HomeTELEVIZIUNEPremieră TVActrita Sela Ward vine la Pro Tv intr-un nou sezon CSI: New York din 18 februarie

Actrita Sela Ward vine la Pro Tv intr-un nou sezon CSI: New York din 18 februarie

Castigatoare a Globului de Aur si de doua ori a premiului Primetime Emmy, Sela Ward se alatura distributiei serialului politist CSI:New York, ce revine la Pro Tv cu un nou sezon din 18 februarie, de la ora 23:00.

Sela o va interpreta din sezonul 7 al serialului pe fosta agenta FBI Jo Danville, care se alatura echipei de criminalisti condusa de Mac Taylor (Gary Sinise). In acest sezon, detectivii isi folosesc in continuare intuitia si cea mai evoluata tehnologie pentru a rezolva cazurile aparent  inexplicabile ce se petrec in orasul care nu doarme niciodata – New York.

Putini stiu ca actrita de 56 de nascuta in Mississippi are un background pe cat de bogat, pe atat de diversificat: Ward este licentiata in arte si publicitate, a fost majoreta in timpul liceului si al facultatii, iar in tinerete a lucrat ca fotomodel, aparand intr-o multime de reclame. In prezent, Sela, al carui nume provine din ebraica si inseamna “piatra”, este casatorita cu actorul Howard Sherman, impreuna cu care are doi copii, un baiat de 18 ani si o fata de 15.

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns