HomeTELEVIZIUNEEmisiuniActorii din telenovela „€œFructul oprit” vin în platoul emisiunii €”Cristina Show”

Actorii din telenovela „€œFructul oprit” vin în platoul emisiunii €”Cristina Show”

O noua editie a emisunii “Cristina Show” ii aduce ACASA pe actorii din telenovela “Fructul oprit” luni, 15 octombrie, la ora 15.30.

Dupa ce telespectatorii vor urmari finalul telenovelei duminica, 14 octombrie, acestia ii vor revedea pe artistii preferati si vor afla detalii surprinzatoare atat de pe platourile de filmare cat si din viata reala.

Maite Perroni si Eugenio Siller povestesc cum au intrat in rolul de iubiti, ei fiind foarte buni prieteni. Scenele de dragoste au fost ciudate initial, insa profesionalismul celor doi a facut din acestea unele reusite si emotionante: “La inceput, ne-a fost foarte greu sa ne sarutam, dar treptat ne-am intrat in rol si ne-am obisnuit. De asemenea, a fost dificil sa filmam secvente pasionale intr-un rau, la temperaturi foarte scazute. Eram amandoi inghetati de frig, iar Eugenio tremura mai tare decat mine”, declara protagonista.

Maite marturiseste ca cel mai important om din viata ei este mama sa: “Mama mea este omul pe care il respect si il admir cel mai mult. Ea reprezinta viata mea.”

Sabinne Moussier, interpreta Justinei din telenovela “Fructul oprit” vine in platoul emisiunii si vorbeste despre boala cumplita care a cuprins-o in timpul filmarilor, iar Francisco Gattorno relateaza modul in care i s-a schimbat viata dupa ce a renuntat la un viciu terifiant.

Telespectatorii vor afla multe alte lucruri senzationale despre actorii lor preferati in editia emisiunii “Cristina Show” ce va fi difuzata luni, 15 octombrie, la ora 15.30, ACASA.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns