HomeLIFE STYLEAdi Moisescu revine la Pro TV cu un nou sezon ''Apropo TV''

Adi Moisescu revine la Pro TV cu un nou sezon ''Apropo TV''

Primavara bate la usa si odata cu ghioceii ce scot timid capul din zapada, Andi Moisescu si brava sa echipa dau startul unui nou sezon al emisiunii Apropo Tv duminica, 28 februarie, de la 13:05, la Pro Tv.

Ancorate puternic in realitate, subiectele noile editii Apropo Tv vor lua la puricat tot ce misca. „In  general, sunt preocupat de actualitate – spune Andi Moisescu. Inainte de orice alta pornire, tin sa exprim propria viziune in ceea ce priveste flacara violet. Simt ca ea va ramane marele hit al inceputului de 2010. Privind dincolo de bariere, am descoperit impreuna cu colegii mei adevaratii martori ai flacarii. Vor fi surprize foarte mari, sunt sigur, chiar daca intamplarile s-au desfasurat chiar pe sub nasul nostru” – marturiseste Andi in pragul noului sezon al emisiunii Apropo Tv„.

In afara de multdiscutata flacara violet, Andi promite sa atinga si alte subiecte usturatoare ale realitatii inconjuratoare. In ceea ce priveste publicitatea, ea se va afla si in acest sezon la loc de cinste.

„Ne-am mai propus sa ne luam putin de gat si cu cele mai nastrusnice taxe care ne mananca ficatii, dupa care putem considera drumul deschis spre orice alta nebunie. In ceea ce priveste obsesia mea pentru spectacolul publicitatii, o sa razbunam putin nevroza generata de Valentine’s Day, dupa care vom testa in premiera niste spoturi care au generat deranj in piata, cu o aparatura extrem de sofisticata care pare desprinsa din filmele SF – conchide Andi.

Emisiunea este LIVE pe www.protv.ro, duminica, de la ora 13:05.

[starrating template_id=4 column=’votes’]


Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns