Connect with us

Proiecte

Adecco face parte din Comitetul care va hotărî nevoile de finantare prin POSDRU pentru perioada 2014-2020

Published

on

Pentru o programare cât mai eficientă a fondurilor europene alocate pentru perioada 2014-2020, Ministerul Afacerilor Europene (MAEur) a înfiinţat Comitetul Interinstitutional pentru Acordul de Parteneriat, din care fac parte 50 de membri.

În cadrul acestuia vor funcţiona zece Comitete Consultative Tematice, printre care şi Comitetul Consultativ Tematic Ocupare, incluziune socială şi servicii sociale, din care a fost invitat să facă parte şi Adecco.

Acest comitet va fi coordonat de MAEur şi Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale (MMFPS), prin DG AMPOSDRU.

Membrii acestui comitet vor face o analiză socio-economică în vederea identificării nevoilor de finantare în perioada 2014-2020 în ocupare, incluziune socială si servicii sociale.

Adecco este singura companie privată de recrutare prezentă în acest comitet. Acest fapt ne recunoaste oficial drept organizatie-expert în domeniul ocupării la nivelul României. Ne preocupă în primul rând rata somajului în rândul tinerilor, iar solutia pe care o propunem este munca temporară.”  spune Vlad Petcu, Project Manager Adecco România.

Prioritătile pentru promovarea ocupării şi sprijinirea mobilităţii forţei de muncă sunt:

– Promovarea tranziţiei rapide şi de calitate de la educaţie la locul de muncă în cazul tinerilor, prin crearea unei scheme de finanţare pentru combaterea şomajului în rândul tinerilor şi sprijinirea inserţiei facile a tinerilor pe piaţa muncii;

– Creşterea nivelului de ocupare, în special în rândul persoanelor aparţinând grupurilor vulnerabile şi stimularea mobilităţii forţei de muncă, inclusiv prin sporirea rolului şi responsabilităţii serviciilor EURES;

– Încurajarea culturii antreprenoriale, în special în rândul tinerilor, şi dezvoltarea micro-întreprinderilor şi a incubatoarelor de afaceri.

În cadrul Comitetul Interinstitutional pentru Acordul de Parteneriat, pe lângă Comitetul Consultativ Tematic Ocupare, incluziune socială şi servicii sociale, mai există alte nouă comitete:

–          Transporturi;

–          Mediu şi schimbări climatice;

–          Competitivitate şi eficienţă energetică;

–          Comunicaţii şi tehnologie informaţională;

–          Educaţie;

–          Servicii de sănătate;

–          Turism, cultură, patrimoniu cultural;

–          Dezvoltare rurală, agricultură şi pescuit;

–          Administraţie şi bună guvernanţă.

Obiectivul general al Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) este dezvoltarea capitalului uman si cresterea competitivitătii, prin corelarea educatiei si învătării pe tot parcursul vietii cu piata muncii si asigurarea de oportunităti sporite pentru participarea viitoare pe o piată a muncii modernă, flexibilă si inclusivă a 1.650.000 de persoane.

Despre Adecco

Grupul Adecco este lider mondial în furnizarea de servicii specializate de resurse umane.

Serviciile oferite au la bază 50 de ani de experientă si cunostinte, acumulate de-a lungul timpului, metode si tehnici moderne de lucru, cunoasterea pietei din România si întelegerea clară a nevoilor clientilor.

Cu peste 33.000 de angajati si 5.500 de birouri în peste 60 de tări, Adecco oferă o gamă completă de servicii de resurse umane unui număr de peste 100.000 de clienti în fiecare zi. Printre acestea se numără: selecţie si recrutare pentru plasament permanent, muncă temporară, outsourcing, management de proiect, recrutare în masă, calcul salarial, onsite, centru de evaluare, outplacement si outstaffing (reconversie profesională externă), administrare personal.

Grupul Adecco este o prezentă constantă în top Fortune Global 500 si în primul trimestru al anului 2012 îsi mentine profitabilitatea, ceea ce îi confirmă renumele solid pe piată.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

PRO TV lansează noua platformă PRO TV Plus! Emisiunile, serialele și Știrile PRO TV sunt disponibile online GRATUIT, pe orice dispozitiv

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Vineri seara erai în drum spre casă și ai pierdut ediția Românii au talent? Vrei să urmărești aventurile personajelor preferate din Las Fierbinți, în timp ce ești pe plajă? Ești în drum spre serviciu și vrei să fii la curent cu evenimentele care s-au întâmplat la nivel național și internațional? Atunci locul potrivit este platforma PRO TV Plus – protvplus.ro!

 

Cu un design și funcționalități complet noi, platforma le oferă tuturor utilizatorilor gratuit, online, conținut fresh PRO TV, fie că este vorba despre emisiuni, seriale sau Știrile PRO TV.

Relansarea platformei PRO TV Plus reprezintă un pas important pentru strategia video digitală de a avea conținutul PRO disponibil pe orice ecran, într-o platformă care asigură o experiență on-site modernă și simplă pentru utilizatori și, în același timp, un mediu sigur pentru partenerii noștri de advertising. Platforma PRO TV Plus este rezultatul echipei noastre de digital și development și reprezintă un prim pas pe care îl facem, urmând să lansăm și alte produse și conținut fresh în lunile care urmează.”, a declarat Hendrik von der Linden, Chief Operating Officer PRO TV și Co-Coordinator of CME’s digital initiatives.

 

Ca destinație online, pe platforma PRO TV Plus este disponibil atât conținut live, dar și producții proprii PRO TV:

  • Gratuitate – poți vedea sau revedea orice emisiune sau serial PRO TV online, gratuit, oriunde te-ai afla, fără necesitatea unui abonament!
  • Disponibil pe orice device – laptop, tabletă, telefon mobil
  • Live PRO TV – dacă nu ești în fața televizorului, poți urmări PRO TV live, de oriunde te-ai afla
  • Conținut fresh – Conținutul producțiilor de pe canalele PRO TV este actualizat în fiecare zi și este disponibil pentru cel puțin șapte zile de la încărcarea pe protvplus.ro
  • Conținut exclusiv – fie că vorbim despre emisiuni sau seriale, pe protvplus.ro vei găsi video-uri speciale, pe care nu o să le vezi niciodată la TV!
  • Experiența utilizatorului este personalizată – în funcție de conținutul pe care îl urmărești, ai opțiunea de a continua de unde ai rămas și recomandări personalizate, în funcție de producțiile preferate

 

Oriunde ai fi, indiferent de oră, te bucuri gratuit de Românii au talent la o cafea, râzi cu fierbințenii în drum spre casă și trăiești Pe bune?! la înălțime! Show-urile, serialele și știrile tale preferate sunt acum gratuit online, pe platforma PRO TV Plus!

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Televiziunile si radiourile din Romania ar putea difuza noi mesaje de inters public

Published

on

Radiourile şi televiziunile din România ar putea avea în curând obligaţia de a difuza două noi anunţuri de interes public, anunta agentia RADOR.

„Pentru sănătatea economiei cumpăraţi produse fabricate în România!” şi „Pentru un mediu sănătos învăţaţi copiii să respecte natura!”. Proiectul a fost adoptat astăzi de plenul Camerei Deputaţilor şi completează Legea audiovizualului. Astfel, cele două mesaje referitoare la produsele fabricate în România şi la respectarea naturii ar urma să fie difuzate gratuit şi fără a fi incluse în calculul duratei legale alocate publicităţii.

Tot în categoria anunţurilor de interes public sunt introduse şi cele referitoare la fenomenele hidrometeorologice periculoase emise de autorităţile naţionale în domeniu. Forul decizional pentru acest act normativ este Senatul.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

DaddyCool a primit premiul „Blogger/Vlogger responsabil” pentru singurul vlog 100% caritabil din România

Published

on

Foto: Eduard Alexandru Andrei/ Imagistic Events

Robert Diaconeasa, DaddyCool.ro, a fost recompensat cu trofeul „Blogger/Vlogger responsabil” pentru proiectul „Amintiri din copilărie„, în cadrul galei Romanian CSR Awards.

Robert a ajutat 100 de copii din medii defavorizate cu 19.000 de euro, pornind de la un vis, dorința reală de a ajuta și de a fi și un bun exemplu pentru fetița lui, Ingrid.

Premiul a fost o surpriză pentru el și spune că acest lucru îl motivează și mai mult. „Nu mă așteptam și a fost o mare bucurie pentru mine. Merg mai departe încrezător în forțele mele. Nu e deloc simplu să faci un proiect de o asemenea anvergură și cu o finalitate atât de ambițioasă, dar cred prea mult în mine și în misiunea pe care o am, motiv pentru care nu mă opresc aici”, spune Robert, care a muncit foarte mult pentru a reuși să adune toate lucrurile de care aveau nevoie cei mici.

 

Ideea de la care a pornit DaddyCool a fost aceea de a lansa un vlog cu interviuri realizate de el, în care unele dintre cele mai cool vedete autohtone acceptă să-și dezvăluie amintirile în scop caritabil. El a căutat singur sponsorizări și oameni care și-au dorit să contribuie în campania sa și să-i fie alături. Astfel, după cum povestește chiar el, a reușit cu ajutorul primit să ofere unor copii șansa la o viață mai bună și le-a demonstrat că visele lor merită să fie susținute. „Pentru unii ajutorul a însemnat bani de echipamente, competiții etc. (pentru că sunt sportivi de performanță cu mare potențial), pentru unii a însemnat bani de hrană, pentru alții căldură într-un cămin care nu avea utilități etc. Ei nu știau și nu se așteptau să primească ajutor, deci vestea a fost una extraordinară pentru ei”, adăugând că el a avut o copilărie mai grea și chiar îi e destul de greu să își amintească ceva care să îi fi adus o bucurie extraordinară. Cea mai frumoasă amintire a sa este legată de bunica lui, despre care spune că i-a fost mereu alături și a încercat să îi ofere o copilărie fericită, chiar dacă posibilitățile materiale au fost reduse.

 

El pregătește deja lansarea celui de-al doilea sezon „Amintiri din copilărie”, cu care este convins că va ajuta și mai mulți copii.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending