HomeLIFE STYLEA doua semifianal Eurovision, asta seara la TVR 1

A doua semifianal Eurovision, asta seara la TVR 1

TVR1 transmite în această seară, începând cu ora 22.00, în direct de la Moscova , a doua semifinală a concursului Eurovision. 19 ţări se întrec să ajunga în marea finală.Eurovision MOSCOVA 2009Se anunţă o competiţie foarte strânsă, deoarece majoritatea pieselor sunt foarte bine cotate. Printre favorite: Grecia, Norvegia, Estonia si Ucraina.

Reprezentanta României, Elena, cu piesa „The Balkan Girls”, s-a calificat marţi, în prima semifinală, pentru finala care va avea loc sâmbătă, 16 mai. Potrivit regulamentului, în finală intră piesele finaliste, ţara-gazdă şi cele patru ţări care au o contribuţie financiară importantă la organizarea concursului: Franţa, Germania, Anglia şi Spania.

Telespectatorii români din străinătate o vor putea vota pe Elena numai daca se află în una din cele 42 de ţări participante la Eurovision şi dacă vor urmări transmisia televiziunii publice din ţara respectivă. Numai în acest mod vor afla numerele de telefon alocate de fiecare televiziune piesei României.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns