HomeALL MEDIAAdevaratul motiv pentru care Moise Guran a renuntat la emisiunea sa

Adevaratul motiv pentru care Moise Guran a renuntat la emisiunea sa

Moise Guran va lucra la un nou proiect prin care „informaţiile să ajungă în timp real” prin telefonul mobil la target (la oamenii direct interesaţi de exact acele informaţii) şi intenţionează să conceapă şi să publice online programe de guvernare disponibile oricui doreşte să le implementeze, informeaza Mediafax.

Moise Guran a explicat motivele deciziei de a înceta realizarea emisiunii „Biziday”, în cadrul ediţiei de marţi seară, 21 iunie, a „Jurnalul de Seară”, moderat de redactorul-şef al Digi 24, Cosmin Prelipceanu.

„De câteva luni am cooptat nişte soft-işti care au început să lucreze la un fel de site. Există site-ul Biziday, dar eu vreau că informaţiile să ajungă în timp real la oamenii direct interesaţi (de subiectul unei anumite ştiri, n.r.)”, a declarat Guran.

„Peste câteva luni sau peste un an sau peste doi ani redacţia Digi 24 va lucra la fel ca acum, având că mediu de transmisie principală nu televiziunea, ci telefonul. Iar eu voi lucra la chestiunea asta”, a mai spus jurnalistul, adăugând că lucrează în televiziune de 17 ani (din 1999).

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns