HomeMAGAZINEvenimenteACDC – dumnezei pentru o seara la Bucuresti (video)

ACDC – dumnezei pentru o seara la Bucuresti (video)

Ora 18:00 – strazile din jurul Pietei Constitutiei pareau un furnicar unde fiecare isi cauta un rost, in cazul de fata un camp vizual optim pentru marele eveniment. Dinspre Universitate, Piata Unirii sau Bulevardul Eroilor, grupuri intregi de tineri, batrani, copii sau animale de companie pendulau spre centrul unde ACDC vor fi dumnezei pentru o seara.

Ora 20:00 intro-ul apartine celor de la Iris. Multimea extaziata devine mai mult decat dependenta de drogul rockului mondial. Prestatia pe masura a celor de la Iris n-a facut decat sa excite si mai mult atmosfera devenita deja incendiara, ca ticaitul unei bombe cu ceas.

Ora 21:00 isi fac aparitia, in urletele extaziate ale vulgului, cei de la ACDC. Cei cinci membri ai formatiei au urcat pe scena in aplauzele a circa 60.000 de fani. Publicul nu a avut  voie sa vina la concert cu sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video.

De asemenea, accesul cu umbrele nu a fost  permis: in caz de ploaie, spectatorii sunt rugati sa foloseasca pelerine de ploaie.

Beat-ul se aude pana dincolo de cartierele marginase ale capitalei. Timp de 2 ore, pana in apropierea miezului noptii, fie frig sau ploaie, nimeni si nimic nu cred ca ar mai putea opri miscarea spectaculos de browniana din jurul scenei. Jocul de lumini si culoare, profesionist realizat de organizatori si tehnicieni, alimenteaza show-ul…probabil cel mai bine realizat din Romania ultimilor 20 de ani, atat ca locatie, instalatie de sonorizare, tribune, calitate.

După 35 de ani în care au electrizat zeci de milioane de fani, în această seară legendarii rockeri au venit să cucerească şi România…si se pare ca au facut-o.

Lasa un comentariu aici!

Written by

emanuel.diaconu@connections.org.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment

Lasă un răspuns