HomeALL MEDIAAdela Popescu și Radu Vâlcan – iarnă fierbinte în Seychelles (galerie foto)

Adela Popescu și Radu Vâlcan – iarnă fierbinte în Seychelles (galerie foto)

Adela Popescu si Radu Valcan, actorii din serialul “Pariu cu viata”, ce va reveni din martie cu sezonul 4 la PRO TV, au petrecut o… iarna fierbinte in insulele Seychelles. Cei doi s-au intors din vacanta cu peste 5000 de fotografii si amintiri de neuitat din una dintre cele mai frumoase destinatii.

“Nu cred ca voi mai vedea vreodata ceva mai frumos: casuta pe plaja, pestele proaspat, turcoazul apei si vegetatia, toate impreuna imi taie respiratia doar cand imi amintesc de ele”, povesteste Adela Popescu. Adela si Radu impartasesc aceeasi viziune in privinta vacantei ideale. Amandoi le prefera pe cele spontane si adora sa experimenteze bucataria locala a fiecarei destinatii alese.

“De obicei ne hotaram pe ultima suta de metri unde mergem, nu ne facem planuri pe termen lung din acest punct de vedere. Am fost inconjurati de multa liniste, asta ne-a placut foarte tare, exact asta am si cautat, un loc in care sa ne odihnim, sa ne linistim… am explorat mult locul respsectiv, ne urcam in masina, ajungeam pe o plaja, apoi pe alta. De-ale bucatariei, am incercat mancarea traditionala specifica locului respectiv”, marturiseste Radu Valcan.

“Nu ne-am facut program si fiecare moment a fost asa cum aveam chef. Imi place sa incerc mancarurile locale, cafeaua. Daca s-ar putea, mi-as imparti vacanta in 3 locatii din aceeasi destinatie, pentru a avea senzatia ca am 3 vacante intr-una”, declara Adela Popescu.

Radu a avut grija ca din kit-ul de vacanta sa nu lipseasca aparatul foto: “In aceasta vacanta am facut peste 5000 de fotografii”, iar Adela s-a preocupat de vestimentatia pentru o vacanta perfecta la malul oceanului: “Nu ne lipsesc niciodata din bagajul de vacanta hainele moi din bumbac si slapii”.

Adela si Radu s-au intors cu forte proaspete pentru filmarile de la serialul “Pariu cu viata”, iar in week-end-uri, Adela merge in concerte alaturi de Dj Project, cu care a lansat de curand single-ul “Vraja ta”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns