HomeTELEVIZIUNEEmisiuniA 19-a editie a premiilor MTV EMA se va desfasura in acest an la Frankfurt

A 19-a editie a premiilor MTV EMA se va desfasura in acest an la Frankfurt

MTV se pregateste pentru o noua editie a premiilor MTV Europe Music Awards (EMA), unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei muzicale si, in acelasi timp, o uriasa petrecere la nivel mondialcu cele mai neasteptate reprezentatii si aparitii pe scena,implicand artisti din toata lumea. Si pentru ca in fiecare an celebrul show este organizat in alta locatie, in 2012 premiile se vor decerna, intr-un cadru extravagant, la Frankfurt, oras in care festivitatea se intoarce dupa aproape 10 ani de cind a fost sustinuta prima data aici.

MTV Romania va transmite live, pe 11 noiembrie, cea de a 19-a editie, pentru care au inceput déjà pregatirile in Germania. In curand vor fi anuntate si nominalizarile care le vor da emotii artistilor, inclusiv celor din Romania, care vor concura la categoria „Best Romanian Act”, la care, in ultimii doi aniInna si Alexandra Stan au obtinut cele mai multe voturi.

Castigatorul acestei sectiuni locale, in urma voturilor obtinute pe site-ul MTV, intra in competitia „Best European Act”, votarea avand loc din 15 octombrie, timp de o saptamana.
Si, in cele din urma, castigatorul sectiunilor continentale intra in actul final „Global Award”, pentru care se voteaza din 22 octombrie pana pe 9 noiembrie.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns