HomeDIGITALIndustria de PublicitateActiune de protest la Guvernul Romaniei, cu inchiderea activitatii – actiune in desfasurare

Actiune de protest la Guvernul Romaniei, cu inchiderea activitatii – actiune in desfasurare

In aceasta dimineata, un grup de zece activisti din toata tara a inchis activitatea Guvernului Romaniei, legandu-se cu catuse si U-lock-uri de intrarea in incinta Guvernului, iar doi dintre ei au afisat mesajul “Cianura face legea in Guvernul Ponta”.

Prin actiunea de protest, activistii denunta sustinerea de catre Guvernul Ponta a mineritului cu cianuri si solicita luarea unor masuri legale si administrative imediate care sa previna situatii precum eliberarea recenta a acordului de mediu  pentru proiectul minier cu cianuri din localitatea Certej.

In acest moment actiunea este in desfasurare

.  

Lasa un comentariu aici!

Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comments
  • zece „activisti din toata tara” se opun mineritului cu cianuri, in schimb cateva mii de oameni cer de ani de zile pornirea mineritului, ca sa aiba locuri de munca si posibilitatea de a le oferi un viitor copiilor. in plus tehnologia e considerata sigura de Comisia Europeana si e folosita in 90% din exploatarile din lume. cine are dreptate?

    • cei care se opun nu cunosc faptul ca UE aproba acest tip de minerit, ca altul mai modern nu exista, ca pana si tari superdezvoltate ca Suedia si Finlanda practica acelasi tip de minerit

  • hai sa fim seriosi! o metoda mai buna de extractie a aurului, care sa fie testata si folosita pe scara larga, in toata lumea, nu exista. noi de ce nu putem avea minerit de ultima generatie?

Lasă un răspuns