HomeLIFE STYLECerbul de Aur 2008, acum in direct la TVR 1 si TVR International

Cerbul de Aur 2008, acum in direct la TVR 1 si TVR International

CERBUL DE AUR 2009 , ACUM LA TVR 1 … click aici

IN DIRECT CERBUL DE AUR DE LA BRASOV !
Miercuri, de la ora 20:10, incepe batalia pentru Cerbul de Aur. In competitie vor intra 24 de concurenti straini si sase romani.

Primii 10 concurenti sunt: Alin Vaduva (Romania), Biu Marquetti (Cuba), Florentina (Romania), Nicole Jane (Marea Britanie), Priscilla (Malta), Tami & Nir (Israel), Annamari Dancs (Romania), En Yang (China), Josefin (Suedia), Crash! (Norvegia).

Patru artisti si-au anuntat retragerea din competitia Cerbul de Aur 2008, motiv pentru care lista de concurs a fost completata cu ultimii artisti clasati in finala.
Cantaretii Dupa Dewi Marpaung din Indonezia, Mudmen din Canada, si rusoaica Lena Grachi si-au anuntat retragerea din Festivalul Cerbul de Aur 2008. Lor li se adauga trupa romaneasca Provincialii, care a acuzat nereguli in organizarea si atmosfera lipsita de fair-play a concursului.

In aceste conditii, TVR a anuntat completarea listei de concurs „gaurite” cu ultimii trei clasati in finalaLa aceasta editie, 4 care de transmisie digitala vor asigura emiterea prin satelit a festivalului, iar intalatia de sunet are o putere de 1,5 spre deosebire de 900 kW cat a fost in editia . precedenta.Repetitiile concurentilor au fost urmarite, chiar de la primele probe de sunet, de catre sute de spectatori localnici si turisti, care au stat zilnic in picioare, ore in sir, pentru a asculta piesele sau a smulge vreunui artist cunoscut cate un autograf.
Primaria din Sfantu Gheorghe a achizitionat 300 de bilete la festival, pentru a o sustine pe artista Annamari Dancs.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns