HomeALL MEDIAAdelina divorţează de Liviu Vârciu: «L-am prins că m-a înşelat!»

Adelina divorţează de Liviu Vârciu: «L-am prins că m-a înşelat!»

S-au iubit pătimaş timp de doi ani şi s-au căsătorit cu mare tam-tam anul trecut, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor.

Când l-a cunoscut pe Liviu, Adelina s-a îndrăgostit pe loc şi a renunţat fără să stea prea mult pe gânduri la contele bogat, cu care avea o relaţie de aproape un an. La rândul lui, Liviu părea cu totul alt om.

Fermecat de focoasa brunetă, a uitat de viaţa amoroasă tumultuoasă pe care o avusese până atunci şi a decis să se facă băiat de casă. Asta timp de un an, căci, vorba aceea, lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba.

Aşa s-a întâmplat şi în cazul fostului cântăreţ al trupei L.A., care nu a putut să-i fie fidel prea mult timp brunetei.

Bănuind că soţul nu e uşă de biserică, bruneta a pus un detectiv particular pe urmele acestuia. Nu mică i-a fost mirarea să afle că acesta a înşelat-o cu o altă femeie. Supărată, bruneta s-a decis să bage divorţ.

„Nu mai suntem împreună, mi-am luat toate lucrurile şi m-am mutat cu chirie, deoarece m-a înşelat. Nu mai suportam situaţia în care ne aflam. Îmi e greu, am crezut că această căsătorie o să fie pentru toată viaţa, dar nu a fost să fie. În ciuda a tot ce s-a întâmplat, e soţul meu şi îl respect enorm. Atât pe el, cât şi pe familia lui. Între mine şi Liviu nu mai există cale de împăcare, asta vă pot asigura 100%. Acum am nevoie de linişte, deoarece vreau să îmi revin. Nu este uşor ca la doar 23 de ani să ai o căsnicie eşuată, este ceva ce te marchează pe toată viaţa„, a declarat Adelina, în exclusivitate pentru Click!

Primul termen al procesului de divorţ va avea loc la începutul lunii mai.

S-au mai despărţit o dată

La începutul lunii martie, Adelina a şocat pe toată lumea, atunci când a mărturisit că a depus actele de divorţ şi că nu mai poate convieţui cu Liviu.

Ea a renunţat atunci la idee, fiind convinsă de soţul său că trebuie să mai acorde căsniciei lor o şansă.

Frumoasa brunetă a crezut atunci că divergenţele dintre ea şi Liviu vor dispărea şi era dispusă să îi dăruiască soţului său un copil.

Sursa: Cancan

Lasa un comentariu aici!

Written by

emanuel.diaconu@connections.org.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns