HomeALL MEDIAActorul Iurie Darie a murit la varsta de 83 de ani!

Actorul Iurie Darie a murit la varsta de 83 de ani!

Actorul IURIE DARIE a murit vineri, la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferinţă, a confirmat pentru MEDIAFAX soţia acestuia, Anca Pandrea. Iurie Darie a avut mari probleme de sănătate în ultimele luni, iar după intervenţii chirurgicale, starea sa a început să se deterioreze din ce în ce mai mult.

Astfel, în luna mai, IURIE DARIE a ajuns la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), cu o ambulanţă, după ce a acuzat dureri în piept şi probleme de respiraţie. Ulterior el a fost transferat la Spitalul Bagdasar Arseni, unde fost operat pentru eliminarea lichidului acumulat în creier.

În luna septembrie, actorul era externat, după aproximativ trei luni petrecute în spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. În acest răstimp, el a fost supus unei intervenţii chirugicale, i-a fost montat un tub care drena lichidul acumulat la creier, a stat foarte mult timp conectat la aparate pentru că nu putea respira singur, s-a aflat o vreme în comă indusă şi a suferit şi un accident vascular cerebral.

Însă starea de sănătate a lui IURIE DARIE a început să se deterioreze din ce în ce mai mult, iar vineri seară, el a încetat din viaţă.

Sursa: Mediafax

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns