HomeMAGAZINEvenimenteActrita Maria-Magdalena Chihaia incepe stagiunea de toamna cu spectacolul „Tango, monsieur!”

Actrita Maria-Magdalena Chihaia incepe stagiunea de toamna cu spectacolul „Tango, monsieur!”

     Pentru ca stagiunea a inceput de ceva timp, actrita Maria-Magdalena Chihaia nu ne-a uitat si ne-a dezvaluit noua, Radar de Media, primul spectacol in care o putem vedea in aceasta noua stagiune. Este vorba despre piesa“Tango, monsieur?”de Aldo lo Castro, comedie în stilul pieselor bulevardiere franceze, care are în centrul ei patru femei convocate la vila aceluiaşi domn, în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră.

Trădate în dragoste, cele patru hotărăsc să se răzbune pe Don Juan-ul necredincios. Regizorul acestei piese este un regizor tanar si foarte talentat, Bogdan Gagu, care a reusit sa transpuna piesa intr-un mod captivant si placut prin prestatia extraordinara a actorilor tineri care dau savoare si aroma acestei piese, stiind cum sa se muleze pe indicatiile regizorale. Din prestigioasa distributiei face parte si actrita Maria-Magdalena Chihaia, care joaca rolul Marisei, una dintre cele patru femei „tradate” de Don Juan-ul nostru, o copila cu codite, care la inceput nu stie unde a ajuns, ce se intampla defapt la acea vila, ea crede ca Marco (Don Juan-ul nostru) i-a pregatit o petrecere surpriza. Schimbarile personajului Marisa si bineinteles prestatia actritei Maria-Magdalena Chihaia le puteti vedea luni, 12 noiembrie la ora 19:30 la Vertigo Club, pe str. Blănari nr 21, la etaj.

Actrita ne-a mai pregatit anul acesta mult mai multe surprize, pe langa piesele de anul trecut, care vor revenii una cate una in noua stagiune: Michelle, one woman show-ul pe care l-ati vazut in puburi anul trecut, se va juca tot in puburi, dar totodata si pe scena teatrului. Care teatru? Va vom dezvalui la momentul potrivit J Michelle, anul acesta va calatorii mult, va ajunge in orasele voastre si va v-a incanta cu noua forma a piesei, piesa care este dinamica, incitanta, ritmata si totodata care arata viata lui Michelle in mai multe ipostaze. Piesa este scrisa si regizata de Evgeny Gromik, un regizor rus, foarte talentat si cu idei moderne.

Detalii despre aceasta piesa veti afla la momentul potrivit.

Sa ne aducem aminte si de Vera din „Ö aniversare criminala”, personaj interpretat tot de actrita noastra, Maria-Magdalena Chihaia. Piesa, care s-a jucat in restaurante si la petreceri private a diferitelor firme, corporatii … Piesa face parte dintr-un nou concept adus in Romania de producatorul austriac, Martin Hableker, un om extraordinar, care a avut incredere si le-a oferit sansa unor tineri actori talentati sa fie primii care joaca intr-o astfel de piesa, o comedie bulevardiera din perioada interbelica, gen Agatha Christie, unde oamenii sunt martori la cele intamplate in piesa si totodata devin complici, si „äctori”la randul lor. Acest concept contine cina de la lux, muzica live, teatru interactiv si dans. Ce poti sa-ti doresti mai mult de la un spectacol? Tu, spectatorul ai ocazia sa vorbesti cu actorii, sa stai cu ei la masa si totodata sa-ti spui parerea: Cine este criminalul? si De ce?…Va invit cu drag sa vedeti acest spectacol pentru ca este unul inedit si totodata va ofera ocazia sa petreceri o seara de neuitat.

Toate rolurile, jucate de actori va introduc intr-o atmosfera interbelica, dar rolul Verei, jucat de actrita Maria-Magdalena, va va fermeca si nu spun asta numai pentru ca este jucat de Maria-Magdalena, ci pentru ca este de o mare complexitate, dar mai multe veti vedea mergand la acest spectacol.

Eu, am vazut cele trei spectacole si sunt foarte bune si foarte frumoase si merita vazute. Toti actorii sunt tineri, talentati si energici. Mergeti la spectacole si veti uita de toate problemele de acasa, de la serviciu, veti putea sa va relaxati si sa intrati intr-o alta lume alaturi de actorii nostrii.

Va invit sa mergeti la teatru si sa urmariti indeaproape rolurile si evoluatia actritei Maria-Magdalena Chihaia si nu veti regreta. Are multe de oferit, este o fata foarte talentata, care iubeste teatrul si care traieste pentru teatru.

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns