă frenetic.

Andi apare pe scenă în ritm de saxofon, cu mișcările specifice simpaticei pantere și face o demonstrație de talent autentic în fața a sute de persoane și a colegilor săi. ”Deși credeam că le-am văzut pe toate, sezonul 8 vine cu foarte multe surprize. Și din partea concurenților, dar și din partea juraților.”, spune Andra, impresionată până la lacrimi… de râs de reprezentația lui Andi, iar Smiley completează din culise: ”Seamănă cu mine din profil!”.

Vineri, de la 20:30, vedem întregul moment care provoacă ropote de aplauze și hohote de râs în sală, dar vedem și care este motivul pentru care unul dintre jurați declară că este extrem de nervos.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending