HomeTELEVIZIUNEEmisiuniÎn această seară, la Antena 1: De la skydiving, la ,,Cădere liberă” în cea de-a treia ediție The Wall- Marele Zid

În această seară, la Antena 1: De la skydiving, la ,,Cădere liberă” în cea de-a treia ediție The Wall- Marele Zid

Ana Vlad și Alexandru Daineanu sunt concurenții ce intră în seara aceasta, de la ora 20:00, în competiția strategiei și a norocului ,,The Wall- Marele Zid”, difuzată de Antena 1. Bucureștenii sunt familiari cu tensiunea extremă și își doresc să experimenteze aceleași senzații incredibile și pe platoul emisiunii! Pasionați de sporturi, cei doi mărturisesc că și-ar dori să sară în tandem cu parașuta și să călătorească împreună în Noua Zeelandă.

 

Sunt iubiți de nouă ani și speră ca relația ce s-a consolidat de-a lungul timpului să reprezinte un avantaj în cucerirea Marelui Zid. Ana și Alex sunt firi extrem de diferite, de aceea vor trebui să găsească o cale de mijloc spre o strategie câștigătoare; dacă ei îî place riscul și competiția, el este o personalitate docilă, ce preferă să aibă un avantaj în fața necunoscutului. Așadar, decizia în ceea ce privește concurentul potrivit pentru camera de izolare rămâne un mister și o decizie ce le-ar putea influența definitiv parcursul jocului!

 

Cu banii câștigati Ana și Alexandru ar dori să plece într-o vacanță și să își pună bazele unei viitoare familii. Optimismul le garantează un avantaj în quiz show, dar Marele Zid poate fi cucerit doar printr-o suită de alegeri norocoase, calculate foarte atent. Dacă cei doi vor rezista presiunii de pe platou, care dintre concurenți va avea de luat cea mai grea decizie de până acum și..motivul pentru care emisiunea ,,The Wall- Marele Zid” reface emoțiile unui salt în gol cu parașuta, telespectatorii Antena 1 vor vedea în această seară, de la ora 20:00!

 

Foto Credit: ANTENA 1

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns