HomeTELEVIZIUNESerialeAcasă va difuză serialul turcesc „Dragoste împrumut” la aceeaşi oră cu producţia de la Kanal D

Acasă va difuză serialul turcesc „Dragoste împrumut” la aceeaşi oră cu producţia de la Kanal D

Din 17 noiembrie, Acasă prezintă comedia romantică Dragoste cu împrumut, de luni până vineri, de la ora 20:00! Telenovela turcească prezintă povestea frumoasei Zeynep (Ozge Özpirincci), care se căsătorește fără a primi aprobarea părinților ei și se mută cu soțul ei în America. Împreună, cei doi au un băiețel, însă căsnicia merge din ce în ce mai prost, așa că fata se întoarce în Turcia.

 

GSerialul se va bate în audienţe cu producţia de la Kanal D, care este difuzată tot la ora 20.

Fatih (Bugra Gulsoy) este un bărbat tânăr seducător și extrem de bogat, care este trimis de către familia lui la studii în America. Experiența peste hotare este dezamăgitoare și decide să revină acasă. Fatih și Zeynep se întâlnesc în avionul care-i duce de la New York la Istanbul și, intrând în discuție, descoperă că ambii au o dorință arzătoare de a începe o nouă viață, independentă de familii și restricțiile impuse de acestea. În avion, tinerii pun la cale un plan și agreează să se căsătorească, dar în final vor reuși să se înțeleagă și să fie fericiți împreună?

Răspunsul îl vom afla începând din 17 noiembrie, când vom urmări întreaga aventură a celor doi, dar și situațiile extrem de amuzante prin care vor trece în comedia romantică Dragoste cu împrumut, de luni până vineri, de la 20:00, doar Acasă.

 

Foto Credit: ACASA

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns