HomeALL MEDIAA cazut pe podium de doua ori intr-o singura prezentare de moda (video)

A cazut pe podium de doua ori intr-o singura prezentare de moda (video)

Sa defilezi pe podium nu e chiar atat de usoar pe cat ni se pare noua, mai ales cand miza e titlul de Next Top Model al Americii. Ne-o demonstreaza concurenta…din Statele Unite care a cazut de doua ori in timpul in timpul primei sale defilari de moda.

 
Toate cele 12 fete inscrise in editia locala a celebrului show lansat in SUA, sunt evaluate conform unor standarde si criterii extrem de stricte si dificile. Catalin Botezatu, presedintele juriului Next Top Model Romania ii are alaturi pe profesionistii Liviu Ionescu, Laurent Tourette, Mirela Vescan si Gabriel Hanessey.


In fiecare zi de joi, incepand cu 3 februarie, de la orele 20:20, la Antena 1 tineti aproape daca vreti sa vedeti ce probe le-a pregatit Catalin Botezatu concurentelor.

Dupa succesul inregistrat cu „Burlacul”, Catalin Botezatu revine pe 3 februarie la Antena 1,in postura de gazda si jurat al show-ului Next Top Model by Catalin Botezatu. Un format international de succes, Next Top Model isi propune sa descopere, sa testeze si sa sustina tinere care doresc sa patrunda in fascinanta lume a modelingului.

Lasa un comentariu aici!

Written by

andreea.ciulac@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

No comments

Lasă un răspuns