HomeALL MEDIA28 noiembrie. Revista Presei Media – Cheloo a primit sute de reclamatii la CNA din cauza limbajului folosit la X Factor

28 noiembrie. Revista Presei Media – Cheloo a primit sute de reclamatii la CNA din cauza limbajului folosit la X Factor

Cheloo a primit peste 500 de reclamatii la CNA pentru instigare la violenta in show-ul X Factor

Juratul X Factor, Cheloo a intrat in atentia CNA-ului dupa ce in ultima editie a show-ului de talente a avut o remarca neadecvata la adresa unui concurent, informeaza

Reclamațiile curg de la o oră la alta. Sunt 500 de reclamații și continuă să curgă, a spus Laura Georgescu, Presedinte al Consiliului National al Audiovizualului. Reamintim că în ediția X Factor de duminică, Cheloo i s-a adresat unui concurent, Paulo Lagana, care și-a recunoscut orientarea sexuală, spunându-i „Ai cântat, eu disprețuiesc tot ceea ce ești, ce reprezinți și țara asta te va trimite acasă cu siguranță”.

 

 

Teo, Adela Popescu, Marian Râlea, profesori la academia Ruxandrei Ion

Marian Râlea,Teo Trandafir, Alma Sârbu și Adela Popescu se numără printre profesorii academiei de talente a producătoarei de film și televiziune Ruxandra Ion.

Teo Trandafir 2

Înscrierile la TV & Film Academy by Ruxandra Ion încep pe data de 3 decembrie. Școala include cursuri de actorie, regie şi producţie de TV şi film, scenaristică, prezentator TV, dans, make-up şi stil.

 

 

Compania RCS & RDS face o noua incercare sa intre in eter cu Digi FM

Compania RCS&RDS a făcut marţi o nouă încercare de a se lansa pe piaţa de radio din România şi a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) zece frecvenţe pentru lansarea postului de radio cu profil generalist Digi FM

digi rcs rds

Societatea de telecomunicaţii RCS&RDS şi-a prezentat intenţia de a se lansa în zona radio încă de săptămâna trecută, când a participat la un concurs organizat de CNA pentru atribuirea unor frecvenţe radio tematice. Atunci, RCS&RDS a cerut CNA un număr total de 11 frecvenţe pentru a lansa postul de radio cu profil sportiv Digi Sport FM, însă nu a primit niciuna.

 

 

Kiss FM şi Magic FM vor să îşi extindă reţelele în alte nouă localităţi

Kiss FM şi Magic FM vor să îşi extindă reţelele în alte nouă localităţi, între care Câmpulung, Tulcea şi Turnu Măgurele, conform planurilor prezentate de oficialii postului la concursul organizat, marţi, de Consiliul Naţional al Audiovizualului pentru atribuirea unor frecvenţe radio generaliste.

radio-studio

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) organizează, începând de luni, un concurs pentru atribuirea unui număr total de 27 de frecvenţe de radio generaliste.

 

 

Europa FM vrea să îşi extindă reţeaua în 4 localităţi

Europa FM vrea să îşi extindă reţeaua în alte patru localităţi – Abrud, Câmpulung, Gura Humorului şi Turnu Măgurele -, conform planurilor prezentate de oficialii postului la concursul organizat, luni, de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru atribuirea unor frecvenţe radio generaliste.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) organizează, începând de luni, un concurs pentru atribuirea unui număr total de 27 de frecvenţe de radio generaliste.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns