Connect with us

ALL MEDIA

Cerbul de Aur: Intre slagare si jocurile tribale ale Ruslanei

Published

on

SERI DE BUCURIE LA CERBUL DE AUR, ATMOSFERA SALBATICA CU RUSLANA IN PIATA SFATULUI DIN BRASOV, ACUM IN DIRECT PE TVR 1 SI TVR INTERNATIONAL !

Ucrainianca Ruslana a declarat, vineri, la Braşov, că va oferi publicului care va veni la cea de-a treia seară a festivalului Cerbul de Aur, un „spectacol sălbatic” cu coregrafie şi melodii pe care nu le-a mai cântat până acum pe o altă scenă.


Spectacolul intitulat „Wild Dances”, după albumul care a consacrat-o în urmă cu patru ani, şi pe care Ruslana îl va cânta în recitalul de vineri seara, a obţinut cel mai mare punctaj din întreaga istorie a concursului Eurovision în 2004, fiind votat de toate ţările participante.
Piesa cu acelaşi nume a ocupat primul loc în topurile din 14 ţări europene pe parcursul a 97 de săptămâni. Pe lângă albumul deja cunoscut publicului român, deaorece ruslana nu se află la primul ei concert în România, cântăreaţa ucrainaincă va prezenta şi piese de pe cel mai recent album al său, în acelaşi stil, „Wild Energy” produs de casa de discuri EMI din SUA.


Albumul nu a mai fost prezentat în niciun concert până acum şi încă nu a fost lansat în Europa, ci doar în Canada la începutul lunii septembrie.
„«Wild Energy» vorbeşte despre dragoste, nebunie şi sentimente puternice. Avem culturi apropiate şi de aceea îmi place să revin mereu în România. Sunt sigură că publicul o să simtă ceea ce vreau să transmit şi o să danseze nebuneşte cu mine”, a spus Ruslana, vineri, într-o conferinţă.
Ruslana spune că muzica ei are „stilul exotic al munţilor Carpaţi”, ţara sa de origine fiindu-i principalul izvor de inspiraţie. Ea a spus că nu are voie să facă nicio greşeală pe scenă deoarece soţul său, care se află în Scoţia, îi va urmări evoluţia pe site-ul ei de internet.
Întrebată care este cel mai nebunesc gest pe care l-a făcut vreodată, Ruslana a spus că ştie care e cel mai nebunesc gest al soţului ei, acela de a se căsători cu ea, însă gestul ei cel mai nebunesc nu îl poate spune „on the record”.
Printre participanţii de la festival, Ruslana a spus că îi cunoaşte bine pe Alexandra & Konstantin din Belarus, care îi sunt prieteni şi care vor intra în concurs în seara de vineri.


Dintre artiştii preferaţi, Ruslana i-a nominalizat doar pe moldovenii de la Zdob şi Zdub pe care i-a descis ca fiind ?nişte tipi nebuni şi minunaţi”.
Ruslana s-a născut în 24 mai 1973 în Ucraina şi a început să cânte la vârsta de patru ani. În 1996, s-a afirmat la nivel internaţional prin câştigarea concursului „Slavyanskiy Bazar” din Belarus.


Recunoaşterea la nivel european a venit în 2004, odată cu câştigarea Eurovision, organizat în acel an în Istanbul. Albumul cu acelaşi nume a fost vândut în peste 25 de ţări şi a câştigat cinci discuri de platină în Ucraina. În Las Vegas, Ruslana a primit prestigiosul „World Music Award” pentru cel mai bine vândut artist, iar belgienii au clasat-o printre primii trei cei mai apreciaţi artişti, în timp ce grecii au votat-o ca cea mai sexy artistă a anului.


Recitalul ucrainiencei va încheia cea de-a treia zi de festival.
Concursul va începe la ora 20.00, cu evoluţia ultimilor concurenţi: Nicolas Cantoro (Argentina), Alexandra & Konstantin (Belarus), Biondo (Suedia), Sabine Berezina (Bulgaria), Deniz (Turcia), Miodio (San Marino), Maya (Slovenia), Alexander Prosek (Germania), Alexa (Moldova) şi Tony Poptămaş & Desperado feat. Alexandra Ungureanu (România). Horia Brenciu Orchestra va concerta de la ora 22.00, urmând ca în pauza de dinaintea recitalului Ruslanei, juriul să anunţe finaliştii concursului din toate cele trei seri.

Sursa: Mediafax, www.tvr.ro , www.cerbuldeaur.ro

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

Programe TVR, difuzate de un post tv fără acordul televiziunii publice

Published

on

Televiziunea Română a constatat faptul că Cinemaraton difuzează producţii TVR fără acordul postului public, încălcând legislaţia în domeniu. De asemenea, grila de programe a postului Cinemaraton este alcătuită în mod preponderent din producţii ale postului public de televiziune, în condiţiile în care Televiziunea Română nu a primit o solicitare în acest sens.

 

Printre producţiile difuzate fără acordul TVR se numără: „Memorialul Durerii – Mişcările studenţeşti din 1956”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Bucureştilor (2) – Biserica Ienei”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Durerii – Canalul Morţii”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Durerii – Mircea Dinescu”, realizator Lucia Hossu Longin; „Reconstituiri – Ministerul Adevărului”, realizator Lucia Hossu Longin, scenariul Dan Necşulea sau „Tandreţea Lăcustelor”, regia Dan Necşulea.

 

Prin această situaţie, Cinemaraton încalcă prevederi din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare precum şi din Decizia CNA nr. 220/2011 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual.

În aceste condiţii, Televiziunea Română a transmis o notificare prin care interzice Cinemaraton să mai utilizeze fără acord, înregistrările SRTv, în caz contrar rezervându-şi dreptul de a de a sesiza organele jurisdicţionale.

De asemenea, TVR  a semnalat Consiliului Naţional al Adudiovizualului această situaţie pentru ca forul, în calitate de garant al interesului public si de unica autoritate de reglementare în domeniul programelor audiovizuale,  să dispună măsurile pentru intrarea în legalitate a postului menţionat.

 

 

  • În conformitate cu prevederile art.13 alin. (1) lit. a) şi f), art 1063 alin. (1) lit a), f) şi  g),  precum şi art. 113 lit. b), e) şi i) din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare, SRTv în calitate de titular de drepturi de autor, producător de înregistrări audiovizuale şi organism de televiziune, are dreptul exclusiv de a autoriza sau interzice utilizarea producţiilor proprii, inclusiv prin reproducere, radiodifuzare şi punere la dispoziţia publicului pe Internet.

 

** În situaţia utilizării producţiilor SRTV (preluate de la foşti angajaţi sau din alte surse) în vederea includerii în emisiuni de televiziune, există obligaţia legală privind  obţinerea acordului SRTv în calitate de titular de drepturi.  Difuzarea unei înregistrări audiovizuale produse de TVR, în tot sau în parte, fără acord, cu înlăturarea siglei producătorului, poate întruni elementele constitutive ale următoarelor infracţiuni prevăzute de Legea nr.8/1996, radiodifuzarea operelor sau a produselor purtătoare de drepturi conexe, fără consimţământul producătorului, faptă pentru care legea prevede  închisoare de la o lună la un an sau amendă (art 140 alin. (1) lit c).

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

In grila Kanal D revine show-ul „Bravo ai stil! All Stars”. Iata care sunt concurentele!

Published

on

Cele mai valoroase competitioare din primele trei sezoane „Bravo, ai stil!” se pregatesc de participarea in show-ul devenit fenomen

 

„Bravo, ai stil! All Stars” aduce cea mai intensa si spectaculoasa competitie de stil la un alt nivel, aruncand in lupta cele mai pregatite concurente din sezoanele precedente ale sow-ului . Frumoase, hotarate, curajoase in alegerea tinutelor si deja trecute prin „sita” intransigenta a juratilor si a publicului, 11 fete dintre cele mai stilate se vor lupta din nou pentru marele premiu de 100.000 de lei.

Telespectatorii vor avea ocazia sa le reintalneasca si sa le voteze pe Silvia, Alina, Andreea, Larisa (concurente in primul sezon), Marisa, Denisa, Otilia, Irina (concurente din cel de-al doilea sezon), Iuliana, Emiliana si Beatrice (participante in cel de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!”).

 

Exigenta va fi maxima la „Bravo, ai stil! All Stars”, asteptarile din partea juratilor, uriase. Fetele au castigat deja experienta, sunt obisnuite si cu lumina reflectoarelor si cu cele mai aspre critici membrilor Juriului, pot evita cu mai multa usurinta eventuale capcane ale contracandidatelor in lupta pentru marele premiu. Editiile precedente „Bravo, ai stil!” au constituit pentru aceste tinere o adevarata scoala, o perioada a formarii in mai multe sensuri, pentru ca dincolo de deprinderea abilitatii in a-si alege tinutele, acestea  au invatat sa se cunoasca mai bine, si-au rafinat reactiile si au castigat de partea lor un public numeros, extrem de fidel.

Cum se vor descurca, de aceasta data, cele mai puternice concurente de pana acum, veti putea urmari in „Bravo, ai stil! All Stars”, din 22 ianuarie.

 

Emisiunea va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16:30, la Kanal D. Prima Gala „Bravo, ai stil! All Stars” va putea fi urmarita sambata, 27 ianuarie, imediat dupa „Exatlon”.

 

Foto Credit: KANAL D

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Operatorul de cablu UPC a introdus postul de televiziune Minimax HU

Published

on

UPC România a introdus în grila sa de programe postul Minimax, varianta în limba maghiara. Deoarece Minimax este un canal de televiziune atât de îndrăgit de micii telespectatori, de la începutul acestui an, feed-ul unguresc al postului este disponibil abonaților la pachetul Panonia de la UPC, fiind accesibil și locuitorilor din zonele vorbitoare de maghiară din România.

 

Introducerea feed-ul unguresc al postului Minimax în grila UPC aduce un plus de calitate și divertisment și prin prezența în program a noilor seriale marca DreamWorks (difuzate și pe Minimax România), achițizii recente de amploare în portofoliul postului de televiziune pentru copii. În plus, Minimax Ungaria difuzează filme animate, serialul producție proprie „Little Marron Club” (care combină animația și live-action- ul, pentru a spune o poveste plină de muzică și prietenie) și „Masha and the Bear” (populara serie animată rusească inspirată de poveștile pentru copii despre micuța Masha și ursul care o salvează de fiecare dată când dă de greu).

 

Minimax HU este disponibil la numărul 790 din EPG.

 

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Trending