HomeLIFE STYLEAcademia Catavencu: Lista neagra a 36 de senatori profitori

Academia Catavencu: Lista neagra a 36 de senatori profitori

Zeci de senatori care pot locui la hotelul Parlamentului, dar care prefera sa incaseze cate 1.000 de dolari pe luna pentru a sta cu chirie umplu o lista neagra a demnitarilor alesi.

Academia Catavencu revine, dupa un an, in editia de miercuri, cu o evidenta a senatorilor care incaseaza lunar sume imense de la bugetul de stat, in loc sa stea in camerele de hotel asigurate demnitarilor fara domiciliu in Capitala.

In prezent, mai multi senatori incaseaza lunar suma de aproximativ 1.000 de dolari lunar pentru a-si plati chiria in Bucuresti.
Cei 36 de senatori care au renuntat la luxul hotelului platit de Parlament si au ales sa stea cu chirie sunt:

Ivan Cismaru, Ioan Corodan, Petre Daea, Carol Dina, Vasile Dincu, Ioan Mihai Dumitrescu, Constantin Dumitru, Peter Eckstein Kovacs, Levente Andras Szabo Fekete, Teodor Filipescu, Ion Florescu, Constantin Gaucan, Cristian Radu Georgescu, Marian Nicolae Iorga, Petru Nicolae Iotcu, Maria Paula Ivanescu, Dorel Jurcan, Mihail Lupoi, Mircea Mereuta, Ioan Alexandru Mortun, Traian Novolan, Alexandru Peres, Ilie Petrescu, Daniel Savu, Verginia Serbanescu, Doina Silistru, Sever Ster, Ilie Stoica, Cezar Serban Stratila, Claudiu Tanasescu, Radu Terinte, Angel Tilvar, Radu Tirle, Liliana Tomoioaga, Ion Vargau si Vilmos Szambori.

„Pe acesti senatori ii veti revedea, in curand, pe buletinele de vot ale diferitelor circumscriptii unde vor vrea sa mai inchirieze un mandat pentru urmatorii patru ani. Caci viata in Bucuresti nu e chiar asa de grea cand iti plateste Parlamentul chiria”, mai noteaza jurnalistii de la Academia Catavencu.

Sursa: Academia Catavencu

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns