HomeTELEVIZIUNEEmisiuniAcceptă provocarea MasterChef și poți ajunge direct pe platourile de filmare! Fii MasterChef, oriunde ai fi!

Acceptă provocarea MasterChef și poți ajunge direct pe platourile de filmare! Fii MasterChef, oriunde ai fi!

Fenomenul MasterChef a cuprins întreaga țară! De la adolescenți pentru care pasiunea de a găti depășește toate barierele, până la persoane trecute de prima tinerețe, toți au avut șansa de a își transforma visul și pasiunea în profesie!

Dacă nu ai cum să ajungi la preselecții, nu-i nimic: mai ai o șansă! Pro TV lansează o super provocare pentru cei pasionați de gastronomie: Fii MasterChef, oriunde ai fi!

Cei care nu au reușit să ajungă până acum la preselecțiile din țară, au șansa de a prinde gustul competiției direct de acasă! Dacă acceptă provocarea lansată de Răzvan Fodor, aceștia pot ajunge direct pe platoul de filmare! Tot ce trebuie să facă este să intre pe www.fiimasterchef.protv.ro și să descopere ingredientul surpriză din cutia misterelor. Ulterior, cei înscriși sunt provocați să gătească un preparat în care ingredientul misterios este vedeta farfuriei. Fotografiile înscrise în concurs îi pot trimite direct pe platourile de filmare ale celui mai urmărit cooking show: MasterChef!

„Tot ce trebuie să facă cei înscriși în concurs este să pregătească un dish în care ingredientul surpriză din cutia misterelor să fie pus în valoare. Apoi, trebuie să dea un nume preparatului, să se fotografieze alături de el și să se înscrie online pentru jurizare. Ne vedem la filmări!”, a declarat Răzvan Fodor.

Juriul MasterChef

Juriul MasterChef

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns